Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Proiecte case moderne

Proiecte case moderne

🕔10.Jun 2015

Ce este fericirea? Pentru fiecare dintre noi aceasta notiune are forma aparte. Dar probabil, daca vom intreba oricare persoana,  mai mult de jumatate ar raspundeca fericirea reprezinta “linișteași pacea”. Deci, este foarte important ca dupa o zi de munca dificila sa te poti relaxa in sânul familiei si in confortul oferit de casa construita dupa un proiect modern. Este foarte placut ca la momentul actual acest vis poate deveni realitate in momentul in care te adresezi unui arhitect si impreuna puteti elabora proiectul unei case moderne, care odata construita va deveni coltisorul de rai, care iti va oferi caldura, confort si o atmosfera relaxanta si linistitoare.

In proiectele caselor moderne sunt schitate casele, care au un design modern si suntefectuate in tendintele arhitecturale actuale. Ferestrele mari, camerele spatioase si luminoaseofera o confortabilitate aparte persoanelor ce locuiesc intr-o casa moderna. O casa moderna trebuie sa fie una functionala.In proiectele caselor moderne se pune accent in primul rând pe planificare.

Proiectele caselor moderne reprezinta o totalitate de elemente bine structurate, care sunt luate in calcul in procesul de construire a casei. Viitorul proprietar trebuie sa tina cont de banii, care se cheltuie, dar in acelasi timp sa nu faca economii atunci când este vorba de a procura materiale de calitate. Indiferent de structura pe care o alegem pentru casa ( casa cu structura de beton si pereti de caramida, casa cu structura de lemn, casa cu structura metalica), trebuie analizat foarte bine fiecare moment pentru ca viitoarea casa sa stea neclintita in fata secolelor.

Utilizarea finisajului din materiale de ultima generatie cum ar fi tencuiala, piatra, lemnul de inalta calitate (sau lambriuri din materiale artificiale) sunt caracteristice pentru casele moderne. Acestea difera de celelalte prin decorul laconic, aspectul original  si astfel corespund spiritului timpului nostru. O casa construita dupa un proiect modern va fi trainica, durabila si va atrage mereu privirea celor din jur.

In ceea ce priveste constructia caselor moderne, in ultimul timp specialistii in domeniu (arhitecti, ingineri, constructori) sunt in cautarea diferitor metode de optimizare a timpului  de constructie. Daca anterior multe lucrari erau facute manual, acum exista diverse echipamente (pistoale de batut cuie, masini de insurubat, masini de slefuit, etc.) care faciliteaza munca constructorilor.

Concluzii:

  1. Usa de la intrare trebuie sa fie una obisnuita, care sa va faca sa va simtiti bine-venit;
  2. Interiorul trebuie sa fie nepretentios si intim, având obligatoriu o zona pentru relaxare;
  3. Proiectul casei moderne trebuie sa contina strict esentialul, detaliile pot fi adaugate pe parcurs;
  4. De obicei astfel de proiecte valorifica la maxim materialele naturale cum ar fi lemnul, acoperisul de tigla, etc.;
  5. Proiectul casei moderne poate uneori sa contina detalii arhitecturale, care pentru unii pot parea ciudate;
  6. Prezenta perdelelor la ferestre este obligatorie. Ele pot fi chiar si mai mici de cât insasi geamul, dar ofera interiorului o nota de eleganta, siguranta si protectie de razele solare.

In proiectul unei case moderne se acorda o atentie sporita detaliilor, deoarece anume detaliile ofera locuintei farmec si poate chiar linistea de care avem nevoie dupa o zi de munca grea.www.Crihan-construct.ro

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー