Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Imprimante etichete

Imprimante etichete

🕔20.May 2015

Sunteti reprezentantul unui laborator de analize medicale sau al unei firme care utilizeaza etichete? Daca da, cea mai buna solutie o reprezinta imprimante etichete, pe care le puteti achizitiona in conditii financiare avantajoase, la cele mai bune preturi de la firma Multitech din Sacele.

Informatii utile pe care trebuie sa le stiti daca vreti sa cumparati imprimante etichete, despre firma Multitech

Firma Multitech isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de echipamente si diverse consumabile, de cea mai inalta calitate si la preturi care in mod sigur vi se vor parea atractive. De-a lungul anilor, aceasta firma a reusit sa castige increderea a numerosi parteneri din domeniul industrial, cel al produselor farmaceutice sau al bunurilor de consum etc. In momentul de fata, este o firma de prestigiu la nivel national, care isi respecta clientii, oferindu-le de fiecare fata cele mai bune solutii si produse, astfel incat sa se declare pe deplin multumiti. Toate produsele care se regasesc in oferta acestei companii brasovene, inclusiv imprimante etichete, sunt realizate conform unor standarde de calitate in domeniu si au o durata de exploatare indelungata. Printre calitatile reprezentative pentru aceasta firma, se numara: seriozitatea, competenta, profesionalismul si flexibilitatea.

Va intereseaza imprimante etichete? Multitech va vine in ajutor

Compania Multitech va ofera trei tipuri de imprimante etichete: desktop, mobile sau industriale. Acestea se aleg in functie de aplicatiile in care aveti nevoie de ele si bineinteles si bugetul de care dispuneti reprezinta un factor decizional important.

Marca promovata de Multitech este TSC, care este in prezent, lider pe piata mondiala in acest domeniu, datorita calitatii tuturor echipamentelor pe care le produce, fiind apreciate de clienti din intreaga lume. Modelele pe care vi le propune compania din Sacele sunt usor de folosit, confortabile si realizate in asa fel incat se preteaza pentru a lucra cu orice aplicatie de imprimare. Peste doua milioane de imprimante etichete au fost furnizate de TSC, din 1991 si pana in prezent.

Sugestii pentru imprimante etichete:

Imprimante etichete mobile- TSC Alpha- 3R- sunt usor de utilizat, economice si confortabile, care se preteaza pentru orice aplicatie de imprimare mobile, cand aveti nevoie de etichete simple sau bonuri. Are o rezolutie de 203 dpi, viteza de imprimare de 4 inch/secunda, memorie 4MB Flash, 8MB SDRAM.

Imprimante desktop- TSC TDP- 225 W-se numara printre cele mai moderne imprimante etichete desktop la nivel mondial; se foloseste pentru imprimarea biletelor la evenimente de divertisment. Metoda de imprimare este direct termic, viteza de imprimare de 5 inch/secunda, iar rezolutia de 203 dpi.

Imprimante industriale TSC Seria MX 240- destinate aplicatiilor de imprimare etichete esentiale, de mare volum. Sunt prevazute cu procesoare foarte rapide, care creste productivitatea prin viteze de imprimare superioare si comunicatii mai rapide. Sunt de foarte buna calitate, clientii declarandu-se pe deplin multumiti de acestea.

Compania Multitech- partenerul ideal pentru imprimante etichete

Nu ezitati sa apelati la sprijinul acestei companii daca aveti nevoie de imprimante etichete. Puteti afla mai multe informatii, accesand site-ul multitech.ro sau prin telefon, fax sau e-mail. Preturile avantajoase, promptitudinea angajatilor si calitatea deosebita a echipamentelor furnizate sunt doar cateva din atuurile firmei Multitech.

Similar Articles
Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta 0

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

About Author