Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pentru siguranta in trafic, alege mereu panouri antiorbire de la Niba Logistic!

Pentru siguranta in trafic, alege mereu panouri antiorbire de la Niba Logistic!

🕔06.Jan 2015

Ai nevoie de panouri antiorbire si esti in cautarea unui furnizor de astfel de produse? Detii o companie care se ocupa de amenajarea drumurilor din tara si iti sunt necesare echipamente auxiliare pentru un plus de siguranta in trafic? Solutia o gasesti la Niba Logistic: este vorba despre o firma care iti asigura o gama variata de produse menite sa te protejeze si sa tina departe accidentele ce pot surveni in trafic. Printre acele produse, se numara si panourile antiorbire cunoscute si sub numele de balize antioribire care sunt niste sisteme de siguranta pe care orice companie de drumuri ar trebui sa le aiba in vedere atunci cand raspunde de starea unui drum.

Ce sunt aceste panouri antiorbire?

Asa cum si numele o spune, aceste panouri de antiorbire au rol in preintampinarea posibilei orbiri ori de cate ori te afli in fata volanului pe timp de noapte. Acest fenomen de orbire se poate produce in momentul in care circula masini din sens opus: impactul luminii farurilor asupra ta poate fi extrem de deranjat intrucat se poate intampla ca tu sa nu mai vezi pret de cateva secunde. In aceste situatii, rolul panourile antiorbire este unul foarte important: ele contribuie la diminuarea pentru scurta durata a nivelului de lumina a farurilor autovehiculelor ce se deplaseaza din sens opus.

Chiar daca sunt realizate din material plastic, panourile antiorbire sunt suficient de rezistente si prezinta avantajul ca se pot monta pe alte materiale reflectorizante. Niba Logistic comercializeaza panouri antiorbire de culoare verde si cu fata dubla si totodata, sunt prevazute cu un sistem de prindere pe guardrail. Culoarea verde nu este aleasa intamplator din moment ce este o culoare relaxanta pentru ochi. Fabricarea acestor panouri antiorbire se face tinand cont de anumite standarde in materie de flexibilitate si greutate astfel incat sa asigure siguranta si protectie maxima pe drumurile publice.

Cum poti intra in posesia unor panouri antiorbire?

Daca vrei sa achizitionezi panouri antiorbire, trebuie sa te adresezi reprezentantiilor firmei Niba Logistic. Aceasta firma este relativ noua pe piata de specialitate din Romania ocupandu-se cu producerea si distribuirea unei game variate de produse necesare pentru un trafic rutier care sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Gama larga de produse include panouri antiorbire, garduri protectie, limitatoare de viteza, stalpi antiparcare, lampi pentru trafic, separatoare de sens, balize semnalizare trafic, conuri de trafic etc. Produsele sunt extrem de utile pentru companiile de drumuri care urmaresc, in special, siguranta si protectia conducatorilor, dar si pentru persoanele fizice care in caz de accident, de exemplu, au nevoie de obiect care sa semnalizeze acest lucru.

Niba Logistic va avea grija ca pe perioada noptii, condusul sa nu iti puna nici un fel de probleme multumita acestor panouri antiorbire. Doar asa, conditiile de vizibilitate pe timp de noapte nu vor fi reduse, iar riscul de a se produce accidente pe drumurile nationale se va diminua. In cazul in care te ocupi cu amenajarea drumurilor din tara, asigura-te ca ai contractat o firma care sa iti furnizeze accesorii de semnalizare si in acest fel, nu se vor mai produce intamplari nefericite datorate fenomenului de orbire! Cu Niba Logistic, problemele din trafic pot lua sfarsit!

Panouri antiorbire de la Niba Logistisc – siguranta deplina in trafic!

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un