Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Plase insecte cu balamale

Plase insecte cu balamale

🕔15.Jun 2015

Protectia pe care o ofera plasele insecte cu siguranta este de necontestat deoarece utilitatea ei se dovedeste in fiecare vara cand pare ca peste tot este o adevarata invazie de insecte. Si, daca tot vorbim despre protectie, daca v-ati gandit sa va achizitionati plase insecte atunci cu siguranta inseamna ca v-ati gandit la confort si la binele vostru si al membrilor familiei.

Daca sunteti adeptul lucrurilor clasice, la  www.reparatiitermopane-pvc.ro veti gasi plase insecte cu balamale. Dar inainte de a o achizitiona trebuie sa stiti cateva informatii despre acestea pe care vi le vom oferi in randurile ce urmeaza.

Descrierea si specificatiile plaselor insecte cu balamale

Plasele insecte cu balamale se potrivesc atat la usi cat si la ferestre si se pot monta si demonta foarte usor nefiind necesara interventia unor specialisti pentru montajul acestora. Structura simpla a acestor plase insecte cu balamale permite confectionarea lor in toate dimensiunile dorite. Structura simpla a acestor plase insecte permite sa nu existe nici un risc de defectiune in momentul in care se construiesc. De asemenea calitatile deosebite a materialelor dar si aspectul impecabil a acestor plase insecte, le ofera o rezistenta remarcabila in timp in ciuda faptului ca sunt utilizate in permanenta, sunt supuse actiunii razelor soarelui, vantului si a altor intemperii le face cele mai potrivite pentru oricine.

Un alt avantaj pe care il au aceste plase insecte cu balamale este acela ca pretul mic de achizitie le face perfecte pentru orice buzunar.

Aceste plase insecte cu balamale sunt potrivite atat pentru a fi montate acasa cat si la birou. Desi sunt cel mai clasic model de plase insecte, sunt una dintre cele mai fiabile modele si dintre toate tipurile de plase insecte, cele cu balamale au cea mai indelungata durata de viata si se realizeaza pe toate tipurile de dimensiuni.

Inca un avantaj pe care il au acestea este ca economisesc spatiul din interior nemaifiind necesar sa te impiedici de fiecare data de aceasta si sa nu stii cum sa faci loc pentru ceva mai important.

Alte specificatii legate de plasele insecte cu balamale

Calitatile deosebite pe care le au plasele insecte cu balamale permit montajul acestora pe orice tip de tamplarie si asta fara sa fie necesar sa se realizeze lucrari in plus pentru a face posibil montajul.

Culorile standard ale acestor plase insecte cu balamale sunt alb sau maro dar puteti opta si pentru alte culori optionale. Singurele componenete care pot sa fie revopsite sunt ramele din aluminiu a plaselor insecte.  Astfel se poate alege o nuanta standard de alb sau maro sau chiar nuante RAL din care fac parte o gama destul de diversificata de colori. De asemenea daca vreti ca aceasta plasa insecte sa imite tamplaria pe care urmeaza sa fie montata, puteti opta si pentru culori ce imita lemnul. Culorile sunt fixate pe suprafata plaei insecte prin procedeul de vopsire in camp electrostatic care le asigura rezistenta pe toata durata de viata a produsului.

Plasa insecte cu balamale este formata dinntr-un cadru de aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic iar sita este realizata din fibra ignifugata de carbon cu ochiuri fine ce permit o vizibilitate foarte buna spre exterior nefiind deranjant pentru ochi

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in