Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Imprimante etichete

Imprimante etichete

🕔20.May 2015

Sunteti reprezentantul unui laborator de analize medicale sau al unei firme care utilizeaza etichete? Daca da, cea mai buna solutie o reprezinta imprimante etichete, pe care le puteti achizitiona in conditii financiare avantajoase, la cele mai bune preturi de la firma Multitech din Sacele.

Informatii utile pe care trebuie sa le stiti daca vreti sa cumparati imprimante etichete, despre firma Multitech

Firma Multitech isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de echipamente si diverse consumabile, de cea mai inalta calitate si la preturi care in mod sigur vi se vor parea atractive. De-a lungul anilor, aceasta firma a reusit sa castige increderea a numerosi parteneri din domeniul industrial, cel al produselor farmaceutice sau al bunurilor de consum etc. In momentul de fata, este o firma de prestigiu la nivel national, care isi respecta clientii, oferindu-le de fiecare fata cele mai bune solutii si produse, astfel incat sa se declare pe deplin multumiti. Toate produsele care se regasesc in oferta acestei companii brasovene, inclusiv imprimante etichete, sunt realizate conform unor standarde de calitate in domeniu si au o durata de exploatare indelungata. Printre calitatile reprezentative pentru aceasta firma, se numara: seriozitatea, competenta, profesionalismul si flexibilitatea.

Va intereseaza imprimante etichete? Multitech va vine in ajutor

Compania Multitech va ofera trei tipuri de imprimante etichete: desktop, mobile sau industriale. Acestea se aleg in functie de aplicatiile in care aveti nevoie de ele si bineinteles si bugetul de care dispuneti reprezinta un factor decizional important.

Marca promovata de Multitech este TSC, care este in prezent, lider pe piata mondiala in acest domeniu, datorita calitatii tuturor echipamentelor pe care le produce, fiind apreciate de clienti din intreaga lume. Modelele pe care vi le propune compania din Sacele sunt usor de folosit, confortabile si realizate in asa fel incat se preteaza pentru a lucra cu orice aplicatie de imprimare. Peste doua milioane de imprimante etichete au fost furnizate de TSC, din 1991 si pana in prezent.

Sugestii pentru imprimante etichete:

Imprimante etichete mobile- TSC Alpha- 3R- sunt usor de utilizat, economice si confortabile, care se preteaza pentru orice aplicatie de imprimare mobile, cand aveti nevoie de etichete simple sau bonuri. Are o rezolutie de 203 dpi, viteza de imprimare de 4 inch/secunda, memorie 4MB Flash, 8MB SDRAM.

Imprimante desktop- TSC TDP- 225 W-se numara printre cele mai moderne imprimante etichete desktop la nivel mondial; se foloseste pentru imprimarea biletelor la evenimente de divertisment. Metoda de imprimare este direct termic, viteza de imprimare de 5 inch/secunda, iar rezolutia de 203 dpi.

Imprimante industriale TSC Seria MX 240- destinate aplicatiilor de imprimare etichete esentiale, de mare volum. Sunt prevazute cu procesoare foarte rapide, care creste productivitatea prin viteze de imprimare superioare si comunicatii mai rapide. Sunt de foarte buna calitate, clientii declarandu-se pe deplin multumiti de acestea.

Compania Multitech- partenerul ideal pentru imprimante etichete

Nu ezitati sa apelati la sprijinul acestei companii daca aveti nevoie de imprimante etichete. Puteti afla mai multe informatii, accesand site-ul multitech.ro sau prin telefon, fax sau e-mail. Preturile avantajoase, promptitudinea angajatilor si calitatea deosebita a echipamentelor furnizate sunt doar cateva din atuurile firmei Multitech.

Similar Articles
Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura?  Gimihome iti vine in intampinare cu oferta

Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura? Gimihome iti vine in intampinare cu oferta 0

Daca abia ti-ai construit o casa sau te-ai mutat intr-una noua si simti ca iti

Niba Logistic  ofera deplasare sigura  la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii

Niba Logistic ofera deplasare sigura la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii 0

In zilele foarte agitate, cand traficul rutier pe drumurile publice, nationale sau europene, este ca

BIG Polistiren  va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor

BIG Polistiren va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor 0

Personalitatea casei si modul cum sunt decorate,  indica stilul si manierele persoanelor ce o locuiesc.

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

About Author