Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru siguranta in trafic, alege mereu panouri antiorbire de la Niba Logistic!

Pentru siguranta in trafic, alege mereu panouri antiorbire de la Niba Logistic!

🕔06.Jan 2015

Ai nevoie de panouri antiorbire si esti in cautarea unui furnizor de astfel de produse? Detii o companie care se ocupa de amenajarea drumurilor din tara si iti sunt necesare echipamente auxiliare pentru un plus de siguranta in trafic? Solutia o gasesti la Niba Logistic: este vorba despre o firma care iti asigura o gama variata de produse menite sa te protejeze si sa tina departe accidentele ce pot surveni in trafic. Printre acele produse, se numara si panourile antiorbire cunoscute si sub numele de balize antioribire care sunt niste sisteme de siguranta pe care orice companie de drumuri ar trebui sa le aiba in vedere atunci cand raspunde de starea unui drum.

Ce sunt aceste panouri antiorbire?

Asa cum si numele o spune, aceste panouri de antiorbire au rol in preintampinarea posibilei orbiri ori de cate ori te afli in fata volanului pe timp de noapte. Acest fenomen de orbire se poate produce in momentul in care circula masini din sens opus: impactul luminii farurilor asupra ta poate fi extrem de deranjat intrucat se poate intampla ca tu sa nu mai vezi pret de cateva secunde. In aceste situatii, rolul panourile antiorbire este unul foarte important: ele contribuie la diminuarea pentru scurta durata a nivelului de lumina a farurilor autovehiculelor ce se deplaseaza din sens opus.

Chiar daca sunt realizate din material plastic, panourile antiorbire sunt suficient de rezistente si prezinta avantajul ca se pot monta pe alte materiale reflectorizante. Niba Logistic comercializeaza panouri antiorbire de culoare verde si cu fata dubla si totodata, sunt prevazute cu un sistem de prindere pe guardrail. Culoarea verde nu este aleasa intamplator din moment ce este o culoare relaxanta pentru ochi. Fabricarea acestor panouri antiorbire se face tinand cont de anumite standarde in materie de flexibilitate si greutate astfel incat sa asigure siguranta si protectie maxima pe drumurile publice.

Cum poti intra in posesia unor panouri antiorbire?

Daca vrei sa achizitionezi panouri antiorbire, trebuie sa te adresezi reprezentantiilor firmei Niba Logistic. Aceasta firma este relativ noua pe piata de specialitate din Romania ocupandu-se cu producerea si distribuirea unei game variate de produse necesare pentru un trafic rutier care sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Gama larga de produse include panouri antiorbire, garduri protectie, limitatoare de viteza, stalpi antiparcare, lampi pentru trafic, separatoare de sens, balize semnalizare trafic, conuri de trafic etc. Produsele sunt extrem de utile pentru companiile de drumuri care urmaresc, in special, siguranta si protectia conducatorilor, dar si pentru persoanele fizice care in caz de accident, de exemplu, au nevoie de obiect care sa semnalizeze acest lucru.

Niba Logistic va avea grija ca pe perioada noptii, condusul sa nu iti puna nici un fel de probleme multumita acestor panouri antiorbire. Doar asa, conditiile de vizibilitate pe timp de noapte nu vor fi reduse, iar riscul de a se produce accidente pe drumurile nationale se va diminua. In cazul in care te ocupi cu amenajarea drumurilor din tara, asigura-te ca ai contractat o firma care sa iti furnizeze accesorii de semnalizare si in acest fel, nu se vor mai produce intamplari nefericite datorate fenomenului de orbire! Cu Niba Logistic, problemele din trafic pot lua sfarsit!

Panouri antiorbire de la Niba Logistisc – siguranta deplina in trafic!

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author