Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Prese balotat deseuri de la EkoLinea – Performanta in actiunile de balotare!

Prese balotat deseuri de la EkoLinea – Performanta in actiunile de balotare!

🕔04.Aug 2015

In fiecare an, activitatile oamenilor lasa in urma lor zeci de tone de gunoaie. Aceste gunoaie, alcaturite din fel si fel de deseuri, reprezinta una dintre numeroasele amenintari la adresa mediului inconjurator. Pericolul ecologic este cauzat in principal de volumul mare pe care aceste deseuri il au in spatiu, astfel ca sunt necesare solutii care sa rezolve aceasta problema. Una dintre aceste solutii, care a dat randament in ultimii ani, este balotarea realizata prin masini speciale. Aceasta actiune contribuie considerabil la protejarea mediului inconjurator, prin faptul ca diminueaza cantitatile de gunoaie depozitate. O firma care va ajuta sa reduceti volumul de deseuri prin oferirea de prese de balotat performante, este EkoLinea din Bucuresti.

Prese balotat deseuri – Ajutorul dumneavoastra in economia de spatiu pentru deseuri!

In ceea ce priveste categoria de prese de balotat deseuri, firma EkoLinea importa si comercializeaza astfel de masini pentru o serie variata de deseuri. Utilajele, produse de englezii de la Parker, sunt puternice si durabile, ideale pentru operatiunile de balotare pe care trebuie sa le intreprindeti. Forta lor deosebita se datoreaza unei constructii robuste, rezistente si fiabile.

Usurinta in utilizare este un alt aspect care caracterizeaza aceste produse ale britanicilor de la Parker. Astfel, dat fiind controlul hidraulic al usilor, precum si ciclul de presare automat, aceste prese de balotat deseuri de la EkoLinea dispun de o functionare simpla. Prin urmare, nu mai trebuie sa interveniti dumneavoastra suplimentar pentru reglarea activitatii masinilor.

De interventia dumneavoastra nu e nevoie nici la scoaterea balotului din interiorul presei la finalul procesului, intrucat aceasta actiune este tot automata. Intrucat cei mai multi dintre dumneavoastra aveti diferite spatii de depozitare ale balotilor, presele marca Parker va ajuta si in acest sens prin optiuni de marime ale acestor baloti. Astfel, aveti posibilitatea de a regla lungimea balotului, care poate fi de: 800, 1000, respectiv 1200mm. Profilele laminate, precum si materialul folosit in fabricarea camerei de presare, si anume, otelul, confera acesteia un grad sporit de rezistenta si durabilitate.

De ce aveti nevoie de prese balotat deseuri si care sunt avantajele utilizarii lor ?

Din cauza lipsei gropilor de gunoi, a intretinerii inadecvate a acestora, a capacitatii limitate a acestora, precum si a costurilor de investitie si de operare mari, problema deseurilor devine din ce in ce mai urgenta in tara noastra. La o prima vedere, solutia este reciclarea, insa daca aceasta nu e completata de o balotare, exista riscul ca deseurile sa nu poata fi adunate corespunzator. Reducerea volumului deseului, prin utilizarea unor prese balotat deseuri de la EkoLinea, faciliteaza si reduce nevoile de transport.

Cele mai importante avantajele ale folosirii acestor prese balotat deseuri de la EkoLinea:

– o compactare eficienta a deseurilor reduce considerabil costurile de transport, depozitare si gestionare

– depozitarea are impact minim asupra mediului, deoarece se evita imprastierea gunoiului in timpul transportarii si depozitarii.

– balotarea si ambalarea deseurilor se poate face indiferent de conditiile atmosferice

– presa de balotat deseuri reduce drastic riscul accidentelor la manevrarea acesteia de catre angajati;

– in materie de siguranta, presa de balotat reprezinta cel mai sigur echipament tehnic existent pe piata

– presa de balotat deseuri presupune un consum minim de energie, ceea ce duce la o economie considerabila cat priveste costurile companiei.

Firma EkoLinea este un actor important pe piata din Romania odata cu anul de gratie 2007, atunci cand a inceput sa importe si sa distribuie utilaje si echipamente pentru gestionarea deseurilor. Printre acestea, se remarca, pe langa prese de balotat deseuri, prescontainere, prese stationare, prese pentru brichetat, statii pentru sortarea si transferul deseurilor, si multe altele.

 

Date de contact:

Bucuresti, Calea Grivitei 238, Bl. C, Sc. D, Ap. 28, Sect. 1

Telefon: 021 668 4128 / 0753 055 040 / 0753 055 040

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author