Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

🕔11.May 2017

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de calitate extra ei pot să își trăiască pe deplin pasiunea. Un pescar interesat sincer de ceea ce face nu doar stă pe malul unei ape și așteaptă ca peștele să prindă nala, ci vrea să sondeze la distanțe cât mai mari, să efectueze nadiri mai îndepărtate.

Robustețe și aruncări cu rezultat

Carpexperience vă aduce în atenție o gamă de mulinete de cea mai bună calitate, capabile să vă ajute să efectuați aruncări de dificultate mărită. Ele au un raport de recuperare mare și sunt deosebit de rezistente. Credem că o astfel de ofertă este irezistibilă pentru dumneavoastră. Avem mulinete dotate cu clipsuri care au rolul de a marca în modul cel mai exact zonele de sondare a apei și de nadire. Nu toate mulinetele dispun de accesoriile care vă interesează. Din această cauză, considerăm că cel mai bine este să vizitați oferta noastră, pentru a compara caracteristicile diferitelor mulinete, apoi pentru a lua decizia cea mai bună. Noi vă asigurăm că putem să vă oferim și consultanță de specialitate.

Chiar și cea mai ieftină mulinetă pe care o găsiți la noi este prevăzută cu schimbarea automată a sistemului runner. Puterea ei de frânare este de 12 kilograme.

Mulineta Okuma Distance Carp Pro Intr (Integrator) este foarte potrivită atunci când doriți să pescuiți pe o distanță mare de apă, având un design subțire pentru corp. Ea are manivelă de aluminiu și rezistență crescută la apă. O mulinetă foarte rapidă este modelul Windcast QDA.  În cazul mulinetei Ultegra s-a folosit la fabricare material CI4+, iar acesta o ajută să fie foarte ușoară și compactă, foarte utilă la aruncările la mare distanță. Modelul Shimano Ultegra 14000 XSD vine cu un design foarte plăcut chiar de la prima vedere. Ea cuprinde, ca noutate, și un tambur de rezervă cu patru reducții pentru fir, care pot regla capacitatea tamburului în funcție de ce diametru are linia pe care o folosim.  Putere suplimentară și, desigur, eficiență mai multă, vă oferă modelul Shimano Speedcast XTB.

Bineînțeles, întotdeauna ne gândim și la un preț convenabil, astfel că modelul Shimano Aerlex 10000 XTB Spod se poate dovedi a fi o alegere foarte înțeleaptă, cu prețul ei mai mic de o sută de euro.

Dacă doriți să pescuiți pești mari, vă veți descurca excelent dacă veți folosi mulineta Shimano Baitrunner ST 10000 RB, aceasta fiind foarte rezistentă și puternică, adică exact ceea ce aveți nevoie în astfel de situație.

Rezistență la apă, rigiditate și angrenaj puternic vă garantează, de asemenea, mulineta Shimano Twinpower C3000.

Promitem plăcere tuturor pescarilor

Vizitați site-ul carpexperience.ro și navigați cu plăcere prin toată gama de mulinete prezentate la secțiunea corespunzătoare.  Vă asigurăm că experiența deosebită a altor pescari amatori care au apelat la noi se va repeta și în cazul dumneavoastră, imediat după ce vă veți decide să cumpărați de la noi produsele care vă interesează, apoi să le utilizați în timpul orelor de pescuit plin de pasiune.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un