Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Miere de manuka – puterea magica a naturii

Miere de manuka – puterea magica a naturii

🕔15.Sep 2015

Inchidem mini-seria de 7 articole despre miere de manuka cu un articol in care vom privi asupra concluziilor despre aceasta minune a naturii. Vom privi asupra proprietatilor, vom trage 2 concluzii asupra acestor aspecte, si in final, vom explica de ce pretul unui borcan cu miere de manuka este unul destul de diferit fata de oricare alta miere. Plantum este locul de unde oricine poate sa isi procure cele mai bune produse naturale, fie ca este vorba despre remedii pentru organism, frumusete sau ingrijire personala.

Tratamente cu miere de manuka interne si externe

In cele 6 articole precedente am analizat detaliile despre ceea ce genereaza efectul celui mai bun antibiotic natural din lume. MG sau metilglioxal, un compus derivat al fructozei in compozitia caruia se afla o serie de elemente cum ar fi fosfor dar si alti compusi organici cu un puternic rol antibacterian, microbian si antifungic. Pe langa peroxidul de hidrogen si alti compusi nonperoxidici, MG ofera aceste calitati unice ce pot fi regasite numai in mierea de manuka. Ei bine, tocmai datorita continutului sau unic in lume, dar si a faptului ca aceasta miere poate fi produsa numai in zonele Noii Zeelande sau Australia, pretul acestei mieri este unul mult mai mare decat al unei mieri obisnuite.

Ca si tratamente cu miere de manuka putem mentiona cele in care aceasta este incurgitata in cantitati mic, o lingurita pe zi sau 1,5 lingurite in 3 reprize in cursul unei zile inainte sau dupa mese. De asemenea, tot in seria tratamentelor mai intra si categoria de masti pentru ten cu miere de manuka sau aplicarea acesteia pe ranile usoare sau pe infectii localizate ale epidermei, cum ar fi negi, furunculi sau acnee. De asemenea, un tratament eficient cu miere de manuka pentru mirosul neplacut al picioarelor cauzat de aparitia diferitelor ciuperci ale piciorului. Astfel, constatam doua mari concluzii.

Aspecte importante despre tratamentele cu miere de manuka

Acelasi produs natural poate fi folosit atat pentru terapii interne, cat si pentru cele externe. Datorita compozitiei sale, tratamentele cu miere de manuka au un rol antibiotic excelent, iar daca medicamentele de acest gen pot dauna ficatului, aceasta miere nu ofera nici un efect advers.

O a doua concluzie ce priveste tratamentele cu miere de manuka este cea care priveste persoanele carora nu le putem recomanda aceste tratamente. Asadar, in cazul in care suferiti de diabet sau aveti alergii la polen sau intepaturi de albina, va aflati in grupul de persoane carora tratamentele cu  miere de manuka nu fac bine. Mai ales in cazul persoanelor alergice la intepaturile albinelor. In cazul acestor persoane consumul de miere de manuka sau de oricare alta miere poate duce in mod direct si in cel mult o ora la soc anafilactic! Asadar, evitati consumul de miere. In cazul in care o persoana apropiata dumneavoastra prezinta simptome ale socului anafilactic, adresati-va in cel mai scurt timp posibil medicilor de la urgente!

Pe  siteul nostru, www.plantum.ro veti gasi oricand cele mai bune produse naturale. Vino la noi pentru a beneficia de cele mai bune medicamente ale naturii. Ia-ti doza zilnica de sanatate de la noi!

Similar Articles
Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza este o afectiune de care cu siguranta ati mai auzit. Cert este ca aceasta

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Cand va ganditi la un cabinet stomatologic in Bucuresti va ganditi probabil la situatiile mai

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar reprezinta o interventie chirurgicala prin intermediul careia se inlocuiesc dintii care lipsesc

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Pana la 30% dintre barbatii peste 65 de ani sufera de adenomul de prostata sau

Epilare definitiva

Epilare definitiva

Prin aplicarea corecta a tratament specific in cazul epilarii definitive se va obtine o distrugerea