Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru punerea in aplicare a hotararilor judecatoresti apeleaza la Executor Judecatoresc Cotoi Cornel!

Pentru punerea in aplicare a hotararilor judecatoresti apeleaza la Executor Judecatoresc Cotoi Cornel!

🕔09.Jun 2015

Gandul ca trebue sa intre intr-o sala de judecata ii inspaimanta pe multi oameni. Multi isi amintesc de procesele din filme si se infioara la gandul ca si ei vor trece prin ceva asemanator.

A da pe cineva in judecata sau a fi dat in judecata nu este o experienta pe care sa si-o doreasca cineva vreodata. Si totusi, se intampla. Atunci cand nu este posibila intelegerea pe cale amiabila, instanta trebuie sa ia decizii pentru cele doua parti.

Intr-o sala de instanta ajungem uneori in urma unor decizii si comportamente pe care le regretam ulterior. Daca am da timpul inapoi am face lucrurile altfel poate. Dar acest lucru nu este posibil, asa ca trebuie sa ne supunem deciziilor instantei de judecata, sa invatam din greseli si sa facem tot posibilul sa nu le repetam.

Uneori ajungem sa depindem de decizia unei instante de judecata nu din vina noastra, ci din cauza altcuiva sau a unor factori asupra carora nu detinem controlul.

Pentru ca deciziile unei instante sa fie puse in aplicare avem nevoie de un executor judecatoresc. Executor Judecatoresc  Cotoi Cornel va sta la dispozitie cu servicii de cea mai buna calitate.

Executor judecatoresc in judetul Neamt

Executor Judecatoresc Cotoi Cornel isi desfasoara activitatea in Piatra Neamt si in alte localitati din judetul Neamt. Poate fi contactat pentru intocmire de proteste de neplata, notificari de acte judiciare, intocmire de procese verbale de constatare, popriri si executari directe si indirecte.

Pentru servicii de calitate in acest domeniu trebuie sa apelam la specialisti cu experienta. Executor Judecatoresc Cotoi Cornel ofera servicii persoanelor fizice si persoanelor juridice care au nevoie de sprijin in situatii delicate. Apeland la Executor Judecatoresc Cotoi Cornel vei avea ocazia sa colaborezi cu profesionisti care prin toate actiunile lor protejeaza drepturile celor implicati si respecta legea.

Ce servicii iti ofera Executor Judecatoresc Cotoi Cornel?

Printre serviciile pe care Executor Judecatoresc Cotoi Cornel le pune la dispozitia celor interesati, se numara: intocmirea protestelor de neplata, intocmirea proceselor verbale de constatare, popririle, executarile indirecte, executarile directe, recurerarile de creante si notificarile de acte judiciare.

Recuperarea de creante presupune recuperarea unei sume de bani. Este vorba de suma de bani pe care debitorul trebuie sa i-o dea creditorului. De recuperare creante se poate vorbi atunci cand au trecut peste 90 de zile de la data scadenta.

Cum procedeaza biroul executor judecatoresc Cotoi Cornel in aceasta situatie? Prima etapa a procesului de recuperare creante este investigarea debitorului. Se trece apoi la semnarea contractului de colaborare intre biroul executor si creditor. Dupa semnarea contractului debitorul primeste o notificare, apoi se trece la recuperarea propriu-zisa a sumei datorate.

Notificarea actelor judiciare si extrajudiciare este unul dintre serviciile cele mai solicitate de catre clientii biroului executor judecatoresc Cotoi Cornel. Executorul judecatoresc face notificarea personal, prin fax, telefon, posta sau e-mail. Actele judiciare sunt de fapt citatiile, hotararile judecatoresti, chemarile in judecata si toate celelalte documente emise in timpul desfasurarii unui proces.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis 0

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin! 0

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author