Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Lumanari de botez de la Dragstar – Lumineaza calea noului nascut!

Lumanari de botez de la Dragstar – Lumineaza calea noului nascut!

🕔19.Mar 2014

Cultul crestin a imbratisat lumanarile inca din primele zile, formand o materie de baza in multe dintre slujbele sale. In practica vietii religioase a oricarui crestin, aprinderea unei lumanari este una din obligatiile sale elementare. Aproape ca nu exista crestin care sa intre intr-un lacas de cult si sa nu aprinda o lumanare pentru sine, pentru cei dragi si, mai ales, pentru cei disparuti. Aprinderea unei lumanari este un mic moment de ceremonial, la indemana oricui, prin care puteti regasi linistea si profunzimea meditatiei. Lumanarile au fost folosite in ceremonii si ritualuri spirituale inca din cele mai vechi timpuri in toate culturile popoarelor. Ele combina energia sacra a focului cu vibratia culorilor si cu forta gandului care dedica ritualul aprinderii focului pentru un scop anume.

Lumanarile insotesc toate ritualurile vietii si mortii (botez, nunta, inmormantare, pomenire), toate sarbatorile spirituale importante (Craciun, Paste), toate ceremoniile religioase, toate momentele festive din viata unui om. O companie din Romania care va ofera lumanari pentru evenimentele speciale din viata dumneavoastra este compania Dragstar din orasul Ramnicu Valcea. Din creatiile companiei se remarca cu succes lumanarile sculptate pentru casatorie si botez. Lumanarea de nunta sau de botez are scopul de a lumina noua cale pe care a pornit cuplul sau copilul nou nascut.

In ceea ce priveste gama de lumanari pentru botez realizate si comercializate de firma Dragstar, acestea sunt puse la dispozitia dumneavoastra intr-o paleta cromatica diversificata, cu dimensiunile de 60, respectiv 80cm, cu sau fara trandafiri si figurine. Modelele de lumanari sculptate sunt realizate manual, de catre o echipa special instruita in acest domeniu. Diversitatea modelelor de care dispune Dragstar poate satisface cu usurinta pana si cele mai exigente gusturi. Aranjamentele de lumanari pentru botez dispun de un aspect delicat si aduc un plus de personalitate lumanarilor care deja sunt foarte creative.

Pentru realizarea acestor produse, firma Dragstar utilizeaza doar materiale de calitate in scopul obtinerii unor lumanari rezistente. Disponibile cu dimensiunile de 60 respectiv 80cm, aveti posibilitatea de a alege intre modele de diverse culori, simple, sau cu trandafiri. Modelele de lumanari decorative Dragstar sunt de o creativitate absoluta, decorate cu diverse accesorii micute sau cu mai multe optiuni de culoare.

Firma din Ramnicu Valcea este prima care a realizat astfel de lumanari pe piata din Romania, avand posibilitatea de a le livra chiar si in alte tari. Diversitatea modelelor depaseste asteptarile oricarui client, care gaseste intotdeauna modelul potrivit evenimentului. Lumanarile pot fi sculptate doar la capatul superior sau la ambele capete, iar la mijloc pot fi decorate cu aranjamentele din materiale textile.

Lumanarile de botez Dragstar dau culoare acestui eveniment important din viata dumeavoastra, si va ofera unicitatea si starea speciala de care aveti nevoie. Lumanarea este executata manual prin metoda traditionala a scufundarilor repetate in ceara si taiere si modelare la cald. De asemenea, aceste creatii au un design deosebit, elegant si atractiv cu posibilitate de personalizare. Ele sunt rezistente la transport datorita ambalajului special conceput.

In cazul in care comandati astfel de lumanari de la firma din sudul tarii, trebuie sa stiti ca Dragstar ambaleaza produsele intr-un mod sigur, pentru a ajunge la destinatie intacte si intr-o forma perfecta. Rezistenta lumanarilor este foarte mare, astfel ca, indiferent de anotimp, se mentin intr-o stare excelenta pe toata desfasurarea evenimentului.

Date de contact: 

Intrarea Aurel Vlaicu, nr 13, Rm Valcea, Valcea.

Tel: +4 0728 095 297  sau +4 0765 559 200

email: lumanaridragstar@yahoo.com

facebook.com/lumanari.nunta.botez.sculptate

 Articol oferit de zoom-biz.ro!

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca