Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Prima-Tot ce ai nevoie in materie de electroventile!

Prima-Tot ce ai nevoie in materie de electroventile!

🕔14.Aug 2015

Cauti un furnizor de electroventile care sa-ti ofere accesul nu doar la calitate ci si la preturi accesibile? Pentru electroventile in gama completa si pentru aplicatii de la A la Z, consulta oferta Prima din Botosani, companie ce ofera solutii profesionale intr-o gama variata de aplicatii specifice sectorului industrial si altor sfere de activitate, printr care: distributia si tratarea apei potabile, epurare, irigatii, retele de termoficare, instalatii de incendiu, automatizari si multe altele.

Prima comercilizeaza electroventile cu caracteristici tehnice diferite, in functie de aplicatii si exigente. Solutiile propuse de Prima sunt ideale pentru sprijinirea proceselor tehnologice si cresterea productivitatii industriale. Electroventilele disponibile in oferta Prima conving prin calitatea materialelor, fiabilitate, rezistenta crescuta in timp si pret avantajos!

Si pentru ca si-a propus sa lucreze la standarde inalte de calitate si profesionalism, Prima are ca furnizori nume cu traditie la nivel mondial. Printre acestia se numara: Ecowater Systems (SUA), Ari Armaturen (Germania), End Armaturen (Germania), Grundfos (Danemarca), Inoxpa Candigra (Spania), Italprotec (Italia) si alti producatori de talie europeana.

Electroventile, pentru aplicatii de la A la Z

Electroventilele sunt cunoscute si sub denumirea de electrovalve, vane cu solenoid sau solenoid valve sau electrovane, si sunt intalnite, in special, in industria alimentara, industria farmaceutica, industria petrochimica si multe altele. Aceste modele sunt cunoscute ca fiind extrem de utile si in cadrul instalatiilor de uz casnic.

Ce sunt electroventilele?

Electroventilul este o valva de protectie de tipul normal deschis cu rearmare manuala. Aceasta ofera avantajul ca se poate inchide automat si daca este supusa unor socuri fizice. Electrovalva are rolul de a bloca accesul gazului in momentul în care este declansata de senzorul la care este racordata, fie el senzor de gaz, seismic, fum etc.

Electroventilul (electrovalva sa vana de gaze) poate fi de siguranta, atunci cand deschiderea si inchiderea sunt rapide, sau electroventil de reglare cand deschiderea este lenta iar inchiderea este rapida. De exemplu, electroventilul de gaze are rolul de a deschide sau de a inchide gazele la un moment dat, pentru un plus de securitate si pentru eliminarea riscului scurgerilor de gaze.

Aplicatii electroventile

Electroventile (electrovalve) sunt prezente in mai multe aplicatii de tip industrial si casnic, printre care:

– grupuri de ridicare a presiunii

– module de filtrare cu membrana

– grupuri de pompare antiincendiu

– sisteme de irigatii

– statii de desalinizare a apei

– protectii impotriva scurgerii de apa

– spalatorii auto

– turbine eoliene

-boilere pe abur/ generatoare de abur,

–  masini de spalat vase industriale,

–  sisteme de drenaj, piscine, dusuri, saune,

– sisteme de stins incendii cu sprinklere,

aplicatii industriale cu regimuri grele de functionare.

Prima-Furnizor electroventile

Daca vrei sa ai garantia unor electroventile capabile sa functioneze la parametri optimi chiar si in conditii grele de lucru, consulta oferta Prima si alege si gama completa. Gasesti electroventile pentru orice tip de aplicatii, iar in cazul in care ai nevoie de sfaturi in achizitionarea corecta a produselor, echipa iti asigura consiliere de specialitate gratuita.

La solutiile si produsele Prima au apelat clienti si colaboratori ca:  Imsat Bucuresti,Hidroelectrica Bucuresti, Erdemir Targoviste , Cofely Bucuresti , Cotnari  Iasi, Azur Timisoara, precum si multi altii.

Acceseaza www.robineti-proces.ro si comanda electroventile la preturi foarte avantajoase.  Poti obtine, inclusiv, oferte personalizate!

 

Similar Articles
Cum se poate alege un bun generator curent?

Cum se poate alege un bun generator curent?

Odata ce suntem obisnuiti cu electricitate, ar putea sa ne fie destul de greu daca

De ce sa alegem un generator curent?

De ce sa alegem un generator curent?

Odata cu modernitate, chiar daca doriti pentru propriile gospodarii sau chiar pentru una dintre cele

Generator curent: panou de control

Generator curent: panou de control

Panoul de control la un generator curent are la baza lui un controller dispus cu

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,