Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Panouri radiante – caldura la costuri minimale

Panouri radiante – caldura la costuri minimale

🕔07.Sep 2015

Banii pe care ii cheltuiati pentru a plati factura la caldura sunt destul de multi, mai ales pe perioada iernii, cand temperatura de afara este cu mult scazuta sub 0. Aceste costuri pot fi reduse considerabil o data cu montarea panourilor radiante, care pe langa ca va aduc mai multi bani in buget, dar va ofera si o temperatura optima pentru toate camerele, iar sanatatea dumneaoastra va fi in siguranta, chiar si daca suferiti de astm sa alte afectiuni pulmonare.

Avantajele pe care vi le aduc panourile radiante

Chiar daca apartamentul sau casa dumneavoastra a fist invadata de igrasie sau mucegai, panourile radiante vor asigura o temperatura si o umiditate care sa inlature aceste probleme, iar daca din fericire nu le aveti, aceasta tehnologie va tine departe acesti factori nocivi. Radiatiile, de natura infrarosu, pe care panourile radiante le emit, incalzesc direct peretii incaperilor, asigurand umiditatea de care aveti nevoie. Acest tip de incalzire nu creeaza curenti de aer care sa genereze o miscare a prafului, ceea ce ar fi periculos pentru pacientii cu astm sau altor categorii cu deficienta respiratorie.

Acest efect direct  asupra oamenilor determina o circulatie a sangelui mult mai buna, care genereaza o incalzire totala si profunda a coprului, ci nu una la suprafata precum in cazul incalzirii prin convectie. Acest sistem al panourilor radiante este mult mai ieftin, ceea ce sugereaza o investitie primara, eliminand astfel costurile unei centrale termice care foloseste o sursa conventionala de energie. Un alt beneficiu foarte important este faptul ca pentru punerea in functiune a panourilor radiante  nu necesita o aprobare din punct de vedere legal, iar pentru a gestiona mai bine costurile pe care le impun aceste panouri radiante, acestea se pot lega la retea prin intermediul unui termostat ambiental.

Acesta nefiind scump, ceea ce va aduce doar avantaje pe aceasta cale. In ceea ce priveste intretinerea, aceasta nu este dificl de realizat, ci se executa cu ajutorul unei carpe moi, fine, dupa ce panoul radiant a fost decuplat de la sursa de retea.

Montarea panourilor radiante

Acest capitol este foarte important, si vestea buna este ca panourile radiante se pot monta pe orice suprafata doriti, indiferetn de forma si marime. Panourile radiante pot fi fixate pe orice perete, fie el lateral, sau chiar pe tavan, inclusiv apeland la suporti auxiliari unde pot fi montate pe podea,  ori pe diverse corpuri care ne permit incalzirea zonei respective, cum ar fi birouri, mese, scaune sau alte obiecte de mobilier din casa.

Un alt aspect foarte important este faptul ca panourile radiante pot fi folosite si in medii umede, cum ar fi camera de baie sau chiar piscine, asigurand un control al umiditatii in acest sens. Dupa cum am precizat si la sectiunea „avantaje”, panourile radiante pot fi montate de catre orice persoana, acest lucru nu necesita o pregatire prealabila sau vechime in munca, ci chiar de dumneeavoastra, fara costuri suplimnetare.

Achizitionarea panourilor radiante de cea mai buna calitate

Si in cazul panourilor radiante trebuie sa tineti cont de calitatea acestora, tocmai de acea este important de unde si cum cumparam. Pentru a le avea in cel mai scurt timp, puteti accesa www.prismainfo.ro. Aici gasiti si informaatii suplimentare ca va vor ajuta sa intelegeti cum functioneaza aceste panouri radiante.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii 0

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod 0

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー