Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Medicina ayurvedica prezenta in cosmetice naturale antirid

Medicina ayurvedica prezenta in cosmetice naturale antirid

🕔16.May 2015

Orice femeie isi doreste un ten luminos fara riduri pentru o perioada cat mai lunga. Produsele dedicate acestui segment ce pot fi gasite in farmacii pot contine de cele mai multe ori substante chimice ce de multe ori pot duce la iritatii ale pielii sau chiar afectiuni mai grave. Totodata, metodele de eliminare a ridurilor folosite de majoritatea cremelor antirid, sunt doar de suprafata, efectul lor nefiind unul indelungat. Star International Med vine in ajutorul fiecaruia cu produse complet naturiste ce pot fi utilizate in tratarea unei plaje largi de afectiuni, dar si o gama de cosmetice naturale antirid menite sa ofere fiecarei doamne un ten  impecabil folosind doar ingrediente naturale.

Puterea revitalizanta a produselor cosmetice naturale antirid

Gama de cosmetice naturale antirid contine atat produse de tratare a fetei, purificare si detoxifiere a tenului. Aceste rezultate sunt obtinute folosind numai puterea magica naturii si a cunostiintelor ayrvedice legate de plante si minerale ce ajuta in mod real corpul pentru a se pastra armonios.

Medicina ayurvedica este cea mai veche forma de tratare a diferitelor afectiuni ale corpului uman, fiind originara din India si are o vechime de peste 3000 de ani. Produsele noastre cosmetice naturale antirid ayurvedice respecta in intregime principiile trasate de catre inteleptii antici indieni. Prin folosirea combinata a plantelor cu proprietati speciale si a mineralelor se obtine un rezultat aparent miraculos, dar firesc pentru adevarata putere tamaduitoare a medicinei ayurvedice.

Principalele plante gasite in produsele cosmetice naturale antirid

Principiul ayrvedic gasit si la gama de cosmetice naturale antirid dar si la remediile naturiste pentru diferite afectiuni, se bazeaza pe refacerea echilibrului energetic si interior al organismului. Astfel prin utilizarea de plante si extrase din plante, cum ar fi Lemon Grass, Aloe, Pomelo,  Usturoi, Turmenic dar si alte plante despre care puteti gasi informatii pe internet, se obtin efecte terapeutice reale ce nu mascheaza doar simptomele, ci inlatura direct cauza aparitiei acestora.

Lemon Grass este foarte des utilizat in cadrul produselor cosmetice naturale antirid deoarece curata in profunzime tenul si elimina grasimiea de la nivelul pielii. De asemenea un rol detoxifiant si mineralizant il are si planta de Aloe. Aceasta vitaminizeaza puternic pielea si o intinereste. Pomelo nu este doar un fruct foarte delicios, ci prin cantitatea de vitamine poate deveni un prieten al tenului. Detinem multe preparate cosmetice naturale antirid ce contin atat Lemon Grass cat si Pomelo, astfel incat puterea vitaminelor obtinute din acest amestec are efecte miraculoase asupra tenului.

Pe langa plante, orice tip de cosmetice naturale antirid ayurvedic contine si extrase din minerale si uleiuri esentiale unui echilibru perfect al pielii si al PH-ului acesteia. Totodata evem creme exotice de intinerire ce contin pulbere de aur pe langa alte elemente si ingrediente naturale, cum ar fi parafina lichida, ceara de albine, apa de trandafir, extrase naturale din diferite plante cu rol medicinal dar si revitalizant pentru ten.

Despre medicina si produsele cosmetice naturale antirid ayurvedice am putea scrie tratate intregi, fara a epuiza subiectul. Acest tip de medicina implica numai natura in procesul de vindecare, astfel incat afectiunile corpului sunt tratate prin “medicamente” complet benefice pentru organism.

Similar Articles
Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Atat cei ce reprezinta companiile mari, cat si cele mici si proprietarii de locuintele moderne

About Author