Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Proiecte case mici pentru un stil de viata modern

Proiecte case mici pentru un stil de viata modern

🕔09.Jul 2015

Majoritatea celor care se hotarasc sa-si construiasca o casa au in minte spatii largi, pentru fiecare camera, si, bineinteles, un numar cat mai mare de incaperi, fara sa-si puna foarte mult problema daca au nevoie de toate acestea sau daca intretinerea unei asemenea locuinte nu i-ar costa mai mult decat pot ei sa-si permita la un moment dat. Putini sunt cei care aleg dintre mai multe proiecte case mici unul pe care sa-l puna in opera. In cele mai multe dintre cazuri, oamenii nu se intreaba daca ar putea trai intr-o locuinta de doar cateva zeci de metri patrati, insa acest lucru poate fi chiar placut, cu conditia sa ai un spirit liber.

Proiecte case mici, dupa principiul „mic inseamna frumos”

A locui intr-un spatiu mic poate fi o necesitate, cum este cazul apartamentelor microscopice si scumpe din orasele mari sau alegerea unui stil de viata. O casa mica este, la urma urmei, ca valiza pe care o iei cu tine atunci cand pleci intr-o excursie; aceasta trebuie sa contina tot ce ai nevoie, dar nu mai mult decat strictul necesar.

Nu este insa chiar atat de usor sa te hotarasti sa-ti construiesti o casa de acest gen, deoarece trebuie sa-ti calculezi dinainte care este strictul tau necesar si la ce facilitati poti renunta, fara sa te simti intr-un fel sau altul frustrat. In Statele Unite, de exemplu, multi oameni care isi doresc o locuinta apeleaza la proiecte case mici, aici acest lucru devenind un adevarat stil de viata, pe considerentul ca mic inseamna frumos.

Spatiu suficient, in proiecte case mici

O casa mica nu inseamna restrangere sau renuntare la o serie de facilitati care te fac sa te simti bine si liber, dimpotriva, poate tocmai acest lucru iti ofera mai multa libertate, insa nu esti constient de faptul in sine, inainte de a locui propriu zis intr-un astfel de spatiu. Tot in America exista si posibilitatea de a avea o astfel de casuta fixa sau pe roti, cea de-a doua varianta fiind cu adevarat una dintre cele mai bune idei pentru cei care iubesc calatoriile si nu le place sa ramana prea mult timp intr-un singur loc. Pentru acest gen de persoane, o casa mare, solida, care necesita o intretinere permanenta nu reprezinta decat un stil de viata sedentar si o piedica atunci cand ii copleseste dorinta de a pleca in alta parte, de a calatori sau de a cunoaste noi orizonturi.

Materiale folosite in proiecte case mici

Materialele din care sunt construite majoritatea locuintelor ridicate dupa proiecte case mici sunt usoare, insa foarte calitative, care pot oferi un confort perfect, din toate punctele de vedere, atat in ceea ce priveste izolatia, termica, hidro sau acustica, cat si ca aspect. Multe case de acest gen sunt construite chiar din lemn, un material natural, care ofera, pe langa confortul incontestabil, si o estetica superioara.

Avantajele unei asemenea optiuni sunt numeroase, incepand chiar cu costurile ridicarii casei, care cu siguranta sunt substantial mai scazute fata de cele pe care le implica o cladire mare si solida.

Pentru mai multe detalii accesati www.crihan-construct.ro

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー