Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Instalatii de Craciun- pentru o sarbatoare magica!

Instalatii de Craciun- pentru o sarbatoare magica!

🕔22.Jun 2014

Craciunul este cu siguranta sarbatoarea cea mai asteptata a anului, nu doar din pricina cadourilor pe care urmeaza sa le primim, ci si datorita atmosferei placute care se creeaza cu ajutorul luminilor care se aprind in fiecare locuinta si in fiecare oras. Chiar si numele companiei Bazil Electrics se schimba pe perioada iernii in Decoratiuni de Craciun, subliniind importanta acestui anotimp atat de apreciat de majoritatea dintre noi. Societatea maramureseana va pune la dispozitie o gama larga si diversificata de instalatii de Craciun inedite, la preturi avantajoase.

Ce instalatii de Craciun cumperi pentru aceasta iarna?

Printre tipurile de instalatii de Craciun pe care le oferim spre vanzare, se numara cele cu LED, perdelele de lumini, instalatiile tip turturi pentru exterior, furtunele luminoase, benzile LED decorative, s.a. In functie de locul in care doriti sa le amplasati, de cerintele si preferintele fiecaruia dintre voi, echipa companiei va avea grija sa va furnizeze exact produsele de care aveti nevoie astfel incat sa puteti crea o atmosfera de basm de care sa va bucurati atat voi adultii, cat si cei mici.

Caracteristici instalatii de Craciun

Dupa cum am specificat anterior, instalatiile pe care le comercializam sunt cu LED. Acestea au forma de cablu pe care sunt agatate beculete LED de diferite feluri. Dimensiunile variaza de la 5 la 10 metri si se pot utiliza atat pentru amenajarea spatiilor interioare, cat si a celor exterioare intrucat au un factor de protectie crescut. Beculetele au forme de sfera colorate, ce impodobesc cu succes orice brad, orice cladire sau orice suprafata pe care o doriti. In ceea ce priveste lungimea cablului de alimentare cu care sunt prevazute instalatiile de Craciun disponibile in stocul nostru, trebuie sa specificam faptul ca aceasta atinge 5 metri, permitand conectarea la o sursa de curent apropiata. Becurile pot fi in numar de 50 sau de 100, dispuse la distante egale. Culoarea lor poate fi unica sau pot avea culori diferite. Daca doriti sa aflati mai multe detalii si despre celelalte tipuri de instalatii de Craciun pe care le oferim spre vanzare, nu ezitati sa luati legatura cu personalul companiei noastre.

Decoratiuni de Craciun va ofera instalatii de Craciun deosebite!

Pentru a fi cuprinsi de febra sarbatorilor de iarna, trebuie sa cream in jurul nostru o atmosfera de poveste. Acest lucru este posibil cu ajutorul unor instalatii de Craciun care sa va lumineze atat locuintele, cat si sufletele. Craciunul se simte cu adevarat doar atunci cand locuintele sunt decorate si luminate in spiritul sarbatorilor, la fel ca si strazile orasului, magazinele si curtile. Modelele de instalatii sunt care mai de care mai creative, care iti fura privirea si te impresioneaza. Instalatiile de Craciune pe care vi le oferim nu se evidentiaza doar prin designul atractiv, ci si prin fiabilitate, durata de viata indelungata si prin consumul de energie redus.

Despre Decoratiuni de Craciun

Compania noastra a luat nastere in anul 2000, avand ca principal domeniu de activitate comercializarea de instalatii de Craciun, precum si realizarea conceptului si executia de proiecte de iluminat stradal festiv si ornamental, precum si realizarea de proiecte de decorare a vilelor, hotelurilor si altor cladiri pe timpul sarbatorilor de iarna. In sezonul rece, decoratiunile si aceste instalatii de Craciun reprezinta principalele elemente in care fiecare persoana trebuie sa investeasca. Va asteptam cu oferte de nerefuzat! Contactati-ne!

Similar Articles
Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste