Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru cladiri ultra moderne – pereti cortina de la Arcom Glass

Pentru cladiri ultra moderne – pereti cortina de la Arcom Glass

🕔01.Jul 2015

Nu v-ati fi gandit niciodata la o asemenea imagine – pereti cortina care pot infrumuseta orice cladire, oricat de anosta si rigida ar parea. Sticla este un material extrem de nobil si de elegant, iar peretii tip cortina sunt perfecti in aceasta combinatie. In plus, calitatile de izolare fonica si termica ale peretilor cortina sunt excelente, acestia putad fi adaptati la orice tip de cladire. Daca sunteti in cautarea unei metode ingenioase de a da un plus de personalitate si stil cladirii in care locuiti sau unei cladiri de birouri, institutii publice si nu numai, Arcom Glass va ofera cea mai buna solutie. Peretii cortina vin intr-o varietate de optiuni, de la varianta clasica pana la respectarea celor mai ciudate viziuni si exigente ale clientilor.

Pereti cortina – o nota de eleganta oricarei cladiri

Peretii cortina cu siguranta ca atrag multe priviri si frapeaza cu eleganta si rafinamentul acestora. Renuntati la fatadele anoste din beton simplu sau caramida si orientati-va catre pereti cortina care sa se adapteze tendintelor in domeniul constructiilor si amenajarilor. Peretii cortina va ajuta sa dati un plus de personalitate si o “atitudine” cladirii dvs. si reprezinta cea mai usoara metoda de a imbraca o constructie. Peretii cortina sunt de fapt acele fatade din sticla si din aluminiu autoportante, ce au ca singur rol infrumusetarea aspectului cladirii si facilitarea iluminatului natural. Peretii cortina va ofera o viziune minunata atat asupra privelistilor din interiorul cladirii, cat si a celor din exteriorul cladirii. Peretii cortina asigura rezistenta intregului ansamblu si o versatilitate deosebita, in sensul ca acestia se pot aplica atat pentru planurile verticale, pentru planurile inclinate, cat si pentru acoperisuri. Peretii cortina pot fi folositi atat pentru cladiri rezidentiale, pentru blocuri, cladiri de birouri, hoteluri, restaurante sau banci, iar rezultatul este unul cu adevarat spectaculos! Peretii cortina se asambleaza rapid, se intretin usor si au o greutate redusa, au un design elegant si sunt foarte rezistenti, iar preturile sunt avantajoase.

Arcom Glass – pereti cortina pentru proiecte indraznete

Romanii sunt foarte sceptici si reticenti la nou. Insa clientii Arcom Glass au dovedit de-a lungul timpului ca sunt deschisi la tot ce este nou si inedit pentru casele lor sau pentru afacerile pe care le detin. Acum, la Arcom Glass beneficiati de oferte avantajoase pentru pereti cortina. Sistemul cu pereti cortina este solutia ideala pentru casa dvs. La Arcom Glass gasiti servicii de proiectare dar si de productie a peretilor cortina, fatadelor placate, vitrajelor structurale, luminatoarelor, usilor automate, si lista poate continua. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, Arcom Glass s-a specializat in fatadele de tip cortina, si ofera clientilor sai toata experienta acumulata de-a lungul anilor. Arcom Glass va ofera servicii de proiectare, executie, montaj si mentenanta, precum si de scanare termografica la cele mai bune preturi!

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author