Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mobilier bucatarie pe colt

Mobilier bucatarie pe colt

🕔27.May 2015

 

A mobila un colt de bucatarie nu este la fel de usor pe cat pare la prima impresie. Trebuie acordata o atentie deosebita dimensiunii camerei si suprafetei pe care bucataria o va ocupa. Numai atunci se poate realiza ce fel de mobilier bucatarie poate fi incadrat si care este cel care nu se potriveste. Proiectarea designului se face incepand cu coltul, unde va fi pozitionat aragazul si hota. Apoi se trece treptat la zona de spalare, unde va fi amplasata chiuveta, blatul de lucru si zona de depozitare. Intotdeauna pot fi gasite modalitati excelente pentru a decora o bucatarie pe colt, combinand in cel mai bun mod stilul si functionalitatea.

Mobilier bucatarie, functional si elegant

Pentru a avea o bucatarie de colt functionala si eleganta, va trebui sa ai o idee clara si un plan bine definit al compozitiei. Trebuie sa incepi chiar din colt si apoi sa procedezi in ambele directii. In colt, in mod clasic aici se afla zona de gatit cu aragaz si hota, in partea inferioara fiind plasat cuptorul incorporat. Chiar daca solutiile pentru o astfel de incapere care se gasesc pe piata nu sunt ieftine, sunt insa cu siguranta de inalta calitate. Poti opta pentru o masina de gatit cu design sofisticat si multiple functii: plita cu 5 cuptoare, tavi si accesorii wok, usi si capota din inox, cu spoturi si plita din sticla. Este o varianta care s-ar incadra perfect intr-un mobilier bucatarie modern.

Diferite variante de mobilier bucatarie

Apoi, exista varianta unui mobilier compus, din piese care, alaturate, creeaza un colt al bucatariei extrem de estetic si functional. Depinde apoi de tine sa decizi ce elemente sa fie plasate deasupra sau dedesubt, plus ca-ti poti alege dulapuri cu anumite caracteristici, cu usi si rafturi sau cu sertare. Pe piata exista mai multe solutii de mobilier create special pentru bucataria de colt: cosuri rotitoare, rafturi de colt, toate extrem de atractive.

Foarte interesanta este si o coloana plasata in capatul blatului de lucru in care se pot aseza diferite aparate, accesorii si obiecte diverse.

Mobilier bucatarie din piese separate

Unele modele moderne pentru colt sugereaza exploatarea acestui spatiu ca zona de luat masa, folosind o masa extensibila sau un plan suplimentar. Aceasta solutie este deosebit de potrivita pentru cei carora le place sa ia micul dejun in picioare. Prin urmare, daca ai o bucatarie pe colt, nu trebuie sa-ti faci prea multe griji in privinta designului, deoarece exista solutii extrem de elegante, iar daca arunci o privire pe net si chiar faci un pic de cercetare mai in amanunt, vei gasi cu siguranta un mobilier bucatarie care sa-ti placa si sa indeplineasca poate mai multe functii decat ti-ai inchipui. Desigur, poti apela si la un designer profesionist, care va alege cea mai buna varianta, potrivita spatiului dar si gusturilor tale. Cum spuneam mai sus, poti opta pentru un ansamblu gata creat, sau poti alege piese separate, care insa unite sa se potriveasca perfect nevoilor tale estetice si functionale.www.Mobila-usi-ferestre.ro

Similar Articles
Saltele memory foam pentru un somn confortabil

Saltele memory foam pentru un somn confortabil

  Numeroase studii de specialitate au dovedit ca starea de sanatate fizica si emotionala depinde in

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Orice incapere indiferent daca este recent construita sau veche, necesita usi, alegerea insa va apartine

Usi de sticla

Usi de sticla

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

  De 12 ani Evo Horeca a dovedit faptul ca poate sa fie un partener de

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Cand va ganditi sa va decorati locuinta de la un magazin mobila Barlad, trebuie sa