Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pistol presiune pentru spalatorii auto de la S&M Stemi Clean

Pistol presiune pentru spalatorii auto de la S&M Stemi Clean

🕔13.May 2015

Oriunde ne-am duce ne place sa fim intotdeauna impecabili. Vrem sa purtam hainele potrivite, sa avem parul aranjat sis a alegem accesoriile care ne avantajeaza. Pentru noi e inacceptabil sa nu avem tot timpul hainele curate. Acelasi lucru ar trebui sa fie valabil si pentru masinile noastre.

Multi oameni isi doresc o masina frumoasa, dar dupa ce o cumpara nu o ingrijesc exact asa cum ar trebui, din motive greu de inteles. Ni se pare inacceptabil sa iesim din casa cu pantofii murdari si ar trebui sa sa ni se para inacceptabil si sa conducem o masina pe care n-am mai dus-o la spalatorie de mult timp. Vizitele dese la spalatoria auto sunt, deci, importante pentru ca ne dau sansa sa facem o impresie buna oamenilor cu care intram in contact.

Reprezentantii spalatoriilor auto isi doresc sa ofere servicii de calitate clientilor lor. Unii oameni ajung rar cu masinile lor la spalatorii din lipsa de timp. Cu totii suntem pe fuga tot timpul si atunci cand avem nevoie de anumite servicii promptitudinea celor care ni le ofera ne va determina sa apelam la ei si in viitor.

Pentru spalatoriile auto care vor sa ofere cele mai bune servicii compania S&M Stemi Clean furnizeaza produse de calitate care sa le permita sa-si desfasoare activitatea la cele mai inalte standarde.

Pistol presiune pentru spalatorii auto

Firma S&M Stemi Clean comercializeaza atat echipamente specifice activitatii din spalatoriile auto, cat si detergenti pentru diferite tipuri de suprafete. Astfel, din oferta companiei nu lipsesc aspiratoarele pentru spalatorii auto, spalatoarele de covorase auto, degresantul auto, pasta polish auto, samponul auto profesional si produsele de cosmetica auto: solventi, diluanti, ceruri, vopsele, lacuri, odorizanti.

Intr-o spalatorie auto e nevoie atat de aspiratoare auto, cat si de pistol presiune, pistor de pulverizare nebulizator, duza presiune, lance presiune, furtun presiune, regulator presiune si pompa presiune.

De la S&M Stemi Clean puteti achizitiona un pistol presiune complet care cuprinde duza, lance si pistol. Pistolul are filet 22*1,5 sau 3/8. Daca nu aveti nevoie de duza si de lance puteti sa cumparati un pistol presiune separat de alte componente, cu intrare 3/8 sau 22*1,5 si iesire filet 1/4.

Pistol presiune si alte produse specifice spalarii masinilor

Exista mai multe tipuri de spalatorii auto. Pentru fiecare categorie e nevoie de alte utilaje. Produsele S&M Stemi Clean sunt impartite pe categorii: Professinal, Semiprofessional si Hobby Line. Produsele Professional sunt destinate spalatoriilor mari si mijlocii, produsele Semiprofessional sunt destinate spalatoriilor mijlocii si medii si produsele Hobby Line sunt potrivite pentru cei care vor sa-si spele masina in propria curte sau in fata blocului, fara sa ceara ajutorul unor profesionisti.

In categoria utilajelor pentru neprofesionisti intra unele aspiratoare, spalatorul umed uscat pentru covorase si spalatorul de carpe cu stoarcere. Pistoalele presiune sunt destinate spalatoriilor auto.

Pentru persoanele care isi deschid o spalatorie auto sau inlocuiesc unele echipamente din vechea spalatorie compania S&M Stemi Clean ofera si servicii de instalare a utilajelor noi, dar si de reconditionare si reparatii pentru utilajele vechi.

Similar Articles
Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le

Certificat energetic

Certificat energetic

Vânzarea si in acelasi timp închirierea locuinţelor sau in cayul oricarei alte clădiri nu se

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

Cand se doreste a se face rost de bani se incearca orice mijloc posibil pentru

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Concordia Capital este o institutie financiara nebancara, adica un IFN. IFN-urile sunt institutii nebancare financiare

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Va pregatiti de nunta celor mai buni prieteni si nu stiti ce cadou sa le

About Author
スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー