Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Plase insecte – scut impotriva intrusilor

Plase insecte – scut impotriva intrusilor

🕔10.Dec 2015

Uneori, casele oamenilor sunt invadate de mici intrusi, si anume insectele .Iar cand sezonul rece s-a incheiat si caldura incepe sa isi faca simtita prezenta, oamenii se confrunta cu cel mai neplacut tip de insecte, tantarii. Este foarte neplacut sa iti fie deranjat somnul sau orice activitate desfasurata in interiorul casei de catre insecte. .  Aceste insecte  reprezinta intr-adevar o problema pentru majoritatea oamenilor, care sunt nevoiti sa caute solutii pentru a le indeparta din propria casa, din spatiul lor de viata.

Una dintre cele mai bune solutii impotriva acestor ’’invadatori’’ o reprezinta plasele de insecte, necesare pentru a proteja locuintele si a oferi linistea proprietarilor.

Avantaje oferite de plasele de insecte

In fiecare locuinta, prezenta unei plase de insecte ar trebui sa fie obligatorie, pentru a feri familile de stresul cauzat de prezenta insectelor in propria casa.

Aceste plase de insecte au numeroase avantaje, pe langa cel mai important dintre ele: protejarea de intrusii neplacuti. Procesul de montare este unul foarte usor, care dureaza putin  si este la indemana oricui. Nu necesita modificarea tamplariei( PVC sau lemn).

De asemenea, datorita faptului ca sunt aproape transparente, nu blocheaza accesul la partea exterioara, iar proprietarii se pot bucura linistiti de privelistea de afara. In plus, plasele de insecte permit circulatia aerului din exterior spre interior.Asadar nu este nicio problema in a lasa geamurile sau usile deschise pentru a aerisi casa, atata timp cat achizitionati o plasa de insecte .

Destul de usor de ingrijit si curatat, plasele de insecte sunt o investitie durabila, fiind rezistente la conditii meteo diverse( ploaie, vant, ninsoare), rezistente la rupere.

Tipuri de plase de insecte

Plasele de insecte reprezinta cea mai buna solutie pentru protejarea locuintelor, pe timpul verii si nu numai, impotriva tantarilor sau a altor insecte.

Cel mai uzual model, cel mai popular pe piata il reprezinta plasele de insecte cu balamale. Acestea sunt foarte usor de montat/ demontat, potrivite pentru toate tipurile de tamplarie. Confectionate din material durabile, reprezinta o investitie pe termen lung, fiind rezistente la orice tip de vreme. De asemenea, pentru a le spori rezistenta, aceste  plase de insecte pot fi demontate in sezonul rece si folosite odata cu aparitia caldurii si aparitia tantarilor.

Plasele de insecte de tip rulou reprezinta un model mai nou si ofera o protectie superioara impotriva insectelor decat cele cu balamale. Cu un design placut, acest tip de plase de insecte este perfect pentru fereastra unei case moderne. Sunt usor de curatat si ingrijit, rezistente la capricile vremii, plasele de insecte de tip rulou pot fi utilizate pe parcursul mai multor ani. Si nu doar la ferestre! Usile reprezinta un puct de acces pentru insecte, asa ca ele ar trebui protejate de asemenea.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー