Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lichid magnetic, doar prin Euromagnet!

Lichid magnetic, doar prin Euromagnet!

🕔03.Feb 2015

Ai nevoie de lichid magnetic pentru imprimari grafice sau pentru alte utilizari? Cauti un furnizor care sa-ti asigure preturi accesibile? Consulta oferta celor de la Euromagnet, companie ce are ca principal domeniu de activitate comercializarea unei game variate de magneti si produse magnetice, la tarife avantajoase.

Euromagnet iti pune la dispozitie lichid magnetic comercializat sub forma de sticlute de 9-10 ml. Lichidul magnetic reactioneaza foarte puternic la campuri magnetice si este recomandat atat pentru etansari, cat si pentru imprimari.

Portofoliul Euromagnet cuprinde peste 550 de articole diverse dintre care 400 din neodim. In decursul a patru ani, Euromagnet a reusit sa livreze o cantitate insemnata de magneti: peste 2 tone! Aceasta cifra indica nu doar calitatea produselor Euromagnet ci si profesionalism in afaceri. Pentru orice comanda, Euromagnet ofera servicii de consiliere astfel incat alegerile sa fie cele mai bune. In plus, pe langa diversitate, Euromagnet asigura si preturi excelente pentru toate gamele de produse!

Comenzile se plaseaza rapid prin intermediul mail-ului iar livrarile se efectueaza in toate zonele tarii.

Lichid magnetic-Ce trebuie sa stii despre lichidul magnetic?

Ce este lichidul magnetic?

Lichidele magnetice, cunoscute si sub denumirea de ferofluide, sunt fluide formate din particule coloidale feromagnetice, ferimagnetice sau paramagnetice suspendate intr-un lichid purtator. Ferofluidul se aseamana cu un lichid obisnuit si intruneste atat proprietati magnetice, cat si proprietati de fluid. Lichidele magnetice au o gama variata de valori ale vazcozitatii, umiditatii, densitatii, tensiunii superficiale si ale altor proprietati fizice si chimice.

Cum se obtine lichidul magnetic?

Lichidele magnetice pot fi obtinute folosind o varietate larga de lichide, printre care: apa, glicerina, hidrocarburi, siliconi si florocarburi. Printre metodele de obtinere a ferofluidelor se numara: metoda mecanica de dispersie, metoda electrocondensarii, metoda electrodepunerii, metoda descompunerii termice, si nu in ultimul rand, metoda precipitarii chimice (cea mai utilizata metoda).

Proprietati

Aceste lichide au numeroase proprietati specifice: levitatia, autolevitatia, instabilitatile de suprafata, rotire indusa de un camp magnetic rotativ. Mai exact, o cantitate de lichid magnetic poate fi suspendata in spatiu prin actiunea unui camp magnetic, si la fel de bine, un magnet permanent poate fi levitat stabil intr-un lichid cu proprietati magnetice.

Utilizari

Ferofloidele (lichidul magnetic) se gasesc intr-o mare varietate de aplicatii, fiind utilizate, in special, pentru inchiderile etanse. Lichidele magnetice sunt prezente in cadrul generatoarelor anodice de raze X, camerelor vidate folosite in industria semiconductoarelor, hard-disk-urilor de mare viteza, boxelor audio, imprimarilor grafice, etc.). Mai mult decat atat, lichidele magnetice sunt indispensabile in cazul etanserii trecerilor de vid inalt, sau etansarii perfecte a gazelor toxice sau foarte scumpe.

Euromagnet-Furnizor de lichid magnetic. Cea mai diversificata gama de magneti!

Avand o experienta de aproape 10 ani pe piata magnetilor si produselor magnetice, societatea clujana Euromagnet a devenit un nume cu traditie in domeniu, avand un portofoliu impresionant de produse de acest gen, inclusiv lichid magnetic. In oferta Euromagnet gasesti lichid magnetic disponibil la sticlute de 9-1o ml.

Pe langa lichid magnetic, Euromagnet mai pune la dispozitie urmatoarele game de produse: magneti neodim, magneti de tip oala, magneti din ferite, magneti ANICo, magneti din samariu, folii magnetice, magneti publicitari, dispozitive magnetice, precum si multe altele.

Magnetii comercializat de Euromagnet sunt utilizati pentru: piese electronice, separatoare, motoare/ambreiaje, dispozitive de ridicare, dispozitive de fixare, piese auto,etc.

Pentru a comanda lichid magnetic, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author