Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pompe submersibile Italia acum pe www.shop-einstal.ro

Pompe submersibile Italia acum pe www.shop-einstal.ro

🕔12.Jan 2016

 

Italia este locul de unde provin cele mai bune paste si… evident, cea mai buna Pizza. Insa, italienii, pe langa masini de calitate (Fabbrica Italiana Automobili Torino) ofera si alte produse tehnice de o calitate exceptionala. Pe siteul www.shop-einstal.ro veti putea gasi si o paleta larga de pompe submersibile Italia de o calitate superioara, ce ofera performante perfecte pentru instlatii de alimentare cu apa potabila atat pentru case cat si vile, cabane si nu numai. Panelli este unul din cei mai mari producatori de pompe submersibile, avand o traditie foarte lunga in fabricarea echipamentelor de pompare si transport al apei.

Forma unor pompe submersibile Italia

Forma caracteristica a acestor pompe nu este una care sa urmereasca in mod neaparat un anumit concept de design sau cu un anumit rol estetic, ci aceasta este aleasa pentru a putea facilita introducerea lor in interiorul puturilor de apa. Daca in mod traditional fantanile sunt prevazute cu o deschizatura generoasa pentru a permite luarea apei cu o galeata sau un recipient, puturile pentru pompele submersibile au diametre incepand cu 3Toli sau Inch (7.62cm). Seria de pompe submersibile Italia respecta aceste dimensiuni si forme, avand o structura cilindrica ce permite amplasarea atat a motorului cat si a filtrelor si a elicelor multiple de pompare.
Aceste elice au o forma aparte fiind similare cu cele ale unei turbine. Datorita formei cilindrice, aceste pompe submersibile Italia sunt echipate cu motoare electrice foarte puternice dar silentiose. Acestea functioneaza pe principiul inductiei magnetice folosind campuri foarte puternice. Astfel rotorul este pus in miscare la turatii foarte mari, punand astfel in miscare elicele compresorului.
Elicele unei pompe submersibile Italia sunt de obicei dotate cu palete foarte mici, insa datorita prezentei a mai mult de 3 astfel de elici, apa este preluata prin intermediul filtrului (dispus in zona mediana a pompei) si propulsata spre partea superioara a pompei, acolo unde este si iesirea, sau gura de refulare. Si pentru ca tot am vorbit despre filtrul de admisie (intrare), aceste pompe submersibile Italia accepta doar o anumita concentratie de pulberi si particule in volumul de apa. In general, limita maxima este de 90g/m3 de apa, in cazul depasirii acestui prag se risca blocarea pompei si chiar deteriorarea grupului de pompare.

Performanta in fiecare inch

Pentru a putea alimenta o cladire mai mare (pensiune, cabana, etc.) dimensiunile putului trebuiesc calibrate pentru a putea permite realizarea unui flux suficient de puternic. De asemenea, si pompa submersibila trebuie calibrata pentru a putea face fata. Toate modelele de pompe submersibile Italia au caracteristici specifice ce variaza in functie de model. Astfel pe siteul nostru veti putea gasi diferite modele ce pot indeplini caracteristici cum ar fi ridicarea la o anumita inaltime a apei sau un anumit debit. Despre alegerea corecta a unor pompe submersibile Italia am discutat intr-unul din articolele noastre recente, insa acum va putem spune ca specificatiile pompei trebuie sa fie compatibile sau chiar sa depaseasca unpic necesitatile.
Va asteptam pe siteul nostru, www.shop-einstal.ro cu mai multe detalii despre gama noastra de pompe submersibile Italia dar si ai producatorilor din Romania si nu numai. Va asteptam cu drag!

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー