Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Instalatii sanitare

Instalatii sanitare

🕔20.Jun 2015

In cazul in care aveti nevoie de montarea unei statii hidrofor pentru casa nou construita sau trebuie sa va montati reteaua exterioara de alimentare cu apa, trebuie sa stiti ca puteti sa va bazati pe profesionistii firmei Evam Constal. Acestia se ocupa de diverse instalatii sanitare, practicand preturi foarte avantajoase. Astfel, dumneavoastra si cei dragi va veti putea bucura pe deplin de confortul oferit de locuirea la casa.

Ce servicii sunt incluse in categoria instalatii sanitare?
Evam Constal vine in sprijinul clientilor sai cu numeroase lucrari incluse in categoria instalatii sanitare. Printre acestea, se numara si: instalatii hidranti interiori, retele exterioare alimentare apa incendiu, statii hidrofor, retele exterioare canalizare apa menajera si pluviala, bransamente, instalatii canalizare pluviala etc. Toate acestea sunt executate de echipe de angajati profesionisti, care au o vasta experienta in domeniu. In acelasi timp, timpul de executie va va fi comunicat din timp, astfel incat ambele parti sa fie multumite si sa nu fie creat nici un disconfort. Prin intermediul acestei firme care se ocupa de instalatii sanitare, puteti beneficia de montaj, proiectare, procurare materiale, utilaje si echipamente, punere in functiune, asistenta tehnica, diverse reparatii si modernizari si service atat in perioada de garantie a lucrarilor, cat si in perioada de postgarantie. Aveti asadar numeroase motive sa va indreptati atentia catre firma Evam Constal din Bucuresti pentru a beneficia de lucrari de instalatii sanitare.

Evam Constal, alegerea ideala pentru toti cei care au nevoie de instalatii sanitare

Evam Constal si-a inceput activitatea in urma cu 11 ani, avand sediul in capitala si bazandu-se pe o echipa de angajati calificati formata din sudori autorizati, ingineri in domeniul instalatiilor si instalatori autorizati. Principalul obiect de activitate al firmei consta in proiectarea si realizarea de lucrari de instalatii sanitare, gaze naturale, apa-canal, sudura otel etc.

Parteneri de incredere ai firmei Evam Constal, care va ofera printre altele si instalatii sanitare

De-a lungul timpului, firma a reusit sa castige increderea si respectul a numerosi parteneri, atat din Bucuresti, cat si din alte zone ale tarii. Astfel ca, in prezent, Evam Constal, ce va ofera printre altele si instalatii sanitare, se poate lauda cu un portofoliu de clienti foarte vast. Printre clientii care au beneficiat de serviciile firmei Evam Constal se numara: Carrefour Romania – Iasi, Bucuresti, Bacau, Constanta, Timisoara, SC Pars Production SRL, SC Monte Constrcut Investment SRL, Complex Cosmopolis Stefanesti, Biofarm SA Bucuresti, Sintofarm SA Bucuresti etc.

Cum puteti lua legatura cu firma Evam Constal pentru a beneficia de instalatii sanitare?
In cazul in care v-ati convins de seriozitatea acestei firme si doriti sa ii solicitati serviciile pentru lucrari de instalatii sanitare, aveti la dispozitie mai multe cai prin care puteti lua legatura cu reprezentatii sai: prin telefon sau e-mail. De asemenea, daca aveti mai mult timp liber, puteti merge direct la sediul Evam Constal din sectorul 3.

Pentru lucrari de instalatii sanitare realizate de profesionisti, la care primiti garantie, solicitati cu incredere sprijinul celor de la Evam Constal. Pentru informatii suplimentare, puteti accesa site-ul evamconstal.ro. Pentru confort, siguranta si calitate deplina, alegeti de fiecare data firma Evam Constal.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un