Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru servicii de reincarcare cartuse, apeleaza la Fabi Comimpex 95!

Pentru servicii de reincarcare cartuse, apeleaza la Fabi Comimpex 95!

🕔25.Oct 2015

Cu o expereinta de peste 15 ani pe piata de profil, Fabi Comimpex 95 s-a facut remarcata datorita profesionalismului, seriozitatii si preturilor atractive. Printre serviciile pe care compania le ofera clientilor, putem enumera: reincarcare cartuse, service imprimante si vanzarea imprimantelor second – hand.

Tehnicienii companiei, utilizeaza pentru reincarcarea cartuselor, echipemente specializate, pentru rezultate optime. Umplerea cartuselor se realizeaza cu foarte mare atentie, deoarece orificiile pentru jeturile de cerneala au cativa microni. Totodata, acestia vor verifica cartusul pentru a gasi eventuale defecte, daca este cazul.

Cel mai simplu sunt de incarcat, sunt cartusele Canon, Dell si HP deoarece acestea nu prezinta dificultati. Insa, cartuse Lexmark au inclus in constructie un cip ce nu poate fi resetat. La fel ca si cartusele Lexmark si cartusele Epson au un cip, insa acesta poate fi resetat. Reincarcarea cartusului necesita manevrarea cernelei, aceasta operatiune necesitatand foarte mare atentie.

Pe langa reincarcare cartuse, Fabi Comimpex 95 ofera clientilor o gama larga de alte servicii!

Pe langa servicul de reincarcare cartuse, compania Fabi Comimpex 95 ofera celor interesati o gama variata de alte servicii, precum: vanzarea imprimantelor second hand si service imprimante.

Daca vei alege servicul reincarcare cartuse din cadrul companiei Fabi Comimpex 95, vei beneficia de osturi mult mai mici decat in cazul achizitionarii unui cartus nou. Pretul pentru reincarcare cartuse are un roport calitate-pret atractiv.

O solutie mult mai simpla pentru reincarcarea cartuselor, pe care tehnicienii companiei o folosesc, este utilizarea unui CISS ( sistem continuu de alimentare).

Acest sistem consta in cartuse care au tuburi de alimentare, prin care cerneala va curge incontinuu din rezervoarele de cerneala, in cartus. In acest fel, nu va mai trebui sa stai sa umpli cartusul, va trebui sa umplii doar recipientele aflate in afara imprimantei.

Compania foloseste cerneluri specifice pentru fiecare model de imprimanta, astfel vei fi sigur de rezultatul optim al procesului de reincarcare cartuse. Pentru reincarcarea cartuselor se poate folosi cerneala neagra si color de calitate, pentru un rezultat optim al procesul de reincarcare.

Dupa ce procesul de reincarcare a fost finalizat, cartusul este supus unui test final, pentru a vedea daca cartusul functioneaza asa cum trebuie. Fiecare cartus este ambalat individiual in folie de plastic.

Nu stii la cine sa apelezi pntru reincarcare cartuse? Fabi Comimpex 95 iti vine in ajutor!

Cartusul imprimantei tale nu mai functioneaza asa cum trebuie? Apeleaza cu incredere la Fabi Comimpex 95 si alege serviciul reincarcare cartuse!

Compania de diferentiaza de alte companii competitoare prin: ofera consultanta si servicii de inalta calitate la preturi avantajose ( conultanta oferita este gratuita), lucreaza in regim de urgenta la cererea clientului, ofera transport pentru comenzi mari, ofera garantie la reparatiile imprimantelor ( 6 luni) iar la reparatiile imprimantelor second hand ( 1 an), detine un sediu echipat corespunzator.

Comenzile sunt procesate cu seriozitate si profesionalism, pentru ca fiecare client care apeleaza la serviciile companiei sa fie multumit.

Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza pagina web www.fabi.ro sau contacteaza reprezentantii – 0723 512 316. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil, oricarei solicitati sau nelamuriri venite din partea oricarui client!

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un