Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Nisab Cons-Protectia muncii Ploiesti. Investeste in siguranta angajatilor tai!

Nisab Cons-Protectia muncii Ploiesti. Investeste in siguranta angajatilor tai!

🕔06.Mar 2015

Angajatorii sunt obligati prin lege sa creeze un climat de muncat astfel incat angajatul sa se intoarca acasa de la serviciu la fel de sanatos precum a venit la inceperea programului. Pana aici nimic nou, nimic iesit din comun. Cand vine vorba insa de masuri concrete, firmele mici si mari inregistreaza minusuri-minusuri care ar putea sa-i afecteze grav pe angajati. De protectia muncii s-a tot vorbit dar fara adoptarea unor masuri eficiente. Asadar, daca vrei sa activezi legal din toate punctele de vedere, apeleaza la o firma specializata in organizarea activitatilor de  protectia muncii. Avantajele vor fi imediat vizibile!

Cauti o companie specializata in organizarea activitatilor de protectia muncii Ploiesti? Vrei sa ai accesul la solutii complete in domeniul SMM (Securitate si Sanatate in Munca), SU (Situatii de Urgenta) si PSI (Prevenirea si Stingerea Incendiilor)? Contacteaza-i pe cei de la Nisab Cons, companie ce asigura externalizarea serviciilor de protectia muncii Ploiesti

Nisab Cons ofera consultanta protectia muncii Ploiesti si te ajuta sa fii intodeauna la zi cu legislatia SSM-SU mereu in schimbare. Astfel, te ajutam sa reduci costurile direct si indirecte pe care accidentele de munca le implica. De asemenea, vom contribui ca angajatii sa inteleaga mai bine riscurile la care se expun si implicit, le vom arata cum anume sa le evite.

Protectia muncii Ploiesti. Nisab Cons si totul devine mai simplu, mai eficient!

Zilnic, in Romania au loc zeci de accidente de munca, cele mai multe in domeniul constructiilor, in extractia carbunelui, in transporturi si in industria metalurgica. Multi dintre angajatii firmelor de profil implicati in accidentele de munca nu doar ca nu au cunostinte in materie de protectia muncii, ci nici macar nu lucreaza cu forme legale. Cifrele sunt ingrijoratoare si in continua crestere. Ca masura eficienta de stopare a accidentelor de munca, angajatorii au la dispozitie implementarea serviciilor de protectia muncii.

Ce este protectia muncii?

Protectia muncii inseamna un ansamblu de activitati institutionalizate  avand ca scop asigurarea celor mai bune conditii in desfasurarea procesului de munca, apararea vietii, integritatii fizice si psihice, sanatatii lucratorilor si a altor persoane participante la procesul de munca. Pentru asta, angajatorii trebuie sa identifice pericolele si riscurile pentru fiecare componenta a sistemului de munca in parte. Pe de alta parte,  angajatii trebuie sa cunoasca in detaliu toate riscurile la care se expun si totodata, sa aiba accesul la informatii complete cu privire la protectia muncii.

Nisab Cons-Specialist in protectia muncii Ploiesti

Daca vrei sa ai garantia unor servicii profesionale in materie de protectia muncii Ploiesti, alege Nisab Cons. Inca de la infiintare ne-am propus sa micsoram riscurile accidentelor de munca care pot sa apara in lipsa unei constientizari la nivelul companiei asupra importantei pe care o are protectia muncii.

Specialistii companiei Nisab Cons se vor ocupa de toate activitatile pe care protectia muncii le presupune. Cu alte cuvinte, ne vom ocupa de intocmirea documentatiei necesare, vom efectua planuri cu masuri de protectie pe care, mai apoi, le vom implementa si le vom aduce la cunostinta tuturor angajatilor.

Prin externatizarea serviciilor de protectia muncii Ploiesti te vom sprijini sa-ti desafasori activitatea respecantand intocmai legile impuse in acest domeniu.

Pentru protectia muncii Ploiesti, acceseaza pagina www.nisab.ro. Echipa Nisab Cons iti sta la dispozitie!

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un