Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Oferta Hufmed pentru role cearceaf din hartie

Oferta Hufmed pentru role cearceaf din hartie

🕔11.May 2015

Oricine isi doreste o viata sanatoasa, fara probleme si cat mai linistita, insa, uneori viata ofera si situatii in care este nevoie de dumneavoastra, spitalele si unitatile medicale. Desi pe piata romaneasca exista foarte multi furnizori de echipamente pentru unitatile medicale, Hufmed este singurul care poate fi mai mult decat un funrnizor, ne dorim sa fim un partener, astfel incat prin colaborarea cu noi, dumneavoastra sa puteti oferi servicii de o inalta performanta in conditii depline de siguranta atat pentru pacienti, cat si pentru personalul ce deserveste unitatea medicala.

Cand vorbim de spitale, automat ne referim la saloane de investigatii medicale si de consultanta. Pentru aceste facilitati, Hufmed va ofera role cearceaf de unica folosinta perfecte pentru protejarea patului de consultatii, dar si pentru pacient.

Necesitatea utilizarii de role cearceaf

Utilizarea unor role cearceaf este imperativ necesara pentru orice tip de cabinet de analize, dar acestea pot fi utilizate si in clinici, saloane de infrumusetare si de masaj. Aceasta ofera o buna protectie pentru paturile de consultatii atat din spitale si clinici, cat si pentru cabinetele medicilor de familie.

Spre deosebire de alte tipuri de cearsafuri, din material textil, la care exista riscul transmiterii unor microbi sau pur si simplu murdarirea echipamentului medical, aceste role cearceaf sunt de unica folosinta, iar pentru a facilita dimensionarea corecta in functie de lungimea patului sau a scaunului, aceste cearsafuri din material netesut, prezinta perforatii la o anumita distanta. Astfel, intr-un mod foarte usor puteti folosi lungimea de cearsaf necesara pentru dumneavoastra.

Asadar, iata o solutie perfecta pentru protejarea paturilor de consultanta medicala, pentru scaune de stomatologie dar si perfect pretabila pentru saloane de cosmetica, sali de tratament Spa precum si pentru cele de masaj. Usor de folosit, igienice, comode si mai ales rezistente, recomandate si pentru alte uzuri, nu numai cel medical.

Oferta noastra de role cearceaf

Pe siteul nostru, www.hufmed.ro puteti gasi mai multe tipuri de role cearceaf  la preturi accesibile, in functie de lungimea totala a rolei dar si de dimensiunile segmentelor, astfel avem role de 50cm x50m , 60cm x 50m si de 80 metri. Toate tipurile de role sunt create din celuloza pura gofrata si au culoarea alba. Aceste role cearceaf  nu sunt impermeabile, insa ofera o buna protectie impotriva prafului sau diferitilor spori.

Asadar, recomandam tuturor centrelor medicale, fie ele de stat sau private sa utilizeze aceste role cearceaf pentru a proteja atat pacientii, cat si patul sau scaunul medical. In concluzie, putem spune ca acestea sunt practic indinspensabile oricarui cabineti, oferind si un aspect placut si igienic.

Hufmed este lider in furnizarea de echipamente de unica folosinta si nu numai pentru o varietate larga de arii ale medicinei, dar si pentru ingrijirea personala pentru persoanele in varsta sau imobilizate. Asadar, puteti apela cu incredere, Hufmed doreste sa va devina partenerul dumneavoastra de incredere prin seriozitatea serviciilor noastre, precum si prin calitatea produselor pe care v-i le punem la dispozitie prin intermediul siteului nostru. De asemenea, o echipa de consilieri profesionisti va astepta sa va raspunda la toate intrebarile legate de produsele, serviciile dar si alte informatii legate de activitatea noastra.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author