Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Klub Metalia – Scari interioare pentru un plus de unicitate

Klub Metalia – Scari interioare pentru un plus de unicitate

🕔14.Jan 2014

Practice, impunatoare si totodata un etalon al stilului. Scarile interioare dau o nota de eleganta si modernism oricarei case. Alegerea lor nu este deloc usoara, nici macar pentru specialisti, motiv pentru care trebuie sa te documentezi si chiar sa apelezi la ajutorul unor experti in domeniu, totul pentru ca rezultatul final sa se ridice la nivelul asteptarilor si sa starneasca admiratia celor care iti vor trece pragul caminului. Scarile interioare trebuie sa se potriveasca perfect cu arhitectura si stilul casei, iar detalii precum design, culoare si dimensiuni, necesita o atentie aparte.

Ce tip de scara se potriveste cel mai bine casei mele? Ce material este indicat sa folosesc? Cum sa combin utilul cu frumosul? Acestea sunt doar cateva dintre cele mai frecvente intrebari aflate pe buzele celor care pornesc constructia unei locuinte. In primul rand, scara interioara are nevoie de un proiect care sa urmareasca o incadrare cat mai armonioasa in designul general. Detaliile sunt cele care fac diferenta, iar atentia trebuie focusata nu doar asupra modelului ales, ci si asupra treptelor. Acestea trebuie sa fie bine dimensionate si pozitionate corect, cu o latime si profunzime care sa faca scara functionala si comoda. In ceea ce priveste structura scarilor, aceasta este lasata la preferintele si imaginatia fiecaruia. De la scarile acoperite cu clasicul lemn, pana la cele din marmura sau sticla, totul tine de arhitectura casei si ceea ce doresti sa evidentiezi. Oricare este alegerea, o scara interioara are menirea de a personaliza casa si de a da o nota de unicitate. Atunci cand alegi materialul pentru trepte, trebuie sa te gandesti si la gradul de uzura in timp, gradul de alunecare etc.

Este bine de stiut inainte de a face alegerea finala ca un spatiu intunecos necesita scari interioare in culori deschise si viceversa. Important este ca nuanta scarilor sa se potriveasca cu cea a pardoselii, dar si cu obiectele de mobilier aflate in preajma. Pentru cei care mizeaza pe originalitate si nu doresc sa se conformeze regulilor, contrastul dintre pardoseala si scara poate fi de bun augur. Designerii amenajarilor interioare recomanda culori in contrast pentru scarile realizate in combinatii de lemn cu metal. Te poti orienta spre ultimele tendinte in materie de stil care promoveaza treptele incastrate in perete sau cele din sticla, care se potrivesc perfect pentru o casa clasica, avangardista ori futurista.

Dupa ce ai pus la punct toate detaliile legate de viitoarea scara interioara, iti revine cea mai grea sarcina, accea de a alege o firma ideala pentru a realiza perfect modelul dorit. Klub Metalia producator de scari interioare Timisoara, vine in sprijinul clientilor sai cu modele unice, confectionate din materiale atent selectate, menite sa puncteze la capitolul estetic. De la scari din inox cu vag central, la diferite forme de scari din otel sau scari metalice cu trepte din sticla sau lemn, toate modelele respecta cu strictete cele mai noi tendinte in domeniu. Scarile se pot realiza in linie dreapta sau sub unghi de 90 de grade, si chiar ondulate si in spirala. Echipa Klub Metalia are la baza specialisti in domeniu care vor realiza cu succes chiar si cele mai complexe lucrari, la termenul stabilit. Mai mult decat atat, tarifele sunt concepute pentru orice buget.

Klub Metalia efectueaza lucrari din fier forjat, otel si inox realizate atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice. Din catalogul nostru de produse fac parte: balustrade, garduri din fier forjat, porti cu diferite forme, sere din inox, scari interioare si exterioare, terase si balcoane, vitrine, rafturi metalice si structuri metalice din otel.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in