Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Incalzire prin pardoseala

Incalzire prin pardoseala

🕔04.May 2015

In Romania, incepand cu lunile octombrie-noiembrie si pana in luna martie stim cu totii ca ne confruntam cu o perioada rece. Este o perioada in care oamenii trebuie sa se imbrace mai gros, sa aiba grija cum ies din casa, sa asigure o temperatura optima si constanta in locuinta. Uneori aceasta din urma chestiune devine o problema. Care sunt dezavantajele si avantajele fiecarui sistem de incalzire? Care este cea mai eficienta metoda de a incalzi o incapere? Multi specialisti, in urma testelor efectuate, au ajuns la concluzia ca apelarea la incalzire prin pardoseala este una din cele mai bune optiuni daca locuim la bloc sau mai ales la casa.

Ce presupune o incalzire prin pardoseala?

Aceasta incalzire prin pardoseala presupune amplasarea corpurilor de incalzire sub nivelul podelei, asigurandu-se astfel o degajare uniforma a caldurii. Nu este un sistem nou, ci a fost folosit in Antichitate in China, Egipt si Italia, bineinteles intr-o forma mai primitiva. Cu timpul a evoluat, ajungandu-se ca in prezent ca o incalzire prin pardoseala sa fie la indemana oricui. Instalarea unei astfel de sistem  de incalzire pin pardoseala reduce costurile de incalzire cu pana la 25-30% fata de solutia cu radiatoare.

Care sunt avantajele conferite de incalzire prin pardoseala?

Apelarea la incalzire prin pardoseala va va oferi facturi mai mici la incalzire, in primul rand. Intr-o camera de 25 m2, pentru a se mentine temperatura de 18 grade Celsius veti plati 0,34 euro pe ora. In al doilea rand, incaperea se va incalzi mult mai repede, asigurandu-se o temperatura optima intr-un timp mult mai scurt. Alte avantaje ale incalzirii prin pardoseala sunt: intretinerea usoara, durata de viata lunga, garantie mare la sisteme, este ˝invizibil˝, sigur si silentios. 

Cum puteti sa va instalati un sistem de incalzire prin pardoseala?

Daca va construiti o casa sau daca doriti sa renuntati la sistemul prin radiatoare atunci o companie care va poate instala un sistem de incalzire prin pardoseala este Jovis 98 Trading SRL. Incepand cu 2008 aceasta companie isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca, numerosi clienti fiind multumiti de serviciile oferite de aceasta firma.

Ce aveti nevoie pentru realizarea unui sistemde incalzire prin pardoseala?

Pentru a beneficia de un astfel de sistem de incalzire prin pardoseala aveti nevoie de trei elemente:

1. Cabluri incalzitoare WIS. Acestea se monteaza inntr-un strat de beton, nivelul pardoselii urcand cu 8-10 centimentri. Au 6 mm grosime si 5 straturi izolatoare, nu sunt afectate de inlocuirea pardoselii, au garantie de 10 ani.

2. Termostat Warmup. Cu ajutorul acestui aparat veti avea un control precis asupra temperaturii din locuinta dumneavoastra. Exista 4 tipuri: 3iE (inteligent), XSTAT si Tempo (programabile) si MSTAT (manual).

3. Izolare temica. Eficienta sistemului de incalzire prin pardoseala depinde foarte mult de izolarea termica. Placile de izolatie limiteaza pierderile de caldura. Sunt din polistiren extrudat, rezistente la apa si au invelis special (din plasa din fibra de sticla) sau pot sa nu aiba acest invelis.

Cum puteti afla mai multe informatii despre incalzire prin pardoseala oferite de firma Jovis 98 Trading SRL?

Daca aveti nevoie de consiliere in legatura cu incalzire prin pardoseala din partea companiei Jovis 98 Trading SRL, puteti accesa site-ul incalzire-pardoseala.com. De asemenea, aveti la dispozitie o adresa de e-mail si un numar de telefon prin intermediul carora puteti lua legatura cu un reprezentant al acesti firme.

Similar Articles
Pentru sanatatea ta, incearca Natural Stem de la Freeways!

Pentru sanatatea ta, incearca Natural Stem de la Freeways! 0

Iti doresti sa te feresti de efectele negative ale trecerii timpului asupra pielii tale? Vrei

Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura?  Gimihome iti vine in intampinare cu oferta

Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura? Gimihome iti vine in intampinare cu oferta

Daca abia ti-ai construit o casa sau te-ai mutat intr-una noua si simti ca iti

Niba Logistic  ofera deplasare sigura  la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii

Niba Logistic ofera deplasare sigura la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii

In zilele foarte agitate, cand traficul rutier pe drumurile publice, nationale sau europene, este ca

BIG Polistiren  va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor

BIG Polistiren va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor

Personalitatea casei si modul cum sunt decorate,  indica stilul si manierele persoanelor ce o locuiesc.

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

About Author