Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Proiectare instalatii termice avantajoase, oferite de Pro Confort!

Proiectare instalatii termice avantajoase, oferite de Pro Confort!

🕔13.Jan 2014

Dupa cum bine stim, in prezent, sistemele de incalzire termica preferate de utilizatorii romani sunt cu precadere cele pe baza de centrala pe gaz, curent sau lemne. Daca pentru centralele care utilizeaza energie electrica sau care functioneaza cu administrare de lemne nu este nevoie de un proiect propriu-zis, in cazul centralelor termice pe gaz, proiectul este impus de lege. Asadar, fara intocmirea acestui proiect, nu veti putea monta si folosi centrala dumneavoastra. Mai mult, acest proiect poate fi realizat doar de catre personal calificat si autorizat, care sa execute operatiunile conform cu normele specificate in legislatia actuala.

Centralele termice reprezinta cea mai fiabila solutie de incalzire termica prezenta pe piata de profil din Romania si nu numai. Prin intermediul unei centrale termice se poate incalzi rapid si usor orice tip de locuinta, putandu-se controla in mod direct consumul de energie – economisirea energiei. Pentru ca aceste sisteme functioneaza pe baza de gaze naturale, la instalarea propriu-zisa a centralelor trebuie intocmit un proiect de executie. Acest proiect garanteaza utilizarea in bune conditii a conductelor de gaze naturale si evitarea producerii unor scapari de gaze ce pot duce la adevarate tragedii.

Asadar, proiectul pentru instalatii termice nu este o optiune pentru dumneavoastra. Acest proiect va indica si modalitatea prin care se vor monta instalatiile termice in interiorul locuintei dumneavoastra pentru a obtine rezultate optime la investitii cat mai mici. Insa, pentru a beneficia de toate acestea, trebuie sa apelati la o companie de specialitate care sa va puna la dispozitie personal calificat si autorizat, capabil de a realiza un proiect pentru instalatii termice avantajos si legal. O astfel de companie este si Pro Confort, ce isi desfasoara activitatea in Sibiu si in imprejurimi.

Serviciile Pro Confort se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, ceea ce inseamna ca firma poate realiza proiecte pentru instalatii termice atat pentru locuinte personale, cat si pentru hale industriale, spatii comerciale, si asa mai departe. Tarifele solicitate pentru aceste operatiuni sunt mai mult decat avantajoase, specialistii Pro Confort asigurandu-se de fiecare data ca toate preferintele clientilor sunt atent indeplinite. Mai mult, preturile mici nu fac rabat de calitate, fiecare proiect intocmit fiind sigur, in conformitate cu normele specificate de lege.

Pro Confort va sta la dispozitie si cu inspectii periodice autorizate pentru asigurarea bunei functionalitati a centralei dumneavoastra sau a instalatiilor termice. Fiecare operatiune executata va fi oferita cu garantie si chitanta pana si pentru cele mai neinsemnate interventii. Specialistii Pro Confort va stau la dispozitie cu cele mai bune servicii de profil; asadar pentru a solicita intocmirea unui proiect pentru instalatii termice Pro Confort ofera mana de lucru experimentata dar si calitate ireprosabila a serviciilor puse la dispozitia clientilor sai.

Puteti oricand obtine si alte detalii referitoare la activitatea depusa de Pro Confort prin simpla accesare a paginii web proconfortsibiu.ro, sau prin utilizarea datelor de contact prezente in subsolul articolului de fata.

Pro Confort, date de contact:

S.C. PROCONFORT S.R.L.
Adresa de contact: Selimbar, Al Petru Rares, nr. 4,
Nr: J32/176/2004, C.U.I.: R 16112680
Cont: RO73BACX0000003017446000 – Banca Unicredit Tiriac Sibiu
Cont: RO46TREZ5765069XXX003824 – Trezoreria Sibiu
Telefon: 0269/253838
Fax: 0269/253838

E-mail: proconfortsibiu@yahoo.com

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare