Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Palet NSD Groza-Europaleti second-hand, o investitie avantajoasa pentru afacerea ta!

Palet NSD Groza-Europaleti second-hand, o investitie avantajoasa pentru afacerea ta!

🕔17.Dec 2015

europaletiActivezi in domeniul industrial sau alimentar si esti in cautarea unei solutii eficiente pentru depozitarea si transportul marfurilor? Afla ca nu trebuie sa-ti lipseasca europaletii- elementele special concepute pentru confortul tau si gestionarea/transportul/depozitarea marfurilor grele.

Cu ajutorul europaletilor manevrarea produselor se face mult mai usor, fara efort si intr-o maniera sigura. In plus, ai posibilitatea sa reduci substantial timpul de incarcare/descarcare marfa. Acest lucru va creste productivitatea in cadrul afacerii, iar personalul angajat in depozit va fi mult mai activ,  mai eficient.

De ce sa achizitionezi europaleti noi si scumpi, cand ai la indemana o varianta mult mai ieftina, la fel de avantajoasa din punct de vedere calitativ? Palet NSD Groza iti pune la dispozitie europaleti second-hand, la preturi excelente!

Specializata in comercializarea unei game impresionante de paleti  si europaleti second-hand, compania Palet NSD Groza are solutii complete si profesionale pentru toti clientii care vor sa se bucure de calitate!

Europaletii second-hand comercializati sunt disponibili in mai multe dimensiuni, astfel ca asigura o rezistenta de pana la un anumit numar de kilograme. Europaletii pot fi utilizati in mai multe domenii, utilitatea lor fiind maxima, iar manevrabilitatea una extrem de usoara!

Intra pe www.paletnsdgroza.ro si comanda europaleti second-hand, in gama completa si la preturi atractive!

Europaleti second-hand: ¨accesorii¨ pentru un plus de productivitate

Detaliile reprezinta cheia succesului in afaceri. Din categoria detaliilor fac parte si europaletii, mai ales daca vorbim despre industria alimentara si cea de depozitare a marfurilor. Proiectati sa transporte si sa depoziteze aproape orice tip de marfuri, europaletii se dovedesc a fi o investitie avantajoasa pentru cei care vor sa gestioneze eficient afacerea!

Ce sunt europaletii?

Europaletii sunt elemente prefabricate care se  folosesc, in special, la transportul marfurilor. Acestia sunt disponibili in doua variante, si anume: europaleti simpli, ce asigura o rezistenta de pana la 800 de kg, si europaleti dubli, cu o rezistenta de pana la 1.000 de kilograme (pentru marfuri agabaritice).

De ce europaleti?

Europaletii sunt un element esential in ceea ce priveste transportul , depozitarea si schimbul de marfa, fiind utilizati in special in industria alimentara. Aceste elemente sunt special concepute pentru a proteja marfa in timpul transportului, iar cu ajutorul lor depozitarea marfii se face mult mai usor, spatiul disponibil fiind utilizat la capacitate maxima.

Chiar si atunci cand nu sunt utilizati, europaletii pot fi depozitati in orice depozit, fara a face risipa de spatiu. Pentru o afacere avantajoasa, specialistii recomanda europaleti second-hand.

Palet NSD Groza-Furnizor europaleti second-hand. Calitate si preturi mici

Pentru europaleti second-hand consulta oferta unui specialist in domeniu: Palet NSD Groza. Firma iti poate asigura mai multe tipuri de europaleti second-hand, la preturi mici.

Poti opta pentru europaleti second-hand  EUR si EPAL simpli, la dimensiuni standard sau pentru europaleti second-hand dubli la dimensiuni standard. Mai exact, Palet NSD Groza asigura toate tipurile de paleti comercializati la nivel national.

Pe langa gama de europaleti second-hand, oferta Palet NSD Groza include si diverse utilaje pentru constructii si servicii de transport (pentru orasul Timisoara, sau diferite locatii din Romania).

De asemenea, ai accesul si la preturi mici, special concepute pentru cei care vor calitate si servicii de top, fara bani aruncati pe fereastra.

Europaleti second-hand, dar si informatii suplimentare gasesti pe www.paletnsdgroza.ro.

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author