Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Infiintare plantatie copaci paulownia – cea mai buna afacere a momentului

Infiintare plantatie copaci paulownia – cea mai buna afacere a momentului

🕔03.Nov 2015

Paulownia este o specie de copac de care foarte putina lume a auzit, insa care este extrem de avantajoasa din multe puncte de vedere. Copacul printesei, asa cum mai este cunoscut copacul paulownia, este un copac de esenta tare, cu cea mai rapida crestere din lume, ce poate ajunge pana la 20 de metri in numai patru ani, extrem de rentabil pentru productia de cherestea si nu numai. Daca va ganditi la infiintare plantatie copaci paulownia ca si o afacere de viitor, care sa va aduca profit si multe alte beneficii, atunci www.afaceriromania.eu este locul ideal unde puteti cauta informatii si firme specializate in acest sens.

De ce o afacere cu plantatie copaci paulownia?

Poate ca niciodata nu v-ati gandit sa incepeti o afacere cu infiintarea unei plantatii de copaci paulownia. Nu este niciodata prea tarziu sa va ganditi la solutii alternative de a face bani, pe langa serviciul dvs. actual, iar aceasta varianta poate fi cea ideala, inlocuind chiar serviciul, pe parcursul anilor. Afacerea cu plantatia de copaci paulownia este extrem de rentabila din mai multe puncte de vedere. In primul rand, arborele de paulownia este foarte important la nivel mondial in furnizarea de cherestea, lemn pentru industria mobilei, lemn folosit ca si combustibil, etc. Lemnul de paulownia este mai usor insa decat orice tip de lemn de esenta tare, insa are multe calitati, fiind foarte rezistent la contorsionare, la contractie si la orice fel de deformari. Lemnul de paulownia nu are noduri, este foarte frumos si curat, si este un lemn potrivit pentru paleti, mobilier, placaj, prefabricate, case, si lista poate continua. Lemnul paulownia are, asadar, multe intrebuintari, astfel ca, o infiintare de plantatie de paulownia este pasul ideal pe care trebuie sa il faceti pentru a avea o afacere de succes. Se recomanda sa incepeti cu minimum un hectar de teren, pe care sa plantati arbori paulownia, din 3 in 3 metri ori din 4 in 4 metri, in functie de posibilitatea dvs. de a va face un sistem de irigat. Infiintarea plantatiei cu copaci paulownia necesita un anumit capital, la inceput, deoarece va trebui sa investiti minimum 5 euro pe bucata de rasad ori arbust de paulownia, insa dupa 4 ani, se poate face exploatarea. Afacerea cu arbori de paulownia, asa cum ii veti gasi pe www.afaceriromania.eu este extrem de profitabila, de rentabila, si nu veti da gres alegand infintarea plantatiei de arbori paulownia.

Raport investitie – profit in infiintarea unei plantatii cu copaci paulownia

O afacere cu arbori paulownia se dovedeste a fi foarte rentabila, deoarece lemnul de paulownia este extrem de util in multe industrii de prelucrare, si poate fi folosit si ca sursa de energie, ca si combustibil, fiind de esenta tare si foarte calitativ. Infiintarea unei plantatii cu copaci paulownia va va aduce castig sigur, iar investitia nu se  va dovedi a fi un esec, raportul investitie-profit fiind unul foarte bun. Afaceri cu arbori de paulownia veti gasi numai pe www.afaceriromania.ro, locul in care va puteti hotara daca infiintati o plantatie de copaci paulownia, punand in balanta toate avantajele si dezavantajele (daca exista) ale acesteia.

Ne puteti contacta si la numarul de telefon: 0744 199 190.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author