Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mix Equipment- grup electrogen diesel

Mix Equipment- grup electrogen diesel

🕔07.Jul 2015

Compania Mix Equipment este o firma noua pe piata echipamentelor si dispozitivelor industriale “ monitorizate”.  Firma vine in intampinarea clientilor cu o gama variata de produse precum: grup electrogen diesel, generatoare de sudura Genset si motoare Diesel FPT Industrial , motopompe si instalatii de irigat marca  Nettuno, Irrimec, etc.

Datorita numeroaselor parteniate incheiate cu producatori importanti din domeniul echipamentelor monitorizate, i-au oferit companiei Mix Equipment posibilitatea de a dispune de cele mai performante produse de acest gen

Compania dispune de o gama diversificata de modele pentru aceste echipamente monitorizate, marca Visa, 2H Energy, ce au puteri si monitorizari diferite, pentru ca dumneavostra sa il alegeti pe cel care va este portivit si necesar.

Mix Equipment – ce inseamna grup electrogen diesel?

Grup electrogen diesel cunoscut si sub denumirea de generator de curen, reprezinta sursa energetica de rezerva pentru cei ce folosesc sisteme de alimentare cu energie electrica precum: ( spitale, banci, pensiuni, restaurante, magazine, ambasade, unitati militare, etc). Acest grup electrogen diesel este destinat pentru desfasurarea activitatilor ce se pot opri datorita penelor de curent, acesta avand rolul de a asigura continuitatea alimentarii cu energie electrica.

Generatoarele de curent sunt masini ce au in componenta un motor termic, acesta fiind cuplat cu un alternator, producandu-se astfel energia electrica. Componentele ce alcatuiesc generatorul de curent sunt montate pe un suport metalic, acesta fiind dotat cu suporturi antivibratii si un panou de comanda.

Mix Equipment are in dotare grupuri electrogene diesel moderne,  disponibile in doua variante de configurare: de tip deschis sau carcasat, realizate special in containere ce permit atenuarea zgomotului produs in timpul functionarii, iar cel de al doilea tip de motor diesel este realizat cu comanda manuala sau automata, puterea de functionare a unui astfel de grup electrogen diesel variind in functie de marca acestuia.Puterea grupului electrogen se exprima in k VA ( putere aparenta) ori in kW, aceasta fiind unitatea de masura standarizata in sistemul internatuinal de masura.   Modelele Visa, produse in Italia din cadrul companiei Mix Equipment au o putere cuprinsa intre 9 kVA- 3500 kVA, iar pentru marca 2H Energy , produse in Franta, intre 30 kVA-650 k VA.

In functie de necesitate, putem clasifica grupurile electrogene astfel:

  • grup electrogen diesel
  • grupuri electrogene portabile
  • grupuri electrogene profesionale
  • grupuri electrogene pentru sudura
  • grupuri electrogene pentru constructii
  • grupuri electrogene silentioase
  • grupuri electrogene industriale

Pentru a porni un grup electrogen, veti avea nevoie de o baterie de 12 ori 24 volti, iar pornirea se poate realiza la temperaturi mici  datorita preincalzitorului ce se gaseste in lichidul de racire.

De unde poti achizitiona grup electrogen diesel?

Daca esti interesat sa iti achizitionezi un grup electrogen diesel, acceseaza pagina web www.mixmem.ro si iti vei putea alege orice model de grup electrogen diesel potrivit activitatilor tale, sau contacteaza repezentantii 0745 320 021  . Personalul calificat si cu experienta va raspunde cu promptitudine si seriorizate oricarei solicitari venite din partea clientilor.Acestia vor fi la dispozitia dumneavostra, oferindu-va informatii suplimentare despre produse, si cele mai bune solutii.

Nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti un grup electrogen diesel, doar prin Mix Equipment!

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un