Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Panouri radiante- incalzire eficienta  cu minimum de efort

Panouri radiante- incalzire eficienta cu minimum de efort

🕔06.Nov 2015

Avand in vedere ca pana si automobilele au o varianta electrica, ma intrebam cat o sa mai dureze pana sa se inventeze  o alternativa electrica si la clasicele sisteme de incalzire.  Nu stiu daca am fost uimita sau usurata, stiti genul acela de usurare pe  care il simti  in momentul cand  se intampla ceva ce te asteptai de multa vreme sa se intample insa, in mod cert, starea mea este una pozitiva atunci cand vine vorba de panouri radiante.

Ca sa elucidam misterul semnificatiei acestui termen care  in prima faza, pe mine m-a bulversat putin, panourile radinate  reprezinta  ultima inovatie in materie de solutii eficiente pentru incalzirea spatiilor.  Impropriu spus ”al spatiilor” pentru ca acestea nu incalzesc efectiv  aerul ci mai degraba obiectele  din apropierea lor.  Astfel, intr-o locuinte de exemplu poate incalzi mobila, peretii sau chiar pe dumneavoastra prin radiatii infrarosii nesesizabile de catre ochiul uman insa cu efecte pe care le veti simti cu siguranta.

Avantaje peste avantaje de la panouri radiante:

Partea aceasta cu avantajele este probabil cea mai importanta din intreg articolul pentru ca va poate ajuta in luarea deciziei corecte. In aceste conditii, vom  zabovi putin la acest subiect pana cand avem certitudinea ca toate punctele importante au fost atinse.

Dintr-o perspectiva absolut subiectiva, cel mai mare avantaj al acestor panouri radiante este   confortul pe care  il garanteaza. Sunt simplu si destul de ieftine la achizitie, practic cu 500 de Lei puteti  deveni proprietarul unui panou radinat cu o putere de 4000 de W,  capabil sa incalzeasca fara probleme o camera de dimensiuni modeste. In plus sunt foarte usor de montat si  nu necesita intretinere speciala.

In alta ordine de idei, nu usuca aerul pentru ca, dupa cum spuneam, nu actioneaza  direct asupra acestuia; nu  favorizeaza depunerea prafului datorita faptului ca nu provoaca niciun curent si desi pare destul de greu de crezut, favorizeaza  circulatia sangelui, ceea ce nu poate fii decat in avantajul dumnevaostra.

Ajungand  la partea cu ecologia, mentionam si aici faptul ca  functioneaza in perfecta armonie cu  mediul spre deosebire de centralele cu lemne de exemplu, care  elimina in  natura cantitati mari de CO2, iar  efortul  si costurile pentru intretinere sunt mult mai  mari decat  in cazul  panourilor.

Panouri radiante- aspect si eficienta:

Exista situatii si situatii insa,  daca vreti sa observati adevarata eficienta a acestor panouri radiante,  ar trebui sa le  montati intr-o  incaperea foarte inalta, acolo unde clasicul sistem cu calorifere nu poate face fata. Nu ca sa le testati, ci  ca sa va convingeti de randamentul excelent pe care il pot da si in cele mai vitrege conditii.

Acum ca partea cu eficienta este lamurita si in speranta ca am reusit sa va convingem de raportul calitate-pret excelent pe care acest produs il detine, o sa mai atingem,  pe scurt, un punct foarte important legat de  aceste panouri; aspectul. Ideea este destul de simpla; se ia un panou,  se decoreaza frumos si se pune pe perete  sub  forma unui tablou. Un tablou care furnizeaza caldura dar care arata si  bine in timp ce o face.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー