Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lorand – Promovare de succes!

Lorand – Promovare de succes!

🕔05.Mar 2014

Societatea Lorand ofera clientilor solutii personalizate, realizand mai multe tipuri de firme luminoase. Firma Lorand monteaza firme luminoase in Craiova cu un impact puternic atat pe timpul zilei, dar mai ales noaptea. Aceste firme luminoase ofera vizibilitate companiei sau afacerii tale si sunt o modalitate excelenta de promovare. Reclamele pot avea diferite dimensiuni si forme in functie de specificul fiecarei firme si de bugetul fiecarui client. Serviciile oferite au un raport calitate-pret extrem de avantajos. Cu un impact deosebit, un design placut si accesibile din punct de vedere financiar, firmele luminoase reprezinta forma ideala pentru a afisa logo-ul sau a prezenta produsele si serviciile prestate. Avand un efect vizual special si un impact luminos puternic, firmele luminoase atrag foarte usor atentia participantilor in trafic.

Firmele luminoase sunt de mai multe tipuri: cu iluminare interioara si tuburi fluorescente, firme din litere individuale si iluminare interioara sau exterioara, panouri din folii PVC si panouri din Alucobond. Toate firmele de acest fel sunt dotate cu senzori. Compania Lorand realizeaza firme in forma de cruce pentru farmacii formate din cinci module cu leduri, care vor putea afisa temperatura, data, timpul si alte mesaje programate cu ajutorul softului incorporat. Controlul acestora se poate realiza cu ajutorul calculatorului prin comunicatia seriala. Carcasa este realizata din policarbonat si profile din aluminiu. Variantele de firme luminoase sunt executate cu materiale de cea mai buna calitate si structuri metalice de rezistenta foarte sigure, intrucat se pune mare accent pe siguranta si stabilitatea produsului finit. Echipa Lorand va raspunde prompt solicitarilor clientilor, iar acestia vor putea stabili detaliile legate de modelul de semnalistica ales, dimensiunile necesare realizarii si grafica care va aparea pe firma luminoasa. Intrucat aceste casete se folosesc predominant pentru exterior, ele prezinta o rezistenta sporita la conditiile atmosferice. Firmele luminoase pot fi dreptunghiulare, rotunde, patrate sau orice alta forma neregulata solicitata de client. Confectionarea lor se realizeaza din materiale de calitate, rezistente la variatii de temperatura, radiatii ultraviolete sau umezeala.

Cu sediul in Craiova, societatea Lorand ofera servicii si produse de calitate superioara in domeniul productiei publicitare. Printre servicii se numara realizarea de firme luminoase si litere volumetrice, inscriptionari cu folie autocolanta, sisteme de iluminare pentru fantani arteziene, panouri publicitare, obiecte promotionale. Lorand asigura calitate la preturi extrem de avantajoase. Gratie utilajelor de prelucrare performante, asistate de calculator, clientii vor putea obtine produse publicitare cu litere volumetrice de o calitate exceptionala. Datorita personalului calificat, firma este intr-o continua dezvoltare pe piata productiei publicitare. Cu o experienta bogata in domeniu, acestia pot gasi solutiile inovative pentru afacerea ta.

Pentru mai multe informatii despre produsele de productie publicitara oferite si pentru comenzi, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Lorand. Varietatea de materiale si culori confera o alura distincta, privitorul fiind incantat de reclama sau sigla ta si va asocia aspectul produsului publicitar cu imaginea brand-ului tau. Firmele luminoase sunt una dintre cele mai bune modalitati de promovare a spatiului de lucru sau afisare a unei reclame pe timp de noapte sau cand alte sisteme de afisaj nu ies in evidenta. Achizitioneaza firmele luminoase oferite de Lorand pentru ca firma ta sa fie vazuta de toti.

Datele de contact ale firmei Lorand

Adresa firmei: Str. Ceahlaului, Nr. 17, Craiova

Telefon: 0351 432 767

Email: office@lorand.ro

Similar Articles
Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Ce sunt literele volumetrice? Aceste litere volumetrice sunt una dintre cele mai inovative metode de

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Totemuri sunt repere vizuale de mare importanta pentru o identificare rapida, sigura si precisa in

Avantaje printuri digitale

Avantaje printuri digitale

Este clar ca schimbarile ne guverneaza existenta. Cert este ca fara schimbare nu ar exista

About Author