Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Prelucrare prin ambutisare disponibila prin Marand

Prelucrare prin ambutisare disponibila prin Marand

🕔13.Mar 2014

Prelucrarea diferitelor piese, in special cele de dimensiuni reduse, destinate domeniului industrial, comercial si asa mai departe, presupune aparatura de specialitate dar si cunostinte si experienta in domeniul industrial. Mai mult, piesele mentionate nu se pot realiza decat in conditii speciale, in interiorul unor companii de profil si prin utilizarea unor proceduri tehnice, precum prelucrarea prin ambutisare. In cazul in care doriti sa beneficiati de asemenea servicii acum aveti la dispozitie ofertele companiei Marand.

Marand vine in intampinarea celor interesati cu o gama diversificata de produse si servicii adresate domeniului industrial si nu numai. Aceste produse si servicii pot fi insa achizitionate si de persoane fizice, nu doar de persoane juridice, indiferent de comenzi firma garantand promptitudine si profesionalism. Mai mult, Marand dispune de personal calificat si experimentat ce poate solutiona rapid si eficient orice solicitare, punand la dispozitia clientilor cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata de profil din tara.

In ceea ce priveste prelucrarea prin ambutisare, prin intermediul acestui proces se pot obtine piese cu diferite lungimi si diametre. Aceasta operatiune este executata pe prese mecanice, piesele fiind confectionate din tabla de fier cu grosimea de pana la 1 mm. Exista doua tipuri de ambutisare: la cald si la rece. In procedeul de ambutisare la rece deformarea se face fara incalzirea prealabila a corpului si se utilizeaza pentru corpurile de dimensiuni relativ mici. In cazul incalzirii prealabile a corpului, deformarea este numita ambutisare la cald, metoda utilizata pentru corpurile cu duritate ridicata sau cu grosimi mari.

Metoda utilizata de societatea Marand este ambutisarea la rece, in tabla de fier fiind realizate cavitati fara unghiuri ascutite sau denivelari. Presele mecanice utilizate in procesul de prelucrare prin ambutisare sunt de cea mai buna calitate, verificate constant pentru o functionalitate crescuta. Piesele obtinute de societate au forme si dimensiuni precise, fiind create intr-un inalt standard de calitate. Ambutisarea la rece asigura si rezistenta crescuta a materialelor utilizate, dar si durata de viata indelungata a produsului finit.

Aceste produse finite pot intra in componenta altor sisteme sau obiecte ce pot tine de domeniul industrial, comercial, de artizanat si asa mai departe. Asadar, indiferent de motivul pentru care ai nevoie de piese ce pot fi realizate prin procese de ambutisare, nu ezita si apeleaza la serviciile companiei Marand pentru a alege ajutorul unui profesionist! Desigur, tarifele practicate de companie vor varia in functie de fiecare comanda in parte, in anumite conditii insa putandu-se acorda si reduceri substantiale de preturi.

Puteti oricand afla mai multe lucruri despre cele enuntate in acest articol prin accesarea platformei online Marand. Acelasi site va ofera si alte informatii referitoare la activitatea desfasurata de aceasta companie, dar si de tarifele practicate pentru serviciile oferite. In acelasi timp. utilizand platforma online sau datele listate in subsolul articolului de fata puteti solicita serviciile de prelucrare prin ambutisare Marand.

Marand, date de contact

Aleea Sinaia nr. 83, Doicesti – Dambovita
Tel: 0724 308 410
0723 623 597
Fax: 0245 227 388
Email: contact@marand.ro

Articol oferit de Zoom-biz.ro

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca