Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Proiecte case mici care pot raspunde nevoilor tale

Proiecte case mici care pot raspunde nevoilor tale

🕔07.Aug 2015

Proiectele de case mici sunt recomandate persoanelor cu un buget redus, sau celor ce doresc sa-si construiasca o casa de vacanta, acestea nu necesita o investitie foarte mare, iar rezultatul este unul surprinzator.

 De ce sa construim o casa mica

Avantajele construirii unei case mici sunt numeroase, aceasta reuseste sa fie construita intr-un timp foarte scurt, are un aspect spectaculos. O casa mica este foarte utila, foarte usor de intretinut, nu necesita munca excesiva pentru curatare, pentru intretinere, aceasta este suficienta pentru o familie de aproximativ 3 sau 4 persoane.

Un avantaj al unei case mici, pe langa costul redus, este acela ca e mult mai usor pentru dumneavoastra sa detineti o curte mai mare, aceasta nu necesita o suprafata foarte mare pentru a fi construita, astfel ve-ti reusi sa economisiti suficient spatiu pentru a va amenaja o curte eleganta, puteti construi o piscina sau orice alta dorinta aveti pentru propria locuinta.

Cum achizitionam un proiect de casa mica

Dumneavoastra puteti sa creati propriul proiect pentru o casa mica, dupa placerile si gusturile dumeavoastra, dar exista ristul sa gresiti din cauza lipsei de cunostiinte in domeniu, astfel rezultatul ar putea fii putin mai diferit decat asteptarile dumneavoastra.

Cea mai buna alegere in crearea proiectului pentru casa mica pe care o doriti este sa luati legatura cu o firma de specialitate, pentru a evita eventualele neplaceri in ceea ce privesc durata executarii schitei, costurile executarii schitei noi va recomandam sa luati legatura cu aceasta firma, accesand site-ul acesta www.crihan-construct.ro, aceasta este una din cele mai specializate firme in domeniul executarii de proiecte pentru case mici, reusind mereu sa-si surprinda clientii.

 Care este costul unei case mici?

Costul unei case mici este infim fata de costul unei case normale, pretul este redus cu cel putin 50% fata de casele normale, casele mici fiind construite mult mai bine structurat, astfel reusind sa reduca absolut toate costurile ce privesc constructia acesteia.

 Cand este recomandat sa construim o casa mica

O casa mica este recomandat sa fie construita in momentul in care bugetul dumneavoastra este restrans, astfel ve-ti putea avea o casa cu bani putini, structurata foarte frumos si foarte elegant, in acelasi timp aceasta fiind foarte eficienta si utila.

O casa mica este foarte folositoare si in momentul in care doriti sa construiti o casa de vacanta.

 Ce reprezinta o casa mica

In principal o casa mica este reprezentata de o locuinta cu o suprafata cuprinsa intre 50 si 100 de metri patrati. O casa mica este structurata in principal pe 2 nivele, acestea fiind parterul si etajul 1. Parterul ar cuprinde o bucatarie, o baie, un living, un birou si un hol, iar la etajul 1 de obicei intalnim doua dormitoare, o baie si un hol. Pe langa acestea de obicei casele mici sunt prevazute si cu un garaj.

Daca intr-un final v-ati hotarat sa contruiti o casa mica, luati legatura cu Www.crihan-construct.ro, pentru a discuta despre executarea proiectului pentru viitoarea dumneavoastra locuinta, fara ezitari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in