Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Nisab Cons-Protectia muncii Ploiesti. Investeste in siguranta angajatilor tai!

Nisab Cons-Protectia muncii Ploiesti. Investeste in siguranta angajatilor tai!

🕔06.Mar 2015

Angajatorii sunt obligati prin lege sa creeze un climat de muncat astfel incat angajatul sa se intoarca acasa de la serviciu la fel de sanatos precum a venit la inceperea programului. Pana aici nimic nou, nimic iesit din comun. Cand vine vorba insa de masuri concrete, firmele mici si mari inregistreaza minusuri-minusuri care ar putea sa-i afecteze grav pe angajati. De protectia muncii s-a tot vorbit dar fara adoptarea unor masuri eficiente. Asadar, daca vrei sa activezi legal din toate punctele de vedere, apeleaza la o firma specializata in organizarea activitatilor de  protectia muncii. Avantajele vor fi imediat vizibile!

Cauti o companie specializata in organizarea activitatilor de protectia muncii Ploiesti? Vrei sa ai accesul la solutii complete in domeniul SMM (Securitate si Sanatate in Munca), SU (Situatii de Urgenta) si PSI (Prevenirea si Stingerea Incendiilor)? Contacteaza-i pe cei de la Nisab Cons, companie ce asigura externalizarea serviciilor de protectia muncii Ploiesti

Nisab Cons ofera consultanta protectia muncii Ploiesti si te ajuta sa fii intodeauna la zi cu legislatia SSM-SU mereu in schimbare. Astfel, te ajutam sa reduci costurile direct si indirecte pe care accidentele de munca le implica. De asemenea, vom contribui ca angajatii sa inteleaga mai bine riscurile la care se expun si implicit, le vom arata cum anume sa le evite.

Protectia muncii Ploiesti. Nisab Cons si totul devine mai simplu, mai eficient!

Zilnic, in Romania au loc zeci de accidente de munca, cele mai multe in domeniul constructiilor, in extractia carbunelui, in transporturi si in industria metalurgica. Multi dintre angajatii firmelor de profil implicati in accidentele de munca nu doar ca nu au cunostinte in materie de protectia muncii, ci nici macar nu lucreaza cu forme legale. Cifrele sunt ingrijoratoare si in continua crestere. Ca masura eficienta de stopare a accidentelor de munca, angajatorii au la dispozitie implementarea serviciilor de protectia muncii.

Ce este protectia muncii?

Protectia muncii inseamna un ansamblu de activitati institutionalizate  avand ca scop asigurarea celor mai bune conditii in desfasurarea procesului de munca, apararea vietii, integritatii fizice si psihice, sanatatii lucratorilor si a altor persoane participante la procesul de munca. Pentru asta, angajatorii trebuie sa identifice pericolele si riscurile pentru fiecare componenta a sistemului de munca in parte. Pe de alta parte,  angajatii trebuie sa cunoasca in detaliu toate riscurile la care se expun si totodata, sa aiba accesul la informatii complete cu privire la protectia muncii.

Nisab Cons-Specialist in protectia muncii Ploiesti

Daca vrei sa ai garantia unor servicii profesionale in materie de protectia muncii Ploiesti, alege Nisab Cons. Inca de la infiintare ne-am propus sa micsoram riscurile accidentelor de munca care pot sa apara in lipsa unei constientizari la nivelul companiei asupra importantei pe care o are protectia muncii.

Specialistii companiei Nisab Cons se vor ocupa de toate activitatile pe care protectia muncii le presupune. Cu alte cuvinte, ne vom ocupa de intocmirea documentatiei necesare, vom efectua planuri cu masuri de protectie pe care, mai apoi, le vom implementa si le vom aduce la cunostinta tuturor angajatilor.

Prin externatizarea serviciilor de protectia muncii Ploiesti te vom sprijini sa-ti desafasori activitatea respecantand intocmai legile impuse in acest domeniu.

Pentru protectia muncii Ploiesti, acceseaza pagina www.nisab.ro. Echipa Nisab Cons iti sta la dispozitie!

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author