Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Kiddies, after school sector 3

Kiddies, after school sector 3

🕔22.May 2015

Cel mai mare stres la care sunt supusi parintii ce nu se pot bucura de ajutorul unor bunici in cresterea copiilor se refera la grija unde-si vor lasa copiii dupa terminarea orelor de la scoala, fie ca este vorba despre copii in clasa zero sau copii in clasele primare. In orasele mari precum Bucurestiul nu te lasa inima sa stii ca al tau copil vine singur acasa de la scoala, mananca, se gospodareste si-si face singur temele pana vii tu de la munca. Cel mai sigur si pentru tine si pentru copil este sa iei legatura cu Kiddies, after school sector 3.

Cine se bucura de after school sector 3?

 

Daca locuiesti in Bucuresti in sectorul 3 si nu ai cu cine-ti lasa copilul dupa ce-si termina programul de la scoala, Kiddies, after school sector 3, iti intinde o mana de ajutor. Astfel, in intervalul orar 11:30 – 17:00 copilul tau este bine ingrijit de catre personalul de la clubul Kiddies.

Pot sa-mi aduc si eu copilul la Kiddies, after school sector 3? Desigur! Atat timp cat este vorba despre un mic scolarel ce are nevoie de supraveghere si de ajutor la teme, oricine este binevenit la Kiddies.

Dar cine este Kiddies? Vorbim despre un club destinat copiilor care a inteles ca cei mici se pot simti excelent impreuna chiar si atunci cand fac temele sau se pregatesc pentru a doua zi la scoala. Astfel, intr-o atmosfera relaxanta, degajata, copiii au numai de castigat. Aici mananca si se joaca, isi fac temele, gasesc raspunsuri la nelamuririle lor legate de scoala, isi fac prieteni noi si se bucura de o multime de activitati adaptate varstei lor.

Salile de curs sunt dotate modern, sunt curate, aerisite si vesele ca pentru copii, personalul Kiddies este calificat si iubitor de copii, acestia fiind atent supravegheati in permanenta.

Ce fac copiii la after school sector 3?

 

In prima ora se primesc copiii si se desfasoara activitati organizatorice, apoi copiii iau masa de pranz. Dupa ce fiecare copil a mancat se va trece la efectuarea temelor, copiii fiind asistati de catre cadre didactice specializate. Dupa multa munca intelectuala urmeaza si o mica rasplata, gustarea de dupa-masa. Acum copiii sunt mai relaxati si urmeaza cursurile de limba engleza, activitati optionale sau activitati recreative pana la ora 17 cand vin parintii.

De-a lungul saptamanii, in timpul liber, se pot face cursuri de engleza, dans, actorie, muzica, atelier de creatie, arte plastice, aikido, balet contemporan, street dance sau hip-hop. Ba chiar la cursurile de dans pot veni si adultii, e chiar interesant sa inveti cu copilul tau sa dansezi si sa va consolidati astfel relatia.

Este ziua copilului tau si vrei sa o serbezi la after school secor 3? Kiddies este pregatit pentru astfel de petreceri si-i va organiza prichindelului tau o surpriza de neuitat. Poti alege intre mai multe meniuri.

Care este pretul pentru after school sector 3? Este un pret bun, atragator si include chiar si transportul celor mici, astfel ca tu nu va trebui sa-ti faci griji din acest punct de vedere, totul se afla pe maini bune.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate pentru copilul tau, alege Kiddies, after school sector 3. Ai nevoie de informatii suplimentare despre Kiddies? Pentru detalii, suna la numarul 0733-046.866 sau trimite un e-mail pe adresa petreceri@kiddies.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand

Descopera  cele mai pretioase invataruri in cartea  „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Descopera cele mai pretioase invataruri in cartea „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Cartile spirituale ne ajuta sa ne redescoperim si sa ne continuam drumul in viata asa

Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

  Daca si tu faci parte din grupul de parinti care petrec prea mult timp in

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Dezvoltarea armonioasa a celor mici este strans legata de joaca, deoarece prin joc, copii deprind