Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Protejeaza-ti blocul contra umiditatii cu Procas Expert Construct!

Protejeaza-ti blocul contra umiditatii cu Procas Expert Construct!

🕔06.Jul 2015

Cu toate ca ne aflam intr-un continuu progres in privinta multor aspecte din viata noastra, exista si momente in care avem nevoie de stabilitate si relaxare. Unul dintre aceste momente este cel reintoarcerii acasa dupa vacanta sau chiar si dupa o zi lunga de munca; in acelasi apartament, alaturi de aceleasi persoane pe care le indragim si care ne fac viata mai frumoasa. Locuinta noastra este foarte importanta pentru fiecare dintre noi; chiar daca locuiesti intr-un apartament mic, intr-un bloc destul de vechi si cu vecini putin cam zgomotosi, ai un loc pe care sa il numesti “acasa” si la care nu  ti-ai dori sa renunti, cel putin in momentul de fata.

La un moment dat insa, va veni si timpul sa faci o schimbare in privinta locuintei tale; nu ne referim neaparat la o schimbare in privinta aspectului sau a zonei in care locuiesti, ci pur si simplu la o schimbare impusa de starea in care se afla cladirea in care locuiesti. Foarte multe dintre blocurile din Bucuresti au fost construite cu multi ani in urma si, chiar si cele construite cu materiale superioare din punct de vedere calitativ sunt expuse la deteriorare. Ce poti face in astfel de cazuri? Ei bine, mutarea ar fi o solutie, insa, dupa cum am precizat si mai sus, este destul de dificil sa iti parasesti caminul cu care te-ai obisnuit si, in plus, nu ai nicio garantie ca daca te vei muta intr-o cladire noua vei scapa de probleme. Astfel, singurul lucru care iti ramane de facut este sa gasesti o solutie prin care sa rezolvi problema cu care tu si ceilalti locatari ai cladirii va infruntati.

Una dintre cele mai frecvente probleme cand vine vorba de blocurile construite inainte de anul 2000 (si nu numai) este reprezentata de infiltratiile de apa. Infiltratiile de apa te pot afecta indiferent de etajul la care locuiesti; in momentul in care intampini astfel de probleme, cea mai buna solutie este hidroizolatia. In cazul in care ai decis impreuna cu ceilalti locatari ai blocului sa apelezi la un sistem de hidroizolatie, iti recomandam sa apelezi la serviciile oferite de firma Procas Expert Construct!

Serviciile de hidroizolatii blocuri oferite de Procas Expert Construct sunt de inalta calitate, pentru a-ti oferi garantia ca problemele legate de infiltratiile de apa vor deveni de domeniul trecutului si vor ramane astfel pentru o perioada cat mai lunga de timp. Firma noastra utilizeaza materiale superioare din punct de vedere calitativ si tehnologii de ultima generatie, pentru a crea sisteme de hidroizolatie complete. Astfel, problemele legate de mucegai, deterioarea elementelor structurale si calitatea inferioara a aerului vor disparea in scurt timp, in urma instalarii unui sistem de hidroizolatie. In plus, firma noastra iti pune la dispozitie o oferta extrem de avantajoasa din punct de vedere financiar!

Sistemele de hidroizolatie te pot ajuta sa locuiesti intr-un mediu mai sanatos, eliminand riscul aparitiei mucegaiului si umiditatea din aer. Mai mult decat atat, in cazul in care locuiesti intr-o zona a blocului des afectata de infiltratiile de apa, nu va mai trebui sa iti faci griji ca vei ajunge acasa si vei fi nevoit sa repari defectiunile cauzate de ploi sau de topirea zapezilor.

Alege serviciile de hidroizolatii blocuri Procas Expert Construct! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.procas.ro!

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in