Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Incinerare deseuri prin intermediul Alvi Serv!

Incinerare deseuri prin intermediul Alvi Serv!

🕔20.May 2014

25d46422f79151e9019f54f0ec2f8284Deseurile sunt purtatoare de microbi si, de aceea, se recomanda incinerarea lor pentru a proteja mediul inconjurator si sanatatea tuturor. Alvi Serv ofera servicii de incinerare a deseurilor tuturor celor interesati. Compania Alvi Serv militeaza pentru aplicarea legislatiei in vigoare specifice Comunitatii Europene. Deseurile pe care Alvi Serv le incinereaza pot fi deseuri ce provin din agricultura, horticultura, vanatoare si pescuit, etc. Scapa de deseuri si mediul inconjurator o sa te rasplateasca. Aceasta operatiune este foarte benefica atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru sanatatea oamenilor reducand riscul contaminarii si avand sub control procesul de incinerare deseuri.

Toate operatiunile efectuate, cu ajutorul tehnologiei de ultima ora, in vederea neutralizarii deseurilor sunt intreprinse cu grija pentru ca toti sa fie multumiti de serviciile prestate si pentru ca mediul inconjurator sa fie in siguranta. Compania considera ca relatia om-mediu trebuie sa se afle in grija fiecarei persoane si lupta pentru a promova aceasta idee si implicit un comportament pro mediu inconjurator. Toate serviciile oferite au un raport calitate-pret extrem de avantajos.

Avantajele incinerarii deseurilor!

Incinerarea se poate realiza la scara larga, medie sau mica, ea fiind una dintre cele mai folosite metode de eliminare a deseurilor. Aceasta metoda de eliminare a resturilor care nu mai pot fi valorificate este foarte utila si prezinta numeroase avantaje, cum ar fi: reziduul rezultat ocupa un volum mai mic decat cel initial, reziduul este sterilizat, materialele nocive sunt distruse, sunt protejate resursele de energie si resusele naturale, genereaza energie termica sau electrica (deseurile se transforma rapid in energie), se filtreaza fluxurile de gaze inainte ca acestea sa ajunga in atmosfera, procesul este rapid, etc.

Alvi Serv se asigura ca toate etapele de la colectare la neutralizare sa se desfasoare in cele mai bune conditii, iar deseurile sa fie distruse intr-o maniera ecologica, in acord cu obiectivele Uniunii Europene si cu legislatia. Echipa Alvi Serv este aliatul cel mai bun daca ai nevoie de astfel de servicii deoarece va rezolva prompt si eficient orice solicitare. In plus, echipamentele moderne vin in spijinul muncii echipei. Intregul proces este supravegheat asigurand astfel servicii de calitate realizate cu ajutorul unor echipamente profesionale, conditii adecvate, de catre personal calificat.

Cine ofera servicii de incinerare deseuri?

Infiintata in Arad, Alvi Serv ofera servicii de colectare, ambalare, transport si neutralizare de deseuri in zona vestica a tarii. Cele doua cai de neutralizare a deseurilor pe care firma le utilizeaza sunt incinerarea si tocarea reziduurilor. Incinerarea este utilizata in special in cazul deseurilor periculoase si a celor de origine animala. Reziduurile ce pot fi reutilizate sau care nu afecteaza mediul inconjurator sunt de obicei maruntite si compactate. Echipa Alvi Serv considera relatia dintre mediu si om extrem de importanta, misiunea lor fiind aceea de a incerca sa schimbe mentalitatea in ceea ce priveste serviciile de distrugere a deseurilor, dar si in ceea ce priveste aplicarea legislatiei si a procedurilor de lucru specifice Uniunii Europene. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Alvi Serv.

Datele de contact ale firmei Alvi Serv

Adresa firmei: Str. Bradului, Nr. 63, Arad

Telefon: 0740 256 276

Email: contact@alviserv.ro

Similar Articles
Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat