Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Imprimante etichete

Imprimante etichete

🕔20.May 2015

Sunteti reprezentantul unui laborator de analize medicale sau al unei firme care utilizeaza etichete? Daca da, cea mai buna solutie o reprezinta imprimante etichete, pe care le puteti achizitiona in conditii financiare avantajoase, la cele mai bune preturi de la firma Multitech din Sacele.

Informatii utile pe care trebuie sa le stiti daca vreti sa cumparati imprimante etichete, despre firma Multitech

Firma Multitech isi desfasoara activitatea in domeniul distributiei de echipamente si diverse consumabile, de cea mai inalta calitate si la preturi care in mod sigur vi se vor parea atractive. De-a lungul anilor, aceasta firma a reusit sa castige increderea a numerosi parteneri din domeniul industrial, cel al produselor farmaceutice sau al bunurilor de consum etc. In momentul de fata, este o firma de prestigiu la nivel national, care isi respecta clientii, oferindu-le de fiecare fata cele mai bune solutii si produse, astfel incat sa se declare pe deplin multumiti. Toate produsele care se regasesc in oferta acestei companii brasovene, inclusiv imprimante etichete, sunt realizate conform unor standarde de calitate in domeniu si au o durata de exploatare indelungata. Printre calitatile reprezentative pentru aceasta firma, se numara: seriozitatea, competenta, profesionalismul si flexibilitatea.

Va intereseaza imprimante etichete? Multitech va vine in ajutor

Compania Multitech va ofera trei tipuri de imprimante etichete: desktop, mobile sau industriale. Acestea se aleg in functie de aplicatiile in care aveti nevoie de ele si bineinteles si bugetul de care dispuneti reprezinta un factor decizional important.

Marca promovata de Multitech este TSC, care este in prezent, lider pe piata mondiala in acest domeniu, datorita calitatii tuturor echipamentelor pe care le produce, fiind apreciate de clienti din intreaga lume. Modelele pe care vi le propune compania din Sacele sunt usor de folosit, confortabile si realizate in asa fel incat se preteaza pentru a lucra cu orice aplicatie de imprimare. Peste doua milioane de imprimante etichete au fost furnizate de TSC, din 1991 si pana in prezent.

Sugestii pentru imprimante etichete:

Imprimante etichete mobile- TSC Alpha- 3R- sunt usor de utilizat, economice si confortabile, care se preteaza pentru orice aplicatie de imprimare mobile, cand aveti nevoie de etichete simple sau bonuri. Are o rezolutie de 203 dpi, viteza de imprimare de 4 inch/secunda, memorie 4MB Flash, 8MB SDRAM.

Imprimante desktop- TSC TDP- 225 W-se numara printre cele mai moderne imprimante etichete desktop la nivel mondial; se foloseste pentru imprimarea biletelor la evenimente de divertisment. Metoda de imprimare este direct termic, viteza de imprimare de 5 inch/secunda, iar rezolutia de 203 dpi.

Imprimante industriale TSC Seria MX 240- destinate aplicatiilor de imprimare etichete esentiale, de mare volum. Sunt prevazute cu procesoare foarte rapide, care creste productivitatea prin viteze de imprimare superioare si comunicatii mai rapide. Sunt de foarte buna calitate, clientii declarandu-se pe deplin multumiti de acestea.

Compania Multitech- partenerul ideal pentru imprimante etichete

Nu ezitati sa apelati la sprijinul acestei companii daca aveti nevoie de imprimante etichete. Puteti afla mai multe informatii, accesand site-ul multitech.ro sau prin telefon, fax sau e-mail. Preturile avantajoase, promptitudinea angajatilor si calitatea deosebita a echipamentelor furnizate sunt doar cateva din atuurile firmei Multitech.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un