Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Instalatii sanitare

Instalatii sanitare

🕔20.Jun 2015

In cazul in care aveti nevoie de montarea unei statii hidrofor pentru casa nou construita sau trebuie sa va montati reteaua exterioara de alimentare cu apa, trebuie sa stiti ca puteti sa va bazati pe profesionistii firmei Evam Constal. Acestia se ocupa de diverse instalatii sanitare, practicand preturi foarte avantajoase. Astfel, dumneavoastra si cei dragi va veti putea bucura pe deplin de confortul oferit de locuirea la casa.

Ce servicii sunt incluse in categoria instalatii sanitare?
Evam Constal vine in sprijinul clientilor sai cu numeroase lucrari incluse in categoria instalatii sanitare. Printre acestea, se numara si: instalatii hidranti interiori, retele exterioare alimentare apa incendiu, statii hidrofor, retele exterioare canalizare apa menajera si pluviala, bransamente, instalatii canalizare pluviala etc. Toate acestea sunt executate de echipe de angajati profesionisti, care au o vasta experienta in domeniu. In acelasi timp, timpul de executie va va fi comunicat din timp, astfel incat ambele parti sa fie multumite si sa nu fie creat nici un disconfort. Prin intermediul acestei firme care se ocupa de instalatii sanitare, puteti beneficia de montaj, proiectare, procurare materiale, utilaje si echipamente, punere in functiune, asistenta tehnica, diverse reparatii si modernizari si service atat in perioada de garantie a lucrarilor, cat si in perioada de postgarantie. Aveti asadar numeroase motive sa va indreptati atentia catre firma Evam Constal din Bucuresti pentru a beneficia de lucrari de instalatii sanitare.

Evam Constal, alegerea ideala pentru toti cei care au nevoie de instalatii sanitare

Evam Constal si-a inceput activitatea in urma cu 11 ani, avand sediul in capitala si bazandu-se pe o echipa de angajati calificati formata din sudori autorizati, ingineri in domeniul instalatiilor si instalatori autorizati. Principalul obiect de activitate al firmei consta in proiectarea si realizarea de lucrari de instalatii sanitare, gaze naturale, apa-canal, sudura otel etc.

Parteneri de incredere ai firmei Evam Constal, care va ofera printre altele si instalatii sanitare

De-a lungul timpului, firma a reusit sa castige increderea si respectul a numerosi parteneri, atat din Bucuresti, cat si din alte zone ale tarii. Astfel ca, in prezent, Evam Constal, ce va ofera printre altele si instalatii sanitare, se poate lauda cu un portofoliu de clienti foarte vast. Printre clientii care au beneficiat de serviciile firmei Evam Constal se numara: Carrefour Romania – Iasi, Bucuresti, Bacau, Constanta, Timisoara, SC Pars Production SRL, SC Monte Constrcut Investment SRL, Complex Cosmopolis Stefanesti, Biofarm SA Bucuresti, Sintofarm SA Bucuresti etc.

Cum puteti lua legatura cu firma Evam Constal pentru a beneficia de instalatii sanitare?
In cazul in care v-ati convins de seriozitatea acestei firme si doriti sa ii solicitati serviciile pentru lucrari de instalatii sanitare, aveti la dispozitie mai multe cai prin care puteti lua legatura cu reprezentatii sai: prin telefon sau e-mail. De asemenea, daca aveti mai mult timp liber, puteti merge direct la sediul Evam Constal din sectorul 3.

Pentru lucrari de instalatii sanitare realizate de profesionisti, la care primiti garantie, solicitati cu incredere sprijinul celor de la Evam Constal. Pentru informatii suplimentare, puteti accesa site-ul evamconstal.ro. Pentru confort, siguranta si calitate deplina, alegeti de fiecare data firma Evam Constal.

Similar Articles
Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta 0

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

About Author