Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru servicii de reincarcare cartuse, apeleaza la Fabi Comimpex 95!

Pentru servicii de reincarcare cartuse, apeleaza la Fabi Comimpex 95!

🕔25.Oct 2015

Cu o expereinta de peste 15 ani pe piata de profil, Fabi Comimpex 95 s-a facut remarcata datorita profesionalismului, seriozitatii si preturilor atractive. Printre serviciile pe care compania le ofera clientilor, putem enumera: reincarcare cartuse, service imprimante si vanzarea imprimantelor second – hand.

Tehnicienii companiei, utilizeaza pentru reincarcarea cartuselor, echipemente specializate, pentru rezultate optime. Umplerea cartuselor se realizeaza cu foarte mare atentie, deoarece orificiile pentru jeturile de cerneala au cativa microni. Totodata, acestia vor verifica cartusul pentru a gasi eventuale defecte, daca este cazul.

Cel mai simplu sunt de incarcat, sunt cartusele Canon, Dell si HP deoarece acestea nu prezinta dificultati. Insa, cartuse Lexmark au inclus in constructie un cip ce nu poate fi resetat. La fel ca si cartusele Lexmark si cartusele Epson au un cip, insa acesta poate fi resetat. Reincarcarea cartusului necesita manevrarea cernelei, aceasta operatiune necesitatand foarte mare atentie.

Pe langa reincarcare cartuse, Fabi Comimpex 95 ofera clientilor o gama larga de alte servicii!

Pe langa servicul de reincarcare cartuse, compania Fabi Comimpex 95 ofera celor interesati o gama variata de alte servicii, precum: vanzarea imprimantelor second hand si service imprimante.

Daca vei alege servicul reincarcare cartuse din cadrul companiei Fabi Comimpex 95, vei beneficia de osturi mult mai mici decat in cazul achizitionarii unui cartus nou. Pretul pentru reincarcare cartuse are un roport calitate-pret atractiv.

O solutie mult mai simpla pentru reincarcarea cartuselor, pe care tehnicienii companiei o folosesc, este utilizarea unui CISS ( sistem continuu de alimentare).

Acest sistem consta in cartuse care au tuburi de alimentare, prin care cerneala va curge incontinuu din rezervoarele de cerneala, in cartus. In acest fel, nu va mai trebui sa stai sa umpli cartusul, va trebui sa umplii doar recipientele aflate in afara imprimantei.

Compania foloseste cerneluri specifice pentru fiecare model de imprimanta, astfel vei fi sigur de rezultatul optim al procesului de reincarcare cartuse. Pentru reincarcarea cartuselor se poate folosi cerneala neagra si color de calitate, pentru un rezultat optim al procesul de reincarcare.

Dupa ce procesul de reincarcare a fost finalizat, cartusul este supus unui test final, pentru a vedea daca cartusul functioneaza asa cum trebuie. Fiecare cartus este ambalat individiual in folie de plastic.

Nu stii la cine sa apelezi pntru reincarcare cartuse? Fabi Comimpex 95 iti vine in ajutor!

Cartusul imprimantei tale nu mai functioneaza asa cum trebuie? Apeleaza cu incredere la Fabi Comimpex 95 si alege serviciul reincarcare cartuse!

Compania de diferentiaza de alte companii competitoare prin: ofera consultanta si servicii de inalta calitate la preturi avantajose ( conultanta oferita este gratuita), lucreaza in regim de urgenta la cererea clientului, ofera transport pentru comenzi mari, ofera garantie la reparatiile imprimantelor ( 6 luni) iar la reparatiile imprimantelor second hand ( 1 an), detine un sediu echipat corespunzator.

Comenzile sunt procesate cu seriozitate si profesionalism, pentru ca fiecare client care apeleaza la serviciile companiei sa fie multumit.

Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza pagina web www.fabi.ro sau contacteaza reprezentantii – 0723 512 316. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil, oricarei solicitati sau nelamuriri venite din partea oricarui client!

Similar Articles
Pentru sanatatea ta, incearca Natural Stem de la Freeways!

Pentru sanatatea ta, incearca Natural Stem de la Freeways! 0

Iti doresti sa te feresti de efectele negative ale trecerii timpului asupra pielii tale? Vrei

Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura?  Gimihome iti vine in intampinare cu oferta

Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura? Gimihome iti vine in intampinare cu oferta

Daca abia ti-ai construit o casa sau te-ai mutat intr-una noua si simti ca iti

Niba Logistic  ofera deplasare sigura  la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii

Niba Logistic ofera deplasare sigura la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii

In zilele foarte agitate, cand traficul rutier pe drumurile publice, nationale sau europene, este ca

BIG Polistiren  va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor

BIG Polistiren va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor

Personalitatea casei si modul cum sunt decorate,  indica stilul si manierele persoanelor ce o locuiesc.

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

About Author