Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Prese verticale de balotat, ajutorul tau in compactarea deseurilor

Prese verticale de balotat, ajutorul tau in compactarea deseurilor

🕔11.May 2015

Pentru compactarea deseurilor, prese verticale de balotat sunt echipamentele ideale. Acestea reduc intr-un mod deosebit de eficient volumul deseurilor – din plastic, carton sau diferite folii – si permit astfel ca transportul, cat si depozitarea sa se faca cu cheltuieli minime.

De unde se pot cumpara prese verticale de balotat? De la Eko Linea, o companie din Bucuresti care are o experienta in domeniu inca din 2007 si care importa numai echipamente de calitate superioara.

Prese verticale de balotat si compactarea deseurilor

 

De ce trebuie deseurile compactate? Tehnica compactarii are rolul de a reduce volumul deseurilor in vederea transportului si a depozitarii acestora. Astfel, prin compactare, se va reduce si costul transportului deseurilor, dar si costurile cu privire la spatiul de stocare necesar.

In functie de deseurile de compactat au luat nastere diverse masini de compactat. Daca vrei sa compactezi deseuri din plastic este indicat sa folosesti tamburii cu otel. De ce? Deoarece acest echipament perforeaza deseurile si usureaza compactarea lor.

De cate feluri sunt prese de compactat? Acestea pot fi actionate mecanic sau hidraulic, insa exista si prese de compactat dotate si cu mecanisme de balotare, iar printre aceste echipamente se numara prese verticale de balotat, deosebit de eficiente si practice.

Prese verticale de balotat. 3 modele de top de la Eko Linea

 

Eko Linea importa si comercializeaza pe tot teritoriul Romaniei prese verticale de balotat pentru deseuri variate, astfel incat grija pentru mediul inconjurator sa se poata concretiza intr-o actiune palpabila si deosebit de eficienta.

Printre modelele de prese verticale de balotat de la Eko Linea se numara:

1. Prese verticale de balotat unicamerale model PP 1208. Este o presa cu greutate, cu un motor puternic si cu o forta de presare a deseurilor cuprinsa intre 58 si 70 T. Timpul de comprimare este de 25 de secunde, deci vorbim despre o presa verticala de balotare foarte rapida cu care iti vei face treaba excelent. Este dotata cu o singura camera de balotare, greutatea balotului fiind de 500-550 kg;

2. Prese verticale de balotat unicamerale model EK 700. Este o presa cu o singura camera de balotare, fiind ideala pentru compactarea cartonului, PET-urilor si a foliilor. Eko Linea iti propune 2 modele: EK 700 Mini si EK 700 Extra pentru necesitati diferite. Aceste prese de balotat verticale sunt deosebit de rezistente, fiabile si-ti vor permite compactarea deseurilor in timp foarte scurt;

3. Prese verticale de balotat cu 2 containere model MK 1100. In cazul in care ai un volum foarte mare de deseuri de compactat, acest model este ideal pentru nevoile tale. Este dotat cu 2 containere astfel incat volumul de munca este mult mai repede terminat. Forta de presare este de 200 kN, iar greutatea totala a presei de balotat ajunge la 1680 kg.

Care model sa-l alegi? Cel care indeplineste cel mai bine cerintele tale astfel incat rezultatele obtinute in urma balotarii sa fie dintre cele mai satisfacatoare pentru tine. Retine, Eko Linea distribuie doar prese verticale de balotat apartinand unor producatori de renume din Uniunea Europeana, producatori consacrati de la care vei cumpara numai echipamente de calitate.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege prese verticale de balotat de la Eko Linea. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Eko Linea? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0216-684.128, 0753-055.040 si 0753-055.040 sau trimite un e-mail pe adresa office@ekolinea.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Varza murata din super-market sau traditionala ?

Varza murata din super-market sau traditionala ?

De la sarmalute, varza calita, pana la remediu pentru diferite afectiuni, varza murata este un

Mocheta Bucuresti

Mocheta Bucuresti

Obiectivul principal almagazinelor care comercilizeaza mochete in Bucuresti, este să creez o gamă complexă, dar

Colorate, colorate, acum le ceri, va dam de toate-  Culori pentru pictura

Colorate, colorate, acum le ceri, va dam de toate- Culori pentru pictura

In cadrul acestu articol voi utiliza atat tonuri de descriere vesele, cat si unele gri.

Cosulet pentru cel mai frumos bebe

Cosulet pentru cel mai frumos bebe

Bun gasit! Ne gasim pe site-ul www.magazinul-mamicilor.ro, locul unde cei mai frumosi bebelusi prind aripi

Alegeti mancarea cainelui dvs. dintr-un pet shop

Alegeti mancarea cainelui dvs. dintr-un pet shop

Fie ca va ganditi sa intrati intr-un pet shop cu locatie fizica pentru a alege