Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Manz Galvano Tec- Furnizorul cuvelor industriale de calitate

Manz Galvano Tec- Furnizorul cuvelor industriale de calitate

🕔10.Mar 2014

Pentru ca operatiunile de galvanizare, zincare sau cele de tratare a apei sa se desfasoare in conditii optime de siguranta si eficacitate, este nevoie de produse rezistente, realizate dupa inalte standarde calitative. Asadar, daca esti in cautarea unei firme care sa-ti ofere accesul la o gama diverisificata de cuve industriale ce au la baza tehnologii de ultima ora si materiale superioare, Manz Galvano Tec, producator si distribuitor de instalatii utilizate in domeniul industrial, reprezinta solutia perfecta. Motivul? Produsele oferite de Manz Galvano Tec sunt concepute pentru a raspunde cu succes chiar si celor mai exigente cerinte si mai mult decat atat, tarifele sunt avantajoase. Cu alte cuvinte, Manz Galvano Tec este partenerul de care ai nevoie.

Cuvele industriale- Accesorii obligatorii in procesele de galvanizare

Rezistenta deosebita la actiunea coroziva, durabilitate, constructie robusta, intretinere usoara si nu in ultimul rand, rezistenta la temperaturi extreme. Pe scurt, cuvele industriale oferite de Manz Galvano Tec. Acestea sunt ideale in procesele de galvanizare, dar si in alte domenii precum cel metalurgic si chimic. Altfel spus, cuvele industriale sunt recomandate atunci cand temperatura de lucru atinge un nivel ridicat si atunci cand se folosesc substante agresive ce pot afecta direct structura sau compozitia unui recipient.

Pentru a intelege eficacitatea cuvelor industriale este necesara o scurta despriere a procesului de galvanizare. Asadar, galvanizarea consta in acoperirea unui metal cu un strat subtire de material protector prin electroliza, proces prin care se obtine un strat metalic uniform, metalele folosite in galvanizare fiind zincul, cromul si plumbul. Protectia anticoroziva, proprietati optice si electrice, rezistenta la uzura sau proprietati de alunecare sunt caracteristici ce se obtin cu ajutorul acestor straturi subtiri de metal. Pe scurt, procesul de  galvanizare confera produsului functionalitate deplina. Pentru obtinerea articolelor de inalta calitate si repetarea parametrilor, este necesara utilizarea unor cuve industriale confectionate exclusiv din materiale performante, la fel ca cele puse la dispozitie de Manz Galvano Tec.

Manz Galvano Tec- Produse de calitate si servicii complete in domeniul industrial

Manz Galvano Tec ofera o gama bogata de cuve industriale, care pot fi confectionate din materiale plastice ca: PP, PE, PVC, PVDF, etc. In plus, in cadrul procesului de fabricatie este utilizata doar materie prima de calitate superioara adusa din Germania, direct de la furnizori importanti de pe piata de profil. Recipientele sunt realizate cu ajutorul utilajelor moderne, ceea ce garanteaza obtinerea unor produse ce prezinta siguranta in functionare. Un argument in plus ce vine sa confirme calitatea produselor nostre, este acela ca Manz Galvano Tec dispune de brevet pentru profucerea cuvelor industriale. Dincolo te toate acestea, cuvele industriale comercializate de compania noastra sunt disponibile la un pret avantajos, potrivit oricarui buget.

Profesionalismul, flexibilitatea, produsele de calitate, serviciile complete, tarifele competitive si solutiile eficiente oferite clientilor nostri, fac din Manz Galvano Tec partenerul responsabil de care ai nevoie, compania fiind unul dintre cei mai importanti ofertanti de instalatii si sisteme pentru tehnica galvanizarii din Romania. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, Manz Galvano Tec a dezvoltat un protofoliu bogat de produse, printre care se regasesc: sisteme de filtrare, tamburi, cabluri de contact pentru acestia, pompe si echipamente de dozare, precum si multe altele. De mentionat este faptul ca toate sistemele si instalatiile comercializate de catre Manz Galvano Tec sunt proiectate astfel incat sa nu afecteze mediul inconjurator. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

Similar Articles
Cum se poate alege un bun generator curent?

Cum se poate alege un bun generator curent?

Odata ce suntem obisnuiti cu electricitate, ar putea sa ne fie destul de greu daca

De ce sa alegem un generator curent?

De ce sa alegem un generator curent?

Odata cu modernitate, chiar daca doriti pentru propriile gospodarii sau chiar pentru una dintre cele

Generator curent: panou de control

Generator curent: panou de control

Panoul de control la un generator curent are la baza lui un controller dispus cu

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,