Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mopeka Impex: un important producator detergenti!

Mopeka Impex: un important producator detergenti!

🕔26.Jun 2014

Producator detergenti, Mopeka Impex stie de ce ai nevoie pentru curatarea suprafetelor la preturi competitive. Societatea Mopeka Impex ofera produse de calitate la un raport calitate-pret avantajos. Fabrica este dotata cu cele mai moderne utilaje, produsele fiind fabricate in conformitate cu legislatia aflata in vigoare. Produsele de curatare Mopeka Impex se ridica la un nivel calitativ european si totul numai pentru a-ti usura munca. Mopeka Impex, producator detergenti iti ofera toti detergentii lichizi de care ai nevoie, care garanteaza obtinerea unor rezultate excelente.

Acestia sunt fabricati in conformitate cu normele europene si cu cele mai noi descoperiri in domeniu. Dezinfectati, curatati si igienizati cu detergentii speciali pe care compania Mopeka Impex ii comercializeaza la un raport excelent calitate-pret. Detergentii oferiti pot fi pentru vase, pentru masini de spalat vase, pentru covoare si pavimente, pentru parbriz vara, pentru geamuri sau detergenti degresanti. Mopeka Impex se asigura ca produsele se adreseaza nevoilor clientilor. Detergentii contin combinatii chimice cu rol de substante curatitoare care indeparteaza murdaria. Mopeka Impex iti ofera certitudinea curateniei la locul de munca.

Mopeka Impex: tot ce ai nevoie de la un producator detergenti!

Detergentii Mopeka Impex au o putere de curatare mare, iar pentru obtinerea lor se utilizeaza substante cum ar fi alchilarene, arene si amine. In prezent, industria fabricarii de detergenti a cunoscut o dezvoltare extraordinara, existand sute de sortimente de detergenti. Acesti detergenti sunt considerati agenti de curatare eficienti pentru spalarea si igienizarea diferitelor suprafete. Indispensabili societatii actuale, detergentii curata diferite substante de pe orice suprafata in functie de caracteristicile acestora. Detergentii Mopeka Impex au toate calitatile cerute unor asemenea produse, ei sunt siguri, eficienti si cu un efect de durata. Detergentii oferiti spre vanzare sunt solubili in apa, dizolvandu-se foarte usor, au un miros placut, se ambaleaza in diferite recipiente precum flacoane, bidoane sau butoaie de polietilena, iar unii dintre ei sunt biodegradabili.

Compania se asigura ca detergentii sunt aliniati normelor europene in vigoare, pentru ca rezultatul utilizarii lor sa fie unul benefic atat pentru spatiul in care sunt folositi, cat si pentru cei care lucreaza acolo. Pentru o curatenie profesionala ai nevoie de detergentii Mopeka Impex. Cu aceste produse vei putea mentine ordinea si igiena si vei efectua o curatenie ca la carte. Produsele neadecvate pot deteriora diferite suprafete, iar alegerea produselor poate reduce costurile de intretinere ale casei sau companiei tale.

Cine este producator detergenti?

Cu sediul in Timisoara, compania Mopeka Impex dezvolta, produce si comercializeaza detergenti industriali, emulgatori, produse chimice, produse de uz casnic si produse auxiliare chimice pentru diferite industrii. Toate produsele sunt realizate din materie prima de cea mai buna calitate si respecta standardele europene. Obiectivul societatii este de a creste calitatea produselor in functie de preferintele clientilor si cerintele pietei. Personalul calificat iti sta la dispozitie cu solutii complete de detergenti si degresanti, sapunuri lichide, dar si emoliente si inalbitori. Pentru informatii suplimentare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Mopeka Impex. Achizitioneaza detergenti de calitate de la un producator detergenti expert in domeniu – Mopeka Impex.

 

Datele de contact ale firmei Mopeka Impex

Adresa firmei: Str. Milos Cirneanski, Nr. 43, Timisoara

Telefon: 0748 110 818

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca