Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mobilasik: Mobila la comanda la cel mai bun raport calitate/pret

Mobilasik: Mobila la comanda la cel mai bun raport calitate/pret

🕔06.Mar 2014

Atunci cand sunteti pe cale de a achizitiona mobilier nou pentru modernizarea casei dumneavoastra sau pentru amenajarea unui spatiu oarecare este indicat sa realizati in prealabil o documentare eficienta a pietei de profil. Modele de mobilier existent in magazinele clasice de mobila s-ar putea sa ofere posibilitati limitate, ceea ce pot constrange clientii la alegeri neadecvate. De aceea este recomandat ca atunci cand doriti mobila de calitate dar si personalizata dupa bunul plac sa apelati la o companiei de specialitate care sa fie capabila sa realizeze mobila pe comanda.

O asemenea firma este si Mobilasik. Mobilasik vine in intampinarea clientilor sai cu oferte greu de refuzat pentru toata categoria de mobilier existenta. Astfel, serviciile Mobilasik pot fi solicitate atat de catre persoane fizice, cat si de catre persoane juridice. Indiferent de motivul pentru care doriti achizitionarea de mobilier la comanda, aceasta compania va garanteaza cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata de profil.

Mobila la comanda este de regula o solutie eficienta pentru cei ce nu reusesc sa achizitioneze mobilier la dimensiunile spatiului aflat la dispozitie. Mobilierul standard, deja executat, are dimensiunile standard ale unei camere de bloc. De aceea, atunci cand spatiul dumneavoastra este mai mic, sau mai mare, va trebui de regula sa recurgeti la comandarea mobilierului dorit. Acest mobilier poate reprezenta o copie fidela a unui model existent la alte dimensiuni sau poate lua orice forma doriti. In acest fel va puteti pune in valoare spiritul de design interior si puteti asorta perfect ambientul existent cu noul mobilier.

Aceleasi aspecte se aplica si pentru unitatile care ofera cazare in regim hotelier sau pentru spatiile de birouri. In acest caz aveti nevoie de un numar mai mare de piese de mobilier care sa fie similare din punct de vedere constructiv. Desigur acest lucru se poate obtine prin comandarea produselor de care aveti nevoie. Mobilasik va garanteaza in acest scop servicii ireprosabile pentru toata categoria de produse realizate la comanda. Prin Mobilasik puteti comanda mobila pentru bucatarie, baie, hol, dormitor, camera copii, debara, sufragerie, pentru birou si asa mai departe.

Indiferent de exigentele pe care le puteti avea Mobilasik va garanta calitatea mobilierului furnizat. Firma dispune de personal calificat si experimentat, dar si de materiale de calitate si utilaje specifice prin care se faciliteaza procesul de productie. Mobila obtinuta este astfel rezistenta, solida, cu un aspect impresionant, dar si cu o durata lunga de viata. Puteti alege desigur intre mobila din lemn masiv sau din pal melaminat, preturile de executie variind in functie de acest aspect si nu numai.

Pentru a obtine o oferta de pret exacta si pentru a vizualiza un catalog de mobilier executat la comanda de compania Mobilasik va recomandam accesarea site-ului online al firmei in cauza. Utilizati acelasi mediu online si pentru achizitionarea de mobiler pe comanda Mobilasik sau pentru obtinerea unor informatii suplimentare referitoare la activitatea companiei. Reprezentantii Mobilasik va asteapta in orice moment si prin intermediul datelor de contact ce sunt listate in cele ce urmeaza.

Mobilasik, date de contact

SC. SIK PRODUCTION SRL
CUI: RO9782490
Reg. Comertului: J40/9667/1997
Adresa: Str.Tinutului nr.23, sector 3, Bucuresti, Romania

Telefon: 0722 283 989
Telefon: 0722 283 599
E-mail: office@mobilasik.ro

Articol oferit prin intermediul retelei Zoom-biz.ro

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca