Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Palet NSD Groza-Europaleti second-hand, o investitie avantajoasa pentru afacerea ta!

Palet NSD Groza-Europaleti second-hand, o investitie avantajoasa pentru afacerea ta!

🕔17.Dec 2015

europaletiActivezi in domeniul industrial sau alimentar si esti in cautarea unei solutii eficiente pentru depozitarea si transportul marfurilor? Afla ca nu trebuie sa-ti lipseasca europaletii- elementele special concepute pentru confortul tau si gestionarea/transportul/depozitarea marfurilor grele.

Cu ajutorul europaletilor manevrarea produselor se face mult mai usor, fara efort si intr-o maniera sigura. In plus, ai posibilitatea sa reduci substantial timpul de incarcare/descarcare marfa. Acest lucru va creste productivitatea in cadrul afacerii, iar personalul angajat in depozit va fi mult mai activ,  mai eficient.

De ce sa achizitionezi europaleti noi si scumpi, cand ai la indemana o varianta mult mai ieftina, la fel de avantajoasa din punct de vedere calitativ? Palet NSD Groza iti pune la dispozitie europaleti second-hand, la preturi excelente!

Specializata in comercializarea unei game impresionante de paleti  si europaleti second-hand, compania Palet NSD Groza are solutii complete si profesionale pentru toti clientii care vor sa se bucure de calitate!

Europaletii second-hand comercializati sunt disponibili in mai multe dimensiuni, astfel ca asigura o rezistenta de pana la un anumit numar de kilograme. Europaletii pot fi utilizati in mai multe domenii, utilitatea lor fiind maxima, iar manevrabilitatea una extrem de usoara!

Intra pe www.paletnsdgroza.ro si comanda europaleti second-hand, in gama completa si la preturi atractive!

Europaleti second-hand: ¨accesorii¨ pentru un plus de productivitate

Detaliile reprezinta cheia succesului in afaceri. Din categoria detaliilor fac parte si europaletii, mai ales daca vorbim despre industria alimentara si cea de depozitare a marfurilor. Proiectati sa transporte si sa depoziteze aproape orice tip de marfuri, europaletii se dovedesc a fi o investitie avantajoasa pentru cei care vor sa gestioneze eficient afacerea!

Ce sunt europaletii?

Europaletii sunt elemente prefabricate care se  folosesc, in special, la transportul marfurilor. Acestia sunt disponibili in doua variante, si anume: europaleti simpli, ce asigura o rezistenta de pana la 800 de kg, si europaleti dubli, cu o rezistenta de pana la 1.000 de kilograme (pentru marfuri agabaritice).

De ce europaleti?

Europaletii sunt un element esential in ceea ce priveste transportul , depozitarea si schimbul de marfa, fiind utilizati in special in industria alimentara. Aceste elemente sunt special concepute pentru a proteja marfa in timpul transportului, iar cu ajutorul lor depozitarea marfii se face mult mai usor, spatiul disponibil fiind utilizat la capacitate maxima.

Chiar si atunci cand nu sunt utilizati, europaletii pot fi depozitati in orice depozit, fara a face risipa de spatiu. Pentru o afacere avantajoasa, specialistii recomanda europaleti second-hand.

Palet NSD Groza-Furnizor europaleti second-hand. Calitate si preturi mici

Pentru europaleti second-hand consulta oferta unui specialist in domeniu: Palet NSD Groza. Firma iti poate asigura mai multe tipuri de europaleti second-hand, la preturi mici.

Poti opta pentru europaleti second-hand  EUR si EPAL simpli, la dimensiuni standard sau pentru europaleti second-hand dubli la dimensiuni standard. Mai exact, Palet NSD Groza asigura toate tipurile de paleti comercializati la nivel national.

Pe langa gama de europaleti second-hand, oferta Palet NSD Groza include si diverse utilaje pentru constructii si servicii de transport (pentru orasul Timisoara, sau diferite locatii din Romania).

De asemenea, ai accesul si la preturi mici, special concepute pentru cei care vor calitate si servicii de top, fara bani aruncati pe fereastra.

Europaleti second-hand, dar si informatii suplimentare gasesti pe www.paletnsdgroza.ro.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un