Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Kritters Com- Piese auto de la A la Z

Kritters Com- Piese auto de la A la Z

🕔10.Mar 2014

Atunci cand vine vorba de randamentul si de buna functionare a masinii, orice piesa este importanta. Dintre toate insa, injectoarele necesita o atentie deosebita, fiind responsabile de eficienta in functionare a automobilului, motiv pentru care alegerea si ingrijirea lor trebuie sa fie una adecvata. Daca esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie o gama diversificata de piese auto, Kritters Com este solutia perfecta. Astfel, prin intermediul firmei poti opta pentru zeci de modele de piese originale sau reconditionate, realizate dupa inalte standarde de calitate, potrivite pentru orice model de masina, furnizate de la importanti producatori in domeniu, totul la preturi excelente.  Mai mult decat atat, in cadrul atelierelor de reparatii, echipa Kritters Com se ocupa si de problemele masinii tale, reconditionand totodata o serie variata de componente auto. Simplu, rapid, eficient si ieftin, pe scurt: Kritters Com.

Rolul injectorului in buna functionare a masinii

Injectorul este un element component al echipamentului  de injectie, cu rol de introducere a combustibilului in cilindrul motorului, de pulverizare fina a acestuia si de distribuire uniforma a picaturilor de combustibil in camera de ardere. Partea principala a injectorului o constituie pulverizorului, in care sunt practicate unul sau mai multe orificii calibrate de pulverizare, cu diametre de ordinul zecilor de milimetri. Deoarece injectoarele sunt o parte importanta a instalatiei de alimentare a motoarelor, trebuie acordata o mare atentie verificarii si reglarii lor. Verificarea calitatii pulverizarii consta in urmarirea uniformitatii si finetii pulverizarii jetului, lipsa unor picaturi mari de combustibil nepulverizat.

In cazul injectoarelor de slaba calitate, pe timpul exploatarii motoarelor, pot aparea neuniformitati in functionare care se manifesta prin scaderea puterii, accelerari mai slabe sau mers in sarcina greoi, deficiente care au o singura cauza: proasta functionare a echipamentului de injectie. Cu alte cuvinte, daca injectorul nu mai reuseste sa pulverizeze benzina conform parametrilor proiectati, in cazul in care cantitatea de benzina introdusa in cilindru nu mai poate fi controlata si in concordanta cu regimul de functionare al motorului, atunci functionarea in conditii optime a motorului este compromisa. Toate acestea au ca rezultat o serie de probleme printre care se numara: porniri grele la rece si la cald, ezitari in momentul accelerarii, lipsa de putere a motorului, consum ridicat de combustibil, emisii de noxe peste limita etc.

Kritters Com are grija de masina ta!

Compania brasoveana Kritters Com pune la dispozitia clientilor sai solutii optime pentru repararea oricarui autovehicul. Asadar, din portofoliul bogat de produse oferit  de Kritters Com, poti alege injectoare auto originale sau reconditionate,  intr-un raport optim calitate pret. Acestea se remarca prin fiabilitate, rezistenta deosebita si nu in ultimul rand, prin  durabilitate. In plus, daca dispui de un injector care nu mai functioneaza, vino la unul dintre atelierele noastre de reparatii, iar personalul experimentat Kritters Com va remedia rapid problema.

Kritters Com dispune de o gama impresionanta de piese pentru orice model de autoturism, printre care se numara: kit ambreiaj, ambreiaj, casete directie, faruri, elemente directie, elemente filtrante, elemente caroserie, curele, distributie, injectoare, piese de motor, bobina inducte, bujii, becuri, rulmenti, sisteme de franare, radiator apa, amortizoare, arcuri, anvelope, precum si multe altele, toate la preturi avantajoase. Furnizorii pieselor pe care le comercializam sunt nume importante pe piata de profil, ca de exemplu LUK, Sachs, Delphi, Boge, etc. Fie ca sunteti din Brasov sau din alt oras al tarii, Kritters Com livreaza piesele auto in toata tara. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.