Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mutari Transport Mobila: Uita de grijile transportului de mobilier

Mutari Transport Mobila: Uita de grijile transportului de mobilier

🕔21.Jan 2014

Ti-ai cumparat mobilier nou, insa nu dispui de posibilitati de transport adecvate? Sau poate iti schimbi domiciliul si transportul lucrurilor personale iti da batai de cap? In aceste cazuri, si nu numai, poti oricand apela la serviciile unei companii de transport mobila care sa iti puna la dispozitie autoutilitare special echipate pentru transportul rapid si in siguranta de mobilier. De aceea, in cele ce urmeaza o sa va prezint serviciile oferite de compania Mutari Transport Mobila din Bucuresti.

Transportul de mobilier poate fi solicitat din diverse motive; dupa cum am mentionat in introducerea acestui articol, aceste motive pot cuprinde achizitia de mobilier nou, schimbarea domiciliului sau chiar renuntarea la vechiul mobilier. Mai mult, transportul amintit poate fi necesar pentru o distanta considerabila, in special in cazul acelora care isi schimba locul de munca dintr-o localitate in alta sau in cazul celor ce parasesc tara. In aceste situatii transportul mobilierului si al lucrurilor personale trebuie asigurat de o firma sau societate de specialitate.

Exact acest tip de serviciu iti este oferit de compania Mutari Transport Mobila. Firma asigura transport eficient de mobilier in tara dar si in strainatate indiferent daca te muti din Bucuresti in alte zone, sau din alte localitati in Bucuresti. La solicitarea serviciilor Mutari Transport Mobila, o echipa se va deplasa la domiciliul tau, de unde se va ridica mobilierul indicat. Apoi desigur acesta va fi transportat in siguranta si in cel mai scurt timp posibil la noua destinatie.

In cazul in care doresti acest lucru, compania Mutari Transport Mobila iti poate garanta si demontarea mobilierului pentru a se facilita transportul; la destinatie mobilierul va fi reasamblat tot de catre specialistii companiei. In cazul in care mobilierul nu poate fi demontat (spre exemplu: paturi, canapele, dulapuri, fotolii, oglinzi, covoare si asa mai departe) acesta va fi transportat in starea in care se afla – autoutilitarele sunt special dotate pentru un transport sigur indiferent de mobilierul care necesita mutat.

Mutari Transport Mobila isi ofera serviciile si in cazul relocarilor de firme, asigurand asistenta in orice tip de mutari, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Indiferent de anvergura situatiei, compania va dispune de resursele necesare pentru a solutiona toate problemele prompt si sigur. Tarifele solicitate vor varia in functie de fiecare solicitare in parte, insa Mutari Transport Mobila asigura cel mai avantajos pret de pe piata de profil din Romania.

Daca doresti sa beneficiezi de aceste servicii, dar si de multe alte oferte similare, Mutari Transport Mobila te asteapta in orice moment atat cu asistenta de specialitate, cat si cu ajutor in solutionarea problemelor legate de transportul mobilierului si al lucrurilor personale. Pentru a inchiria o autoutilitara sau pentru a solicita interventia personalului Mutari Transport Mobila in vederea demontarii mobilierului tau, utilizeaza datele de contact disponibile in subsolul acestui articol. Toate serviciile descrise mai sus sunt prezentate amanuntit si pe site-ul oficial al companiei, loc unde poti obtine si alte informatii referitoare la activitatea depusa de Mutari Transport Mobila.

Mutari Transport Mobila, date de contact

Adresa: B-dul Uverturii, nr. 87, Bucuresti

E-mail: info[at]mutaritransportmobila.ro

Telefoane:
fix031-801733
mobil:
 0722- 608669
 0745-281829
 0765-316460

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un