Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
InchirieriCamionete.ro iti inchiriaza autoutilitare cu sofer!

InchirieriCamionete.ro iti inchiriaza autoutilitare cu sofer!

🕔24.Jan 2014

Afacerea ta incepe sa se dezvolte si incepi sa primesti din ce in ce mai multe comenzi; cu toate ca acesta este scopul urmarit de la bun inceput, nevoia de a realiza transporturi catre clienti sau colaboratori te indeamna sa iti faci o multitudine de griji. De unde sa faci rost de o masina echipata corespunzator? Cum sa te asiguri ca marfa va ajunge in stare buna la destinatie? Unde vei gasi un sofer capabil si serios? InchirieriCamionete.ro vine cu raspunsul la toate aceste intrebari, prin serviciul de inchiriere  dube autoutilitare cu sofer.

  Serviciul oferit de InchirieriCamionete.ro, iti ofera, in fapt, posibilitatea de a-ti rezolva toate problemele printr-o singura solutie. Inchirierea unei autoutilitare cu sofer iti ofera de fapt doua servicii cuprinse in aceeasi oferta; din aceasta cauza, iti vom prezenta fiecare serviciu in parte, pentru a intelege cat de importanta este combinarea lor.

Flota auto

   Inchirierea autoutilitarei este, de obicei, primul lucru de care te ocupi. Ideal este sa obtii o masina care sa aiba toate dotarile necesare tipului de transport ce urmeaza a fi efectuat, dar sa fie si intr-o stare optima pentru a asigura calitatea transportului.

  InchirieriCamionete.ro iti pune la dispozitie 4 autovehicule marca Ford Transit, cu gabaritul de 3.5 tone si volumul de 20 mc, cel mai mare volum intalnit la acest tip de masina. Mai mult decat atat, autoutiliarele sunt dotate cu lift in spate, pentru a facilita manipularea marfurilor. Datorita manevrarii mai usoare, vei avea garantia ca si marfurile fragile vor ajunge la destinatie in starea initiala.

  Un alt aspect important este si tipul de marfa pe care doresti sa il transporti. De exemplu, in cazul in care doresti sa livrezi marfuri congelate sau alte tipuri de alimente perisabile, va trebui sa apelezi la o autoutilitara dotata cu sistem de racire, pentru a mentine constanta temperatura necesara.

Soferii

   Chiar daca ai la dispozitie masina, ai o gramada de griji cand vine vorba de angajarea unui sofer. Nu stii niciodata in cine poti avea incredere – in special in cazul in care cauti sa angajezi un sofer pentru prima oara, exista o multitudine de riscuri: soferul poate sa nu cunoasca rutele, sa nu fie obisnuit cu autovehiculul sau chiar sa fie implicat intr-un accident.

  Soferii nostri sunt adevarati profesionisti si sunt atestati in domeniu, ceea ce iti garanteaza ca marfa ta va fi pe maini bune pe tot parcursul transportului. In plus, autoutilitarele sunt inchiriate pentru rute interne si internationale; asadar, soferii sunt obisnuiti cu drumurile din tara noastra si cunosc traseele internationale; prin umare, marfa ta va ajunge cu siguranta la destinatia stabilita in cel mai scurt timp posibil.

  In plus, soferii cunosc masina pe care lucreaza in cele mai mici detalii, ceea ce diminueaza riscul accidentelor. Mai mult decat atat, in cazul in care pe timpul transportului are loc un incident neplacut si marfurile tale au de suferit, in cazul in care soferul nostru a fost de vina, iti vom rambursa toate pierderile.

  Prin urmare, inchirierea unei autoutilitare cu tot cu sofer este cea mai buna solutie! InchirieriCamionete.ro iti ofera acest serviciu contra unor preturi extrem de avantajoase, incepand de la 85 de euro pe zi!

   Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a inchiria o autoutilitara, te invitam sa accesezi platforma web a companiei            (www.inchiriericamionete.ro) sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Inchiriericamionete.ro, date de contact:

Telefon fix: 031-8017334

Telefoane mobile:

0722- 608669

0745-281829

0765-316460

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un