Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Nefalit. 5 produse diferite, aceeasi calitate!

Nefalit. 5 produse diferite, aceeasi calitate!

🕔21.Aug 2014

Despre izolarea termica cu azbest s-au spus si s-au scris multe si este si de datoria noastra sa amintim, macar in treacat, despre acest subiect. Efectele negative ale azbestului asupra sanatatii umane sunt dezastruoase. Trebuie sa amintim de cancerul la plamani, azbestoza – care este o cicatrizare ciudata a tesuturilor plamanului – si cancerul pleurei sau mezoteliomul. Niciuna dintre aceste boli nu suna incurajator si tocmai de aceea, pentru a preveni aparitia lor, utilizarea azbestului a fost interzisa de lege deja de ani buni si in Romania. Ce poti utiliza in locul azbestului pentru realizarea unor izolatii termice de exceptie? Nefalit!

Clasificare Nefalit

Cand spui Nefalit spui placi izolatoare utilizate pentru realizarea de izolatii termice. Exista mai multe clase de rezistenta ale Nefalitului, iar printre cele mai cunoscute se numara:

1. Nefalit 5. Acest tip de Nefalit rezista cu brio chiar si pana la 750 de grade Celsius. Este alcatuit din fibre minerale si inlocuieste cu succes azbestul. Important este ca nu dauneaza omului si nici mediului inconjurator si este si deosebit de eficient. Unde se utilizeaza Nefalit 5? La construirea de cuptoare de inalta temperatura, in topitorii, dar si in industria otelului. Mai trebuie sa amintim si de folosirea lui in aeronautica, in industria chimica si in cea electrica.

2. Nefalit 7. Si acest model de Nefalit rezista cu brio pana la 750 de grade Celsius, placile fiind foarte durabile si de calitate. Nefalit 7 este o alternativa a azbestului, chiar una ecologica, ceea ce-l face deosebit de cautat in zilele noastre.

3. Nefalit 11. Se utilizeaza pentru temperaturi ce ating 1.100 de grade Celsius, cu precadere in industria farmaceutica, in industria termica si in industria electrica. Placile de Nefalit sunt livrate la grosimi diferite, in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Lipirea se face cu adezivi corespunzatori.

4. Nefalit 16. Rezista si pana la 1.200 de grade Celsius, fiind o solutie inteligenta de a izola termic in cazul temperaturilor foarte ridicate. Se utilizeaza in multe domenii si au preturi atractive.

5. Nefalit BM100. Se foloseste la temperaturi extreme, de pana la 1.000 de grade Celsius, si nu contine nici azbest si nici fibre ceramice. Este foarte usor de gaurit si de intrebuintat si se utilizeaza cu aditivii speciali. Se foloseste cu succes pe santierele navale si in industria metalurgica.

De unde cumpar Nefalit?

Nefalit gasesti la compania Nefatec. Intra online si bucura-te de varietatea pe care Nefatec ti-o pune la dispozitie cand vine vorba de protejarea mediului inconjurator si a vietii umane, in special.

Nefatec si-a propus sa gaseasca solutii alternative, fara pic de azbest, si a gasit. Putem spune ca aceste solutii sunt mult mai bune si mai eficiente decat varianta initiala. Si chiar si preturile sunt atragatoare pentru toata lumea, cu atat mai mult daca te gandesti ca ai grija si de natura si de sanatatea oamenilor de pretutindeni.

In functie de nevoile tale, Nefatec iti ofera Nefalit la dimensiunile dorite, calitatea fiind indiscutabila. Profita si tu acum de aceasta ocazie si ia legatura cu Nefatec pentru a-ti cumpara placi izolatoare de Nefalit.

Daca vrei sa ai parte de calitate 100% garantata, alege Nefalit de la Nefatec. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Nefatec? Pentru detalii, suna la numarul 0351-448.808 si 0746-504.508 sau trimite un e-mail pe adresa adrian.barbarasa@nefatec.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Cum se poate alege un bun generator curent?

Cum se poate alege un bun generator curent?

Odata ce suntem obisnuiti cu electricitate, ar putea sa ne fie destul de greu daca

De ce sa alegem un generator curent?

De ce sa alegem un generator curent?

Odata cu modernitate, chiar daca doriti pentru propriile gospodarii sau chiar pentru una dintre cele

Generator curent: panou de control

Generator curent: panou de control

Panoul de control la un generator curent are la baza lui un controller dispus cu

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,