Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Proiectare si instalare sisteme antiincendiu cu Trado Tech

Proiectare si instalare sisteme antiincendiu cu Trado Tech

🕔28.May 2015

Pentru consiliere, proiectare, instalare, mentenanta si service sisteme antiincendiu, Trado Tech din Brasov iti sta la dispozitie cu servicii de top. Solutiile oferite de aceasta companie sunt exact ceea ce cauti si-ti vor oferi protectie maxima in cazul izbucnirii unui incediu, permitandu-ti sa inlaturi raul inca din fasa, cum ar spune batranii.

Ce spune legea despre sisteme antiincendiu?

 

Legea nr. 307 privind apararea impotriva incendiilor care a intrat in vigoare in 12 iulie 2006 arata clar ca apararea impotriva incendiilor este un ansamblu integrat ce cuprinde activitati specifice, dar si sarcini si masuri organizatorice, operative si tehnice care au caracter de informare publica, cat si caracter umanitar, scopul fiind prevenirea incendiilor si reducerea riscurilor de producere a acestora.

Este clar ca apararea impotriva incendiilor este o activitate de interes public, are caracter permanent si la ea trebuie sa participe toata lumea, de la persoane fizice si juridice, pana la autoritatile locale si cele ale administratiei publice.

Fie ca esti persoana juridica sau persoana fizica trebuie sa respecti cu strictete dispozitiile de aparare luate impotriva incendiilor, sa respecti reglementarile tehnice si sa nu pui in pericol nicio viata prin deciziile tale.

Ca detinator de constructii sau de instalatii, de echipamente tehnologice pentru productie sau de echipamente de transport, ai obligatia sa conlucrezi cu autoritatile si cu organele si echipele specializate in organizarea optima si luarea masurilor potrivite pentru a preveni incendiile.

Astfel, fara doar si poate sisteme antiincendiu nu pot sa lipseasca din nicio institutie publica, scoli, gradinite, hale de productie sau centre comerciale.

Din ce sunt formate sisteme antiincendiu?

 

Echipamentele performante ce intra in componenta unor sisteme antiincendiu sunt:

1. centralele conventionale de incendiu;

2. centralele adresabile de incendiu;

3. butoane de avertizare manuala in caz de izbucnire a unui incendiu;

4. repetoare si emulatoare;

5. acumulatori;

6. dispozitive de service si testare;

7. elemente de blocare si electromagneti;

8. indicatoare optice de semnalizare;

9. sirene;

10. detectori de substante periculoase;

11. module adresabile;

12. izolatoare de bucla pentru ceea ce poarta denumirea de sisteme adresabile;

13. detectori specifici pentru fum – sunt optici, pentru fum – cu ionizare, pentru fum – de tip bariera in infrarosu, pentru fum – sunt dotate cu un spot reflexiv in infrarosu, pentru fum – prin aspiratie, pentru flacara si pentru temperatura.

Sisteme antiincendiu iti sunt puse la dispozitie de catre Trado Tech din Brasov

 

Daca esti din Brasov si vrei sa achizitionezi sisteme antiincendiu pe care sa te poti baza, sisteme antiincendiu de calitate, complete, complexe, fiabile si la un pret bun, Trado Tech din Brasov este compania de care si tu ai nevoie.

Echipa companiei iti ofera atat proiectarea acestor sisteme antiincendiu, cat si instalarea lor in cele mai bune conditii. Echipamentele utilizate de catre Trado Tech sunt de calitate superioara si apartin unor distribuitori de renume pe aceasta piata: Bentel, Honeywell sau Teletek.

Ai nevoie de consiliere? Echipa Trado Tech iti sta la dispozitie. Ai nevoie de mentenanta sau de service? Trado Tech iti sta la dispozitie cu servicii profi pentru ca tu sa eviti situatiile neplacute.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege sisteme antiincendiu de la Antiincendiu Brasov. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Antiincendiu Brasov? Pentru detalii, suna la numarul 0368-453.872 si 0722-592.876 sau trimite un e-mail pe adresa office@tradotech.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare