Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lichid magnetic, doar prin Euromagnet!

Lichid magnetic, doar prin Euromagnet!

🕔03.Feb 2015

Ai nevoie de lichid magnetic pentru imprimari grafice sau pentru alte utilizari? Cauti un furnizor care sa-ti asigure preturi accesibile? Consulta oferta celor de la Euromagnet, companie ce are ca principal domeniu de activitate comercializarea unei game variate de magneti si produse magnetice, la tarife avantajoase.

Euromagnet iti pune la dispozitie lichid magnetic comercializat sub forma de sticlute de 9-10 ml. Lichidul magnetic reactioneaza foarte puternic la campuri magnetice si este recomandat atat pentru etansari, cat si pentru imprimari.

Portofoliul Euromagnet cuprinde peste 550 de articole diverse dintre care 400 din neodim. In decursul a patru ani, Euromagnet a reusit sa livreze o cantitate insemnata de magneti: peste 2 tone! Aceasta cifra indica nu doar calitatea produselor Euromagnet ci si profesionalism in afaceri. Pentru orice comanda, Euromagnet ofera servicii de consiliere astfel incat alegerile sa fie cele mai bune. In plus, pe langa diversitate, Euromagnet asigura si preturi excelente pentru toate gamele de produse!

Comenzile se plaseaza rapid prin intermediul mail-ului iar livrarile se efectueaza in toate zonele tarii.

Lichid magnetic-Ce trebuie sa stii despre lichidul magnetic?

Ce este lichidul magnetic?

Lichidele magnetice, cunoscute si sub denumirea de ferofluide, sunt fluide formate din particule coloidale feromagnetice, ferimagnetice sau paramagnetice suspendate intr-un lichid purtator. Ferofluidul se aseamana cu un lichid obisnuit si intruneste atat proprietati magnetice, cat si proprietati de fluid. Lichidele magnetice au o gama variata de valori ale vazcozitatii, umiditatii, densitatii, tensiunii superficiale si ale altor proprietati fizice si chimice.

Cum se obtine lichidul magnetic?

Lichidele magnetice pot fi obtinute folosind o varietate larga de lichide, printre care: apa, glicerina, hidrocarburi, siliconi si florocarburi. Printre metodele de obtinere a ferofluidelor se numara: metoda mecanica de dispersie, metoda electrocondensarii, metoda electrodepunerii, metoda descompunerii termice, si nu in ultimul rand, metoda precipitarii chimice (cea mai utilizata metoda).

Proprietati

Aceste lichide au numeroase proprietati specifice: levitatia, autolevitatia, instabilitatile de suprafata, rotire indusa de un camp magnetic rotativ. Mai exact, o cantitate de lichid magnetic poate fi suspendata in spatiu prin actiunea unui camp magnetic, si la fel de bine, un magnet permanent poate fi levitat stabil intr-un lichid cu proprietati magnetice.

Utilizari

Ferofloidele (lichidul magnetic) se gasesc intr-o mare varietate de aplicatii, fiind utilizate, in special, pentru inchiderile etanse. Lichidele magnetice sunt prezente in cadrul generatoarelor anodice de raze X, camerelor vidate folosite in industria semiconductoarelor, hard-disk-urilor de mare viteza, boxelor audio, imprimarilor grafice, etc.). Mai mult decat atat, lichidele magnetice sunt indispensabile in cazul etanserii trecerilor de vid inalt, sau etansarii perfecte a gazelor toxice sau foarte scumpe.

Euromagnet-Furnizor de lichid magnetic. Cea mai diversificata gama de magneti!

Avand o experienta de aproape 10 ani pe piata magnetilor si produselor magnetice, societatea clujana Euromagnet a devenit un nume cu traditie in domeniu, avand un portofoliu impresionant de produse de acest gen, inclusiv lichid magnetic. In oferta Euromagnet gasesti lichid magnetic disponibil la sticlute de 9-1o ml.

Pe langa lichid magnetic, Euromagnet mai pune la dispozitie urmatoarele game de produse: magneti neodim, magneti de tip oala, magneti din ferite, magneti ANICo, magneti din samariu, folii magnetice, magneti publicitari, dispozitive magnetice, precum si multe altele.

Magnetii comercializat de Euromagnet sunt utilizati pentru: piese electronice, separatoare, motoare/ambreiaje, dispozitive de ridicare, dispozitive de fixare, piese auto,etc.

Pentru a comanda lichid magnetic, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

Similar Articles
Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Atat cei ce reprezinta companiile mari, cat si cele mici si proprietarii de locuintele moderne

About Author