Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Inscrie-te la scoala de manichiura Bucuresti pentru o cariera stralucita in domeniu

Inscrie-te la scoala de manichiura Bucuresti pentru o cariera stralucita in domeniu

🕔14.May 2015

Pentru oricare femeie cocheta, manichiura este un aspect deosebit de important. Cu unghiile perfect ingrijite, femeile care au grija sa aiba mereu o manichiura impecabila inspira eleganta si atentie deosebita la imaginea personala. Cat de frumos arata niste maini ingrijite si o manichiura impecabila, nu-i asa?

Daca te numeri printre persoanele pasionate de manichiura, fie ca vrei sa te prezinti mereu cu unghiile ingrijite, fie ca vrei sa contribui la infrumusetarea manichiurilor altor femei, te invitam sa participi la cursuri de manichiura sustinute de o scoala de manichiura Bucuresti.

Despre ce scoala de manichiura Bucuresti este vorba? Ce vei invata aici? Este vorba despre un curs acreditat? Citeste randurile ce urmeaza si afla raspunsurile la toate intrebarile de mai sus.

Ce scoala de manichiura Bucuresti sustine aceste cursuri?

Daca esti interesata de acest domeniu si de a lua parte la desfasurarea aceastor cursuri, te informam ca scoala de manichiura si pedichiura Elite Nail Art din Bucuresti organizeaza cursuri de manichiura dedicate tuturor persoanelor care doresc sa afle secretele obtinerii unei manichiuri perfecte. Sa lucrezi in acest domeniu ai nevoie nu doar de un certificat de competente profesionale, ci si de un bagaj solid de cunostinte. Ei bine, daca participi la acest curs de manichiura, vei obtine atat certificatul necesar angajarii, cat si o varietate de cunostinte ce te vor ajuta sa oferi servicii de cea mai buna calitate.

De la cursurile de manichiura sustinute de scoala de manichiura Bucuresti Elite Nail Art nu pleci doar cu o simpla diploma, ci cu un certificat de calificare profesionala emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Prin urmare, Elite Nail Art te pregateste atat teoretic, cat si practic pentru o eventuala angajare in acest domeniu. Pentru partea practica, scoala Elite Nail Art iti pune la dispozitie in mod gratuit toate produsele de specialitate si toata aparatura performanta de care ai nevoie.

Ce vei invata la aceasta scoala de manichiura Bucuresti?

In cadrul cursului de manichiura organizat de scoala de manichiura Bucuresti Elite Nail Art vei dobandi o varietate de cunostinte cu privire la urmatoarele aspecte: anatomia unghiei, bolile unghiei, igiena, norme de PM si PSI, notiuni generale despre produsele si instrumentele pe care le vei folosi, aplicarea lacurilor de unghii, informatii despre masaj si despre avantajele lui, sfaturi pentru ingrijirea la domiciliu etc.

Cum te poti inscrie la scoala de manichiura Bucuresti Elite Nail Art?

Pentru a participa la cursurile acestei scoli este nevoie sa depui un dosar care trebuie sa contina: certificatul de nastere, buletinul, certificatul de casatorie (daca este cazul), adeverinta de la medicul de familie din care sa reiasa faptul ca esti apta pentru a urma acest curs si diploma de studii. O conditie obligatorie pentru a te inscrie la aceste cursuri este accea de a fi absolventa a minim 8 clase.

Timp de 2 luni si 2 saptamani, zi de zi, vei invata tot ce trebuie sa stii pentru a putea activa in acest domeniu. Cunostintele pe care le vei dobandi te vor ajuta sa oferi servicii profesionale si de calitate si, prin urmare, vei interactiona cu clienti multumiti si dornici sa apeleze din nou la serviciile tale.

Alege Elite Nail Art –  o scoala de manichiura Bucuresti – daca vrei sa deprinzi tainele acestei meserii. Pentru informatii suplimentare suna la 0746-548.542 sau 0752-054.000, sau trimite un e-mail pe adresa elite.nailart@yahoo.com.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author