Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Interventii Termopane Va Ofera Rulouri Exterioare De Cea Mai Buna Calitate La Preturi Avantajoase

Interventii Termopane Va Ofera Rulouri Exterioare De Cea Mai Buna Calitate La Preturi Avantajoase

🕔26.Aug 2015

Rulourile exterioare sunt una dintre cele mai eficiente metode pentru a-ti proteja ferestrele de vant si ploi, dar si de a mentine racoare in locuinta blocand caldura venita din exterior. Firma Interventii Termopane va ofera rulouri exterioare de cea mai buna calitate.

Interventii-termopane activeaza in domeniul furnizarii de produse si de servicii destinate amenajarilor interioare si exterioare sau constructiilor. Printre acestea se numara urmatoarele: reparatii termopane, intretinere, service termopane, tamplarie PVC, usi de garaj, rulouri exterioare etc.

Rulouri exterioare de cea mai buna calitate

Elegante si utile, rulourile exterioare sua jaluzele exterioare din aluminiu completeaza perfect aspectul caminului dumneavoastra. Puteti alege dintr-o paleta larga de culori, pentru a le asorta cu celelalte elemente ale casei. In afara rolului estetic, rulourile de exterior va ofera o gama larga de beneficii.

Lamelele sunt injectate cu spuma poliuretanica, astfel realizandu-se o buna izolare termica si fonica. Daca soriti, jaluzelele pot fi dotate cu yala sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protectia locuintei. Rulourile exterioare pot fi actionate manual sau electric cu motor prin telecomanda.

Sistemul de manevrare electric este superior tuturor celorlalte deoarece permite o manevrare deosebit de usoara si simpla. Manevrarea sistemului electric poate fi facuta cu ajutorul unui intrerupator simplu, prin intermediul unei telecomenzi sau al unui sistem programabil. Au o eficienta energetica, protectie UV si izolatie fonica excelente.

Rulourile exterioare pot fi aplicate pe tamplaria deja existenta (pvc, lemn sau aluminiu) sau pot fi montate in glafurile exterioare, distantate de ferastra. Ambele variante de montaj va sunt recomandate in functie de locuinta si necesitatile dumneavoastra.

Plasa de insecte poate fi i incorporata si puteti achizitiona suplimentar urmatoarele accesorii:

  • Zavoare
  • Senzori de vant
  • Bolt
  • Yala
  • Autoblocant
  • Motor cu buton sau telecomanda
  • Manivela etc.

O buna configurare a rulourilor, precum si alegerea culorilor si a materialelor  potrivite, va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor iar izolatia din interior a cutiei pentru rulou asigura in acelasi timp si o excelenta termoizolatie ce va ajuta sa reduceti cheltuielile cu incalzirea in sezonul rece, si va ofera  racoare la interior in sezonul cald.

Ce alte servicii va ofera Interventii termopane?

Echipa firmei va sta la dispozitie cu servicii de reglaj sau inlocuire balama fereastra, deblocare usi si ferestre, revizii ferestre, montare pervaze ferestre, inlocuire sticla, executie usi garaj de diferite tipuri, executie rulouri exterioare etc.

Cu firma Interventii Termopane te bucuri de o echipa cu experienta in domeniu care te vor ajuta sa faci alegerile cele mai bune in functie de nevoile tale. Pe langa asta vei beneficia de un raport calitate-pret de neegalat, produse de calitate si servicii ireprosabile.

Nu este usor sa gasesti o firma serioasa si profesionista care sa iti ofere pe langa produse de calitate si servicii de montaj si garantie pentru produse si lucrarea efectuata. Pentru detalii suplimentare si o colaborare de succes, nu ezita sa contactezi echipa Interventii Termopane. Pentru orice informatii legate de rulouri exterioare apeleaza cu incredere la firma Interventii Termopane.

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author