Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Proaquapure- Reda apei viata

Proaquapure- Reda apei viata

🕔10.Mar 2014

Fiabilitate ridicata, costuri de exploatare si intretinere reduse, rezistenta deosebita si durata indelungata de viata. Acestea sunt pe scurt, doar o mica parte din beneficiile pe care le ofera statiile de epurare, o solutie optima menita sa rezolve problemele utilizatorilor casnici si ale agentilor economici in domeniul apelor menajere si reziduale. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama diversificata de statii de epurare, realizate dupa inalte standarde de calitate, solutia vine de la Proaquapure, firma ce activeaza in domeniul tratarii apelor uzate, a celor uzate menajere si industriale, oferind produse specializate in acest scop.

Epurarea apelor- Responsabilitatea pentru un mediu mai curat

Este o certitudine: din cauza a mai multor factori poluanti, prezenti peste tot in lume, calitatea apelor are de suferit. Prin urmare, principala masura practica de protectie a calitatii apelor de suprafata este sa epuram apele uzate, astfel incat sa ne oferim dreptul la un stil de viata sanatos. Dar ce inseamna epurare? Ei bine, epurarea reprezinta procesul complex de retinere si neutralizare a substantelor daunatoare dizolvate, in suspensie sau coloidale prezente in apele industriale sau menajere. Principalul scop este de a imbunatati calitatea acestor ape pentru a putea fi deversate in emisar fara a prejudicia flora sau fauna. Mai mult decat atat, dupa ce apa este curatata in statii de epurare acesta poate fi refolosita in anumite domenii sau procese tehnologice. Epurarea apei se face in functie de caracteristicile apei, precum si de necesitatile utilizatorului, astfel incat procesul in sine poate fi unul complex sau simplu. Asadar, epurarea apelor uzate in statii de epurare se imparte in: retinerea sau neutralizarea substantelor nocive sau prelucrarea substantelor rezultate din prima operatiune denumite namoluri.

Tipuri de instalatii de epurare:

– separatoare de grasimi, sunt utilizate in general de restaurante, cantine si carmangerii inainte de deversarea in canalizare sau in statii de epurare

– separatoare de hidrocarburi, sunt utilizate in spalatorii auto si in parcari

– statii epurare ape menajere individuale

– statie eputare ape menajere pentru comunitati SBR (Sequential Batch Reactor)

– statii epurare ape industriale SBR

Proaquapure-Din grija pentru mediul inconjurator

Proaquapure iti pune la dispozitie o gama diversificata de statii epurare a apei, bazate pe procedeul biomasei fixate, scufundate si aerate sau pe procedeul SBR, cunoscut si ca ¨namol activat¨. Statiile de epurare oferite de Proaquapure se remarca prin eficienta deosebita, reusind sa curete apele menajere in proportie de 98%. Mai mult decat atat, acestea se instaleaza usor si nu necesita intretineri suplimentare. Din portofoliul de produse Proaquapure fac parte urmatoarele modele de statii de epurare:

– Oxyfix C90

– Oxykit (bazate pe procedeul de biomasa fixata)

– Klaerofix ( bazat pe procedeul de epurare SBR)

– Airoxy (bazat pe procedeul de epurare SBR)

– Klaerocom

– Klaeropro

Toate acestea sunt statii de epurare bazate pe tehnologii inovatoare, de ultima generatie. In plus, statiile de epurare oferite de Proaquapure sunt insotite de certificari specifice si termene de garantie extinse. Proaquapure distribuie in toata tara produse din categoriile: epurare, dezinfectie apa, dedurizare, sisteme de filtrare de sedimente si sisteme de utilizare a apei pluviale. Numarul mare de colaborari cu firme de renume vine sa confirme profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de compania Proaquapure. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta 0

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

About Author