Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Inchiriaza autovehiculul de care ai nevoie beneficiind de ofertele Rexton Rentcar

Inchiriaza autovehiculul de care ai nevoie beneficiind de ofertele Rexton Rentcar

🕔06.Jan 2014

Deplasarea rapida in Bucuresti sau in oricare alt oras din tara presupune utilizarea unei masini personale. Daca in schimb alegeti mijloacele de transport in comun, atunci cu siguranta o sa aveti probleme in a ajunge la destinatie la timp, si pe deasupra, va veti confrunta si cu alte probleme cum ar fi inghesuiala, lipsa confortului, mizeria specifica si asa mai departe. Dar ce se intampla atunci cand nu aveti la dispozitie masina personala sau cand va aflati intr-o vizita de afaceri impreuna cu partenerii dumneavoastra?

In acest caz, trebuie sa beneficiati de serviciile unei companii care sa activeze in domeniul inchirierilor de autovehicule. In Bucuresti, alegerea cea mai potrivita este reprezentata de compania Rexton Rentcar! Firma vine in intampinarea clientilor sai cu servicii prompte si de calitate, oferind o gama diversificata de autovehicule si de posibilitati de deplasare in capitala, dar si in afara ei. Indiferent de scopul pentru care doriti inchirierea unui autovehicul (nu puteti utiliza masina personala, sunteti intr-o vizita de afaceri, sau in concediu alaturi de cei dragi), Rexton Rentcar va garanteaza cel mai bun raport calitate-pret existent pe piata de profil din Bucuresti.

Serviciile rent a car se adreseaza si celor care nu detin carnet de conducator auto; in acest caz, masina solicitata va fi oferita impreuna cu sofer autorizat care va garanta un transport rapid, eficient si relaxant indiferent de conditii. In acelasi timp, Rexton Rentcar va ofera si posibilitatea alegerii serviciilor de transport persoane prin care va puteti incanta partenerii de afaceri sau transporta copiii sau persoanele apropiate in siguranta, indiferent de destinatie.

Fiecare masina oferita de compania Rexton Rentcar este perfect functionabila, are dotari standard sau full-option si toate inspectiile tehnice la zi. Puteti alege dintr-o gama diversificata de modele, precum: Opel, Dacia, Ford, Renault, Toyota, Daewoo, Chevrolet dar si alte marci cunoscute. Majoritatea autovehiculelor sunt prevazute si cu sistem GPS, asadar nu trebuie sa va ingrijorati, cu siguranta nu veti intampina probleme in deplasarea prin Bucuresti.

Spre deosebire de serviciile unor companii similare, Rexton Rentcar garanteaza satisfacerea fiecarei solicitari primite in cel mai scurt timp posibil (de cele mai multe ori pe loc), fara a fi nevoie de semnarea unui numar considerabil de documente. Astfel se evita neplacerile create, fiecare serviciu fiind conceput doar pentru a fi pe placul celor ce doresc inchirierea unui autovehicul.

Informatii suplimentare referitoare la aceste aspecte si nu numai pot fi obtinute cu usurinta si rapiditate prin accesarea site-ului oficial al companiei Rexton Rentcar. Pe pagina web mentionata, veti putea vizualiza autovehiculele ce pot fi inchiriate, puteti obtine informatii referitoare la tarifele practicate dar si lista completa a serviciilor oferite. Utilizati serviciile de inchiriere autovehicule Rexton Rentcar si prin utilizarea datelor de contact ce sunt afisate in subsolul acestui articol, sau prin contactarea directa a reprezentantilor companiei.

Rexton Rentcar, date de contact

Telefonic : 0722.422.599
E-mail : contact[ at ]expert-inchirieriauto.ro
Fax : 0318151018
Adresa: Str. Cladova 6 , Bucureşti

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Similar Articles
Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din

Tractari auto Brasov-preturi mici

Tractari auto Brasov-preturi mici

Uram cu totii acel moment cand ramanem cu masina undeva pe drum si asta nu